Günlük 2 Dolar Kazansamda Yeter

• Kullanıcı ersincaki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ersincaki

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni başlayan biri için tavsiyeleriniz var mı? Öyle gözüm çok yükseklerde değil. İstemem yan cebime koy tabiri ile günlük 2 dolar kazanabileceğim taktikler verebilecek var mı?

Kanalımda kısaca;

1- Android, iOS ve Playstation ağırlıklı oyunlara yer veriyorum
2- Samsung Note 5 ile nasıl yapılır videoları çekiyorum
3- Android ve iOS'da Root ve Jailbreak yöntemlerini anlatıyorum
4- Elime geçen elektronik ürünlerin kutu açılımını ve ilk gözatış videolarını çekiyorum
5- 1080p çözünürlüğünün altında videom yok. En yükseği 2K
6- Küçük resim görsellerine özen gösterip bizzat Photoshop ile çalışarak alakalı resimler ekliyorum.
7- Oluşturduğum videoları alakalı sitelerde alakalı bölümlerde paylaşıyorum.

Yukarıda saydıklarım tamamen özgün içeriklerdir. Henüz 1 aylık kanalımda Şuan 40 özgün abone ve 71 video mevcut.

Olmayan kazançlarım aşağıdaki gibidir :D

Başlıksız-1-kopyala.png

Son düzenleme:
Görüntülemeye göre Gösterim sayısı düşük,bunu araştırabilirsin.

edit.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
Senin aklın yetmiyor mu da bu tarz bir yoruma muhtaçsın?

Bu forum bunun için yok burada. Deneyeceksin; hata yapacaksın, başaracaksın ve sonuca varacaksın. Neden beleşe konmaya çalışıyorsun ki asalak mısın?

Beleşe konmaya çalışsam 1080p ve 2K videolar için uğraşmam, Özel küçük resimler için Photoshop ile kendimi yırtmam, Upload edeceğim diye 600 KB hızda saatlerce tek bir videonun yüklenmesini hayatta beklemem. Hazıra konacak olsam 1 dakikalık yüzlerce video upload eder keyfime bakarım.

Senin gibi gereksiz insanlar ile muhattap olup azmimi de yitirmem. Hiç kusura bakma. Ayrıca burası forum ve açtığım konununda forum ismi ve forum amacına uygun olduğunu düşünüyorum. Öneride bulunacaksan eyvallah da, laf kalabalığı yapacaksan hiç kendini yorma.

Bu forum bunun için yok burada. Deneyeceksin; hata yapacaksın, başaracaksın ve sonuca varacaksın. Neden beleşe konmaya çalışıyorsun ki asalak mısın?

nasıl bir tavırdır bu arkadaş

adam konu açtı bir sıkıntısı var ve bilenlere soruyor

hiç hoş bir davranış değil

Hocam videolarınızı uzun ve eğlenceli hazırlayın gerisi gelir zaten.

Bu ne sinir elinde olsa adamı joplayacak

Şu arkadaşı yollayın lütfen sayın yönetim. Bu nasıl bir üsluptur. Sen niye durduk yere insanlara atar gider yapıyorsun sevgili kardeşim?

Valla hocam o kadar gereksiz saçma konular varken bu konuya tavrını bende anlayamadım ! Güzelce sorununu anlatmış arkadaş, fazla yazmayan birisi olarak ben bile basit de olsa bir cevap yazmıştım :D

Mağlum arkadaş sabah birinin konusunada argo hatta direkt küfürlü bir şekilde mesaj yazmıştı ama hala ilgilenilmedi...

hakaret içeren sözcüklerden lütfen uzak duralım arkadaşlar..

Arkadaş bilenyok, neden böyle kırıcı ve aşağılayıcı yorum yapıyorsun. Arkadaş kötü bir şey söylememiş ki bizlerden fikir almak istemiş, kendini geliştirmek için farklı fikirlere ve düşüncelere ihtiyacı oldugunu söylemiş. Sanki adam hakaret etmiş. Yazık gerçekten sen sanki bu YouTube işlerini ana karnında öğrenmiştin.

Yapılan yoruma çok icerledim ondan dolayı bu şekilde yorum yaptım. ersin çakı, arkadaş sen eğlendiğim, keyif aldigin ve bu ise hobi olarak gorup, eğlenerek yapmaya devam et. YouTube ile kanalları popüler olanlar, sevdikleri eğlendikleri videolar çektikleri için ve para kazanmayı en başlarda hep ikinci planda girdikleri için o kadar popüler oldular.

Ben özgün pek çalışmiyorum ama yarı özgün çalışma yapmıştım. Çekilen videolarda yazmis oldugun her seye aynı şekilde calis. Bu işte ne kadar titiz ve düzenli kanalına videolar yüklersen mutlaka günlük 2 dolardan daha fazlada kazanacaksındir.

Yapman gereken sadece düzenli videolarını PC de hazırla dosyalar onları zamanlı bir şekilde düzenli olarak kanalına ekle. Baktım aboneler çok artmaya başladı işte o zaman haftada 1 yada 2 videoyu dusurup daha istekli abonelere ulaşabilirsin.

Arkadaş bilenyok, neden böyle kırıcı ve aşağılayıcı yorum yapıyorsun. Arkadaş kötü bir şey söylememiş ki bizlerden fikir almak istemiş, kendini geliştirmek için farklı fikirlere ve düşüncelere ihtiyacı oldugunu söylemiş. Sanki adam hakaret etmiş. Yazık gerçekten sen sanki bu YouTube işlerini ana karnında öğrenmiştin.

Yapılan yoruma çok icerledim ondan dolayı bu şekilde yorum yaptım. ersin çakı, arkadaş sen eğlendiğim, keyif aldigin ve bu ise hobi olarak gorup, eğlenerek yapmaya devam et. YouTube ile kanalları popüler olanlar, sevdikleri eğlendikleri videolar çektikleri için ve para kazanmayı en başlarda hep ikinci planda girdikleri için o kadar popüler oldular.

Ben özgün pek çalışmiyorum ama yarı özgün çalışma yapmıştım. Çekilen videolarda yazmis oldugun her seye aynı şekilde calis. Bu işte ne kadar titiz ve düzenli kanalına videolar yüklersen mutlaka günlük 2 dolardan daha fazlada kazanacaksındir.

Yapman gereken sadece düzenli videolarını PC de hazırla dosyalar onları zamanlı bir şekilde düzenli olarak kanalına ekle. Baktım aboneler çok artmaya başladı işte o zaman haftada 1 yada 2 videoyu dusurup daha istekli abonelere ulaşabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Şu yorum bile yeterli benim için.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bir zamanlar amatör balıık avcılığı kanalı açmıstım ama pek ilgi olmadı Eğer inglizce biliyorsanız birde kanalınıza inglizce videolar eklersenız daha çok kişiye ulaşırsınız hemde kazancı daha iyi olur Benım amatör balık kanalımda izlenim için en faydasını gördüğüm taktığım balıkcı face sayfalarında ve balıkçı forumnlarında konu açıp kendı videomu yayınlıyordum

Rica ederim. Aslında yazdiklarim sana taktiksel olarak pek bir avantaj sağlamasada, en azından mental ve motive olma açısından faydalı olduysa ne mutlu bana :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri