kazanmak bi dert kazanıp parayı almak ayrı dert.Umarım kurtarırsın paranı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen sus iphone aldın sen.
"hocam ayrıca ne yüklüyorsunuz ses kayıtları sizin mi"
Adsensene bir kaç tane fazla yönetici tayin et temiz ip den ve hiç girme onlar ile hayırlısı artık
gene geldi ıphone delisi![]()
Arkadaşlar şu konuda bahsettiğim kapanan 2 adsenseme ait kanallardan bir tanesinin para kazaması şans eseri hala kapatılmadı. (Diğer tüm kanalların para kazanması kapatılmıştı)
Açık olan bu kanalın (kanalda 2 video var) günlük getirisi şu an 1550 TL civarında, 6-11 Mart arası toplamı 8700 TL kadar.
Kanalın para kazanması kapanmadığı için 6 Martta pini girilmiş boş bir adsense hesabına aktarmıştım.
Şubat ayı kazancı olan 24870 TL normal şartlarda henüz kesinleşmeden yeni adsenseye aktardığım için yeni adsenseye yansıması lazımdı ama şu an gördüğüm kadarıyla yansımamış. (önceki bağlı olduğu adsense hesabı kapatıldığı içindir muhtemelen)
Bu şekilde kazanmaya devam ederse Mart toplamı 40K yı geçecek ve bu parayı yine ödemeyecekler.
Şimdi sorularım şu
1- Şubat kazancından ümidi kesmemem için bir sebep var mı ?
2- Kanaldaki 2 videonun reklamlarını kapatarak, mart ayı, yani şu ana kadar ki 8700 TL yi belki verirler ümidiyle kanalı kazancını durdurarak bekleyeyim mi ?
3- Kanalı partnere taşısam bir sonuç alır mıyım, şubat kazancı ya da en azından mart ayındaki kazancı için bir garanti olur mu (Henüz hiç partner tecrübem yok)
Kısacası arkadaşlar kanalı ne yapacağımı şaşırdım, atsan atılmaz satsan satılmaz. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
çekiliş yap atıyorum 15-20 kişi.
bana yeter dediğin noktadan sonra çekilişte çıkan kişilerin adsense hesabına bağla1 er gün 1 er gün
çekilişte en başa benim ismimi yazmayı da unutma
![]()
Başlık manidar, kanal dış mihrakların kanalı, mebla montaj, beyin error![]()
Sağlam bir partner firmasına geçirip kazancını garantileyebilirsin bence
Hocam kanal kazancının görselini konuya iliştirmiştim ama sanırım kurallar gereği görsel kaldırılmış.
Hocam bir müddet bekleyin bence. Taşıdığınız adsense de kesinleşmesi lazım normalde, ama eski adsense kapatıldığı için düşük o ihtimal. Bir de parayı neden ödemeyeceklerini düşünüyorsun, miktar yüksek olduğu için mi ? 25bin civarında sorun yaşamadım ben kesinleşti benim.
Hocam evet tek adsenseden 30K ya kadar aldığını söyleyenler olmuştu. önceki adsense hesabında da tek başına duruyordu kanal ve 2 tane videosu vardı. Şu an kendisi dahil 2 kanal bağlı olan adsense hesabında duruyor. Önceki adsensenin kapatılmasını pin kodu girilmeden yüksek miktar birikmesiyle ilişkilendirdim haliyle bu yüzden ödeme alınmış eski adsenseye taşıdım.
Yerimde olsanız reklamları kapatmadan risk alıp bekler miydiniz ?
Ama şu da bir seçenek, partnere taşıyın. Partnere geçtiğinizde şu güne kadarki mart kazancı yine taşımış olduğunuz adsense'te kalacak. Yeni kazanç da partner üzerinden alacaksınız. Hem adsense çok yüklü miktarda para girişi olmamış olacak hem adsense sıkıntı çıkarsa bile partnerden devam edebilirsiniz.
Şu güne kadar ki kısmın adsense de kalacağını bilmiyordum. Bu şekilde gayet mantıklı öneriniz. Teşekkür ederim. Partnerleri araştırayım.
Siz yine bir iki arkadaştan daha onaylatın bu bilgiyi, kişisel tecrübem yok bu şekilde. Forumda duyduğum, gördüğüm bilgi hocam bilginize...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.