Günlük 150$ Gelirli Zeplin Networke Bağlı Satılık Kanal

• Kullanıcı ubus56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı satışlar hocam 56 benim memleket sende 56 mısın
Yoksa 55 yerine 56 mı yaptın yanlışlıkla
samsun lumusun =)

saolun hocam :) samsunluyumda neden 56 koydum hiçbi fikrim yok :D
...
20 aralık güncel
1dc298680e724e0d8a184b10a15a5fa6.png

Söz konusu amerikan tv şovu NBC CBS yapim sirketlerine ait degilse görüsebiliriz.

Söz konusu amerikan tv şovu NBC CBS yapim sirketlerine ait degilse görüsebiliriz.

bayağı baktım fakat bulamadım telif hakkının kimde olduğunu :) daha hiç telif yemediğim için bilmiyorum hangi şirkete ait olduğunu . varsa bakabiliceğim bir site yazarsanız ordanda kontrol edebilirim.

bayağı baktım fakat bulamadım telif hakkının kimde olduğunu :) daha hiç telif yemediğim için bilmiyorum hangi şirkete ait olduğunu . varsa bakabiliceğim bir site yazarsanız ordanda kontrol edebilirim.

googleye içeriğin adını yazdıgınızda çıkması lazım hocam sağ tarafta

Eski bir show mu yoksa güncel bulabileceğimiz bir show mu ayrıca render olayı var mı pm alabilir miyim son fiyat ile birlikte

googleye içeriğin adını yazdıgınızda çıkması lazım hocam sağ tarafta

yok çıkmıyor hocam. kendi sitesinden filanda baktımda network fakrlı birşey cıkıyor

Eski bir show mu yoksa güncel bulabileceğimiz bir show mu ayrıca render olayı var mı pm alabilir miyim son fiyat ile birlikte

eski bölümleri bulamassınız güncel içerik . render olayı var sadece görüntü çerçeve ile izlenebilir halde izleyiciler için sorun yok. son fiyatı pm gönderdim

21 aralık güncel.
df71914f71fe43038c09f33f52dabf83.png

kanal fiyatı güncellenecektir...

güncel ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kanalı alan yaşadı tekrardan hayırlı işler kardeşşş

Hocam merak ettiğim konu var, cevap verme hakkı sizde saklıdır elbet.
Atıyorum biri kanalı aldı. Olduya youtube kanalalı kapandı diyelim, en kötüsü oldu. Kanalı alan arkadaş yine aynı içerikleri öğrenmiş olacak ya, yine aynı tip videoları yüksele ı, kanal aynı gelirleri elde edebilir mi dersiniz? Yoksa şansı çokkk mu olmalı ?

Hocam merak ettiğim konu var, cevap verme hakkı sizde saklıdır elbet.
Atıyorum biri kanalı aldı. Olduya youtube kanalalı kapandı diyelim, en kötüsü oldu. Kanalı alan arkadaş yine aynı içerikleri öğrenmiş olacak ya, yine aynı tip videoları yüksele ı, kanal aynı gelirleri elde edebilir mi dersiniz? Yoksa şansı çokkk mu olmalı ?

dediğim gibi fazla göz onunde duran bi içerik değil . atan kisi 3 max :) kanal kapanırsa yeni kanal ile düzenli çalısarak her türlü aynı gelire ulaşır ☺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri