Günlük 2-3 TL getiren kanal

• Kullanıcı xiery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xiery

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : sadece alıcıya
Kanal Kategorisi : çizgi film
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 9 Ağustos 2014
Abone Sayisi : 191
izlenim Sayisi : 43.061
Kanalinizda UYARI Varmi : YOK
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 1-2-3 TL

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :

Kanal Satis Fiyatiniz : 130 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanalda çizgi filmin sadece 3 bölümü mevcut. Her bölüm 15-25 dk arası . 3 bölümü 2 şer part olarak atmıştım. Sadece 6 video ile günlük 2k izlenim geliyor. Kanal freedom partnerdir. Ağustosta pek izlenim gelmedi . Sonradan izlenimler bir anda arttı ve devam ediyor.

Kategorinin rekabeti yok denebilir. Telif riski yok denecek kadar az.[/B]

Ödeme garanti bankası.
İletişim :
telefon : 0531 500 9196 (aramalara bakamayabiliyorum . öğrenciyim derste oluyorum. Normalden veya whatsapp dan mesaj atın . )

Son düzenleme:
Satis devam ediyor. Kategorinin rekabeti cok az .

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Acil satılır. Fiyatta konusarak az bişey düşebilirim.

analyticten tüm zamanları seçip görüntülenme->tarih kısmının bir SS'si
kazanç raporları->tahmini kazançlar->Tarih kısmının bir adet SS'sini eklermisin

ss ler konuya eklendi . Çizgi filmin 3 bölümü sadece atılmıs durumda onlarıda 2 şer part olarak atığımdan , video ortası reklam 1-2 tanesinde açık.3 bölümden bu kadar izlenim geliyor Daha atılmamış çok bölümü var çizgi filmin hepsini attınız mı izlenme çok daha fazla olur. Benim vaktim olmadığımdan kanallarla ilgilenemiyorum.

ss ler konuya eklendi . Çizgi filmin 3 bölümü sadece atılmıs durumda onlarıda 2 şer part olarak atığımdan , video ortası reklam 1-2 tanesinde açık.3 bölümden bu kadar izlenim geliyor Daha atılmamış çok bölümü var çizgi filmin hepsini attınız mı izlenme çok daha fazla olur. Benim vaktim olmadığımdan kanallarla ilgilenemiyorum.

Hocam tarih kısmını secmemişsiniz.Kanalı almak gibi bir fikrim var ama günlük kac izlenim geliyor,kac para kazandırıyor görmem gerek.Eklediğiniz resimlerde tarih sekmesi var onların ss sini istemistim ben.

Hocam tarih kısmını secmemişsiniz.Kanalı almak gibi bir fikrim var ama günlük kac izlenim geliyor,kac para kazandırıyor görmem gerek.Eklediğiniz resimlerde tarih sekmesi var onların ss sini istemistim ben.

yanlış anlamışım pardon . SS ler

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

Edit: yeni araştırdım ,

Son düzenleme:
Satış güncel fiyatta az bişey indirim olabilir.

Acil paraya ihtiyaçtan 130 TL ye düşürülmüştür.

Toplamda kaç bölüm olduğunu net bir şekilde yazma bence hocam, iyi bir araştırmacı rekabet getirebilir kategoriye :) Hayırlı satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri