Günlük 150$ Gelirli Zeplin Networke Bağlı Satılık Kanal

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ubus56

Kayıtlı Üye
Günlük 170$ Gelirli Zeplin Networke Bağlı Satılık Kanal

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Show
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 13 Ekim
Abone Sayisi : 1944
İzlenim Sayisi : 463.747
Kanaldaki Video Sayısı : 49
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci :180$ Son 28 Gün
Günlük Hiti : 7.500 Son 28 Gün
Kanal Satis Fiyati: 14.500 TL.
1-28 Aralık 5408 Dolar Kazancı Vardır Alan Kişiye Gidicektir...

Kanal Hakkinda Ek Aciklamalariniz:
21 Kasım`da Zeplin Networke Bağlandı (Açık-Kapalı %60 Ödeniyor ). Kategorisinde Tektir (1 Rakip Var Rakip Sayılmaz...) Video Atmassanız Gelir Elbet Düşer. Her Türlü İnceliği Göstericeğim İçerikle Alakalı. Telif Sorusuna Gelirsek Daha Bana Denk Gelmedi Umarım Kanalı Alan Kişiyede Denk Gelmez. Garantisi YOKTUR.. Fiyatı son 28 günü baz alarak ortalama veriyorum.. bu durumda fiyatta iniş çıkışlar olabilir. haftada bir güncelliyeceğim konuyu.

21-30 Kasım Ayı Raporları =
b0155b4c100d40a8a882d4113e2eeb11.png

1-28 Aralık Raporları =
85b962d7053c4f4fb2b0e3d9ad4b6629.png

Ömür Boyu=
94a21067f2c945039cf9c8bf0fe59d60.png

Günlük Kazanç=
PnDp6Q.png

Trafik Kaynakları=
1fa4c9f93dc848d5975448e4f2530a4a.png

Genel =
884396c333f8429381e7b123766f9c3e.png

--------------------------------------------------------------------------
Partnere Bağlamadan Önceki Adsense Raporları =
39981d40f9324b5492045e2dc8a6f8a7.png

Kesinleşen Miktar =
91b2b2ae5b5f4ec5b8ebeae0ae48104f.png

Adsense Pinsizdir. İçerdeki Tutarı Aldıktan Sonra Adsense Hesabını Verebilirim.

Son düzenleme:
Güzel kanal, güzel kazanç tebrikler ama kanalı partnere bağladıktan 1 ay sonra hemen satışa çıkarman ilginç geldi. Kanal satış sebebini öğrenebilir miyim? 21 Kasım 17 Aralık toplam kazançlarını ve $ değilde TL değerinde son olur fiyatı pm atabilir misin?

Güzel kanal, güzel kazanç tebrikler ama kanalı partnere bağladıktan 1 ay sonra hemen satışa çıkarman ilginç geldi. Kanal satış sebebini öğrenebilir miyim? 21 Kasım 17 Aralık toplam kazançlarını ve $ değilde TL değerinde son olur fiyatı pm atabilir misin?

tabi kanal satış nedenimi burdan belirteyim. 6 hane beklediğim adsenselerden kesinleşen tutar 5 hane olarak kesinleşti bu ay. ufak bi hedefim vardı gerçekleşmeyecek gibi. kursağımda kalmasını istemiyorum açıkcası o yüzden bu kanalı satıyorum.

tabi kanal satış nedenimi burdan belirteyim. 6 hane beklediğim adsenselerden kesinleşen tutar 5 hane olarak kesinleşti bu ay. ufak bi hedefim vardı gerçekleşmeyecek gibi. kursağımda kalmasını istemiyorum açıkcası o yüzden bu kanalı satıyorum.

6 hane 100.000 TL yapıyo biliyin dimi? :D vurun

güzel kanal hayırlı satışlar

teşekkürler.

6 hane 100.000 TL yapıyo biliyin dimi? :D vurun

evet :D

kafaya bak hem 6 hanelik kazançı var hemde ''spam son demlerini yaşıyo diyor'' bence bunlar bizi koparıyo hocam :D

Hayırlı Satışlar

:D kazanc varda geçen ayın kazancı :D kesinleşmedi demekki 2016nın son demleri :)

:D:D:D

Kanal kazanca göre bedava gibi :D Kanal aralıkta kapanmazsa 5.500$ kazandırır herhalde . Bununda %60 ı 3300 $ . 720 de kasımdan gelince parası çıkmış oluyor :D

Para olsa alabilsek keşke hayırlı satışlar hocam

Kanal kazanca göre bedava gibi :D Kanal aralıkta kapanmazsa 5.500$ kazandırır herhalde . Bununda %60 ı 3300 $ . 720 de kasımdan gelince parası çıkmış oluyor :D

Para olsa alabilsek keşke hayırlı satışlar hocam

tesekkurler hocam .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maşallah Usta :)

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Bende Haziranda Yt ye 1 yıl aradan sonra tekrar başliyim dedim yandex diske kanalalsata eski kanallardan ayakta kalan varmı diye baktım bi tanesi çok işime yaradı yeni videolar bulup yükledim aynı kategoriden sonra baktım iyi gidiyor 2-3 gün 300 ila 700 lira bıraktı sonra zepline başvurdum ama partnerde 50-60 dolar veriyordu anlamadım :( belkide partnerin dezavantajıdır bu dedim 1 ay sonra 1 hafta boyunca günlük 100 doları geçti sonra 1 telif geldi telif gelince zeplin ertesi gün attı hemen sıfır adsense açıp bağladım günlük 1.5 civarı getirdi 1 hafta boyunca 7k küsür birikti sonra kapandı umarım sorunsuz kesinleşir pin gelir ve ödememizi alırız her ikimiz de :)

Maşallah Usta :)

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Bende Haziranda Yt ye 1 yıl aradan sonra tekrar başliyim dedim yandex diske kanalalsata eski kanallardan ayakta kalan varmı diye baktım bi tanesi çok işime yaradı yeni videolar bulup yükledim aynı kategoriden sonra baktım iyi gidiyor 2-3 gün 300 ila 700 lira bıraktı sonra zepline başvurdum ama partnerde 50-60 dolar veriyordu anlamadım :( belkide partnerin dezavantajıdır bu dedim 1 ay sonra 1 hafta boyunca günlük 100 doları geçti sonra 1 telif geldi telif gelince zeplin ertesi gün attı hemen sıfır adsense açıp bağladım günlük 1.5 civarı getirdi 1 hafta boyunca 7k küsür birikti sonra kapandı umarım sorunsuz kesinleşir pin gelir ve ödememizi alırız her ikimiz de :)

inşallah hocam :)

Ama 6 Hane Beklemek bile heyecan verici gerçekten çok tebrik ediyorum sizi :)

ben şuan günlük 1-2k kazanırken 0 a düşmüş durumdayım umarım daha iyi kazançlar görürüm :)

Yılmak yok yola devam ama gerçekten spamın bitmesine 10-11 gün kaldı 2016 için :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri