Merhaba , bir süredir youtube ile ilgileniyorum. Okul ve hayattan vakit buldukça bu konu hakkında makale okuyup, videoları izliyorum ve kendimce 2 aydır denemeler yapıyorum. İlk kanalım kapatıldı 3 adet telif hakkından. Şuan yeni hesabım/hesaplarım var fakat 2 ayda biriken para yalnızca 140usd. Öncelikle söylemem gerekir ki forumda gerçekten yeni başlayanlar için güzel bilgiler var fakat nasıl daha yüksek kazanılacağı hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor. Açıkçası elinde herhangi bir sosyal medya grubu olmadan da aylık 2000-3000 dolar kazanan insanlar olduğunu düşünüyorum. Youtube ile günlük 100usd hayal mi ? Ulaşılamaz bir rakam mı? Veyahut çok mu ütopik bir rakam ? Ayrıca bu aralar biraz da partnerlik konularına bakıp inceliyorum. Sanırım 1k gösterim üzerinden 2-3 dolar almadan imkansız. Sizlerin daha tecrübeli olduğunu düşünüyor ve bu amaca doğru sizden fikirlerinizi bekliyorum. Umarım konu hepimiz için yararlı olur. Neticede burada kazanan hepimiz olacağız. Teşekkürler.
edit 1: Foruma ilk mesajım olduğunu farkettim, bu sebeple Herkese Merhaba.
edit 2 : CPA sistemler dışında yalnızca adsense veya partnerlik sistemleri dahilinde kazanç sağlamak amaç.
edit 1: Foruma ilk mesajım olduğunu farkettim, bu sebeple Herkese Merhaba.
edit 2 : CPA sistemler dışında yalnızca adsense veya partnerlik sistemleri dahilinde kazanç sağlamak amaç.