Günlük 180-200 TL kazançlı Adsense Kanal

Denizciyiz

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Kanal Adi : Alımdan sonra
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 4 ay önce
Video sayısı : 2 video 60-90 dk lık ( itina ile yt to yt yapılmıştır. Videoyap botu ile )
Abone Sayisi : 335 abone günlük 10-20 geliyor
izlenim Sayisi : 180K
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 180-200 TL son 28 gün ortalaması baz alınmıştır. Daha önceden çalıştığım kategoridir.

Kanalın içerisinde 1-16 şubat'a kadar olan kazanç 3830 TL vardır. Alıcıya Gidecek.

Kanal için istediğim fiyat 5900 tl. Kategori TBM si fena sayılmaz.

ÖNEMLİ NOT : Ödemelere kadar ilanda kalacak. (22.02.2017) Ödemelerden sonra ihtiyacım kalmayacak. Satılması şart bir kanal değil keyfi satıştır. Pazarlık yoktur.

iletişim: pm

Konu ile alakasız lütfen yorum yapmayalım. Alacak olan alır yabancı adsense veya Tr adsenseye bağlar. Kanal tr adsensede kesinleşme olduğu için içinde ve başka kanallar olduğu için beraber veremem. Ama almak isteyen olursa 3 kanal + adsense ekstra ücretle beraber devrebilirim.

89b6faf480d34a6fa3285def3df3cf26.png

750308fa6585486b91773bef960e1714.png

f821b851455744f58a2c2c04a2cf2dc6.png

4b97fb2f869541ccb33becc2b1480a59.png

tbm si fena değil mi ?? 1.700 milyon izlenime aldığım parayı 81 k izlenime almışsın :)

Hayırlı Satışlar

Güzel bir kanal. 124 bin izlenme alan bir video telif vs para kazanması gitmediyse sağlam bir kategoriyle çalışıldığı belli.

Hayırlı satışlar.

itina ile yt to yt yapılmıştır. Videoyap botu ile /yazılmış
Demekki neymiş videoyap candır :D

6 ocaktan beri tr adsenseye bağlı ve kapanmamış maşallah ayrıca bgbg inanılmaz sanırım bgbg tam olarak 48 tl :)

Hayırlı satışlar...

Kanali aldin.adsenseye bagladin bir hafta sonra kapandi garanti veriomusunuz?
Malum buara ortalik fena

Sadece alıcı kişiler iletişime geçerse sevinirim. Konuda tüm sorularınızın cevabı yazmaktadır. Garanti yoktur. Adsense durumlarını siz biliyorsunuz. KANAL KAPANAN ADSENSEYE bağlamanız durumunda kanal kapanabilir. 2 günlük geçerli olacak bir satıştır. Konu ile alakalı olmayan sorularınızı konudan değil özelden sorarsanız sevinirim.

Maşallah abi çok güzel kanal bu devirde kimin kanalı kalıyor tr adsensede 3 4 günde
kapanıyor alanada satanada hayırlı olsun alacak kişi diğer kanallarla adsenseyle birlikte alırsa daha iyi olur görüşündeyim

Arkadaş kanal satıyor bazı arkadaşlar kanal tr adsensemı yabancı adsensemı dıye soruyor bu sizi ilgilendirmiyorki :D Amacınız bu kanalı almak değil zaten içeriğin ne oldugu hangı ulke adsense oldugu kısayoldan bişeyler kapmak uğraşın çalışın deneyin görün
[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] dostum bi tavsiyem ciddi alıcak olan arkadaşa satış zamanında söylemen.

ortalama goruntulenme suresi benim kanaldan daha iyi :) 5 dakika farkla ama mukemmel bir kanal oldugu kesin hayirli satislar :) bende satiliga cikardim alici yok bu aralar

Arkadaş kanal satıyor bazı arkadaşlar kanal tr adsensemı yabancı adsensemı dıye soruyor bu sizi ilgilendirmiyorki :D Amacınız bu kanalı almak değil zaten içeriğin ne oldugu hangı ulke adsense oldugu kısayoldan bişeyler kapmak uğraşın çalışın deneyin görün

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] dostum bi tavsiyem ciddi alıcak olan arkadaşa satış zamanında söylemen.

Kim ciddi alıcı, kim ciddi satıcı sen orasını bilemezsin...

Amaç satışsa satış, bilgileri normal ve standartlara uygun açıklama ve şefaf olmalı, amaç ticaret değilde kanalların parasını peşinen alıp, tüm riski alıcının kucağına bırakmaksa, orasına bişe diyemem.
Ama sorulardan rahatsız olunuyorsa ilgili forum dışında herhangi bir web site yada blogda satış konusu açılabilir. Burada belirli rakam üzeri satışlarda illaki sorular sorulacaktır.
(Sorduğum sorunun cevabı bu ise, aynı şiddet ve samimiyetsiz biçimde cevap vermek isterim, )

Amaç satışsa satış, bilgileri normal ve standartlara uygun açıklama ve şefaf olmalı, amaç ticaret değilde kanalların parasını peşinen alıp, tüm riski alıcının kucağına bırakmaksa, orasına bişe diyemem.
Ama sorulardan rahatsız olunuyorsa ilgili forum dışında herhangi bir web site yada blogda satış konusu açılabilir. Burada belirli rakam üzeri satışlarda illaki sorular sorulacaktır.
(Sorduğum sorunun cevabı bu ise, aynı şiddet ve samimiyetsiz biçimde cevap vermek isterim, )

ben zaten postta //ciddi alıcak olan arkadaşa satış zamanında söylemen. yazmışım ciddi alıcı adam kendıı belli eder burdan bı postla soru sorarak geçirmez telefondan, mesajla, skypten yazar konusur okey;)

Hocam her 2 tarafta haklı konu satışı ile herşeyi ortada konuda da belirttim alıcı iletişime geçer team ile bakar alır gerekirse adsenseye. Ama farklı farklı konularda tartışma yapılacak konu burası değil. satış konusundayız. buarada iyi dilekleriniz için teşekkürler.

ben zaten postta //ciddi alıcak olan arkadaşa satış zamanında söylemen. yazmışım ciddi alıcı adam kendıı belli eder burdan bı postla soru sorarak geçirmez telefondan, mesajla, skypten yazar konusur okey;)

Aynı şekilde hocam size de yazıyorum.

Hocam her 2 tarafta haklı konu satışı ile herşeyi ortada konuda da belirttim alıcı iletişime geçer team ile bakar alır gerekirse adsenseye. Ama farklı farklı konularda tartışma yapılacak konu burası değil. satış konusundayız. buarada iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Özel tartışma ve cevaplarınızı lütfen pm den yapınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri