Arayan Soran arkadaşlara hayırlısı olsun diyenlere teşekkür ederim satış süremi uzatmış bulunmaktayım. Satış Devam Ediyor, Fiyatta anlaşamadığımız arkadaşlarım mevcut küçük bir pazarlığım var bilginize.
Merhaba arkadaşlar, Askere Gideceğim için sitelerimi satıyorum yoksa satılacak cinsten çalışmalar yapmıyorum. 7 Ağustos Teslim tarihim Acelem yok arkadaşlar.
Not : 1 Hafta önce aynı site için bu başlığı açmış ve bazı arkadaşlara telefon ile ulaşanlara detayları iletmiştim günlük gelirin artacağını ve sitenin yükseldiğini söylemiştim ve oldu çalışmaların karşılığını Panda 4.0 bizi sevdi ve aldık.
Site adresi : Ciddi Alıcılara Telefon İrtibata geçenlere Detaylı Site Çalışma Raporu Yollacaktır.
Site için istenen fiyat : 2500tl
Sitenin aylık getirisi: 300-400tl arası - Günlük 15tl - 20 tl şuan.
Sitenin açılış tarihi: Nisan 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Müzik Haberleri, Şarkı Sözleri, Müzik Dinleme
Günlük hit sayısı: Alt taban 2 K - 4 K
Ziyaretçi kaynağı: %95 google, yandex, sosyal medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 AY
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Hosting Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.
Adsense Görüntüleri sizlerle;
Adsense:
TRAFİK KAYNAKLARI
İletişim Telefonu : 0507 504 98 70
Not: PM ile Siteyi vermeme hakkımı saklı tutuyorum alacak ve bütçesi olan arkadaşlar telefon numaramdan ulaşsınlar
Merhaba arkadaşlar YTPARAYA yeni kayıt oldum konu multidir. Ticaret puanım vs gibi bilgilere oradan ulaşabilirsiniz. Multi
Merhaba arkadaşlar, Askere Gideceğim için sitelerimi satıyorum yoksa satılacak cinsten çalışmalar yapmıyorum. 7 Ağustos Teslim tarihim Acelem yok arkadaşlar.
Not : 1 Hafta önce aynı site için bu başlığı açmış ve bazı arkadaşlara telefon ile ulaşanlara detayları iletmiştim günlük gelirin artacağını ve sitenin yükseldiğini söylemiştim ve oldu çalışmaların karşılığını Panda 4.0 bizi sevdi ve aldık.
Site adresi : Ciddi Alıcılara Telefon İrtibata geçenlere Detaylı Site Çalışma Raporu Yollacaktır.
Site için istenen fiyat : 2500tl
Sitenin aylık getirisi: 300-400tl arası - Günlük 15tl - 20 tl şuan.
Sitenin açılış tarihi: Nisan 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Müzik Haberleri, Şarkı Sözleri, Müzik Dinleme
Günlük hit sayısı: Alt taban 2 K - 4 K
Ziyaretçi kaynağı: %95 google, yandex, sosyal medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 AY
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: Hosting Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır.
Adsense Görüntüleri sizlerle;
Adsense:
TRAFİK KAYNAKLARI
İletişim Telefonu : 0507 504 98 70
Not: PM ile Siteyi vermeme hakkımı saklı tutuyorum alacak ve bütçesi olan arkadaşlar telefon numaramdan ulaşsınlar
Merhaba arkadaşlar YTPARAYA yeni kayıt oldum konu multidir. Ticaret puanım vs gibi bilgilere oradan ulaşabilirsiniz. Multi
Moderatör tarafında düzenlendi: