DMer
Yasaklanmış
Kanalın ortalama günlük geliri 3 dolar üstüdür,uzun zamandır herhangi bir yükleme yapmadığım için bu gelir garantidir hiçbirşey yapmanıza gerek yok,günlük izlenim 4K+,içinde 188 dolar vardır.
10 adet video mevcut 3 tanesinde +18 uyarısı var ama film partları olduğu için silmedim zaten kanal açıldığın beri bu şekilde herhangi bir sıkıntısı yok.
Kanal Adi : ALICIYA
Kanal Kategorisi : Film
Kanal Dili : Karışık YABANCI
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 26 Haziran 2015
Abone Sayisi : 333
izlenim Sayisi : 380.000
Kanalinizda UYARI Varmi : YOK
Kanalinizin Gunluk Kazanci : $3+
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıda
Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 TL (İçindeki 188 dolar dahil) Yaklaşık 2.5 aylık kazancına bırakıyorum hatta daha azına,Kategori hakkında iyi kötü fikirde vercektir onu da düşünün.
Konu satış konusu olduğu için DM soru cevap şekline dönmezse sevinirim arkadaşlar
10 adet video mevcut 3 tanesinde +18 uyarısı var ama film partları olduğu için silmedim zaten kanal açıldığın beri bu şekilde herhangi bir sıkıntısı yok.
Kanal Adi : ALICIYA
Kanal Kategorisi : Film
Kanal Dili : Karışık YABANCI
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 26 Haziran 2015
Abone Sayisi : 333
izlenim Sayisi : 380.000
Kanalinizda UYARI Varmi : YOK
Kanalinizin Gunluk Kazanci : $3+
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Aşağıda
Kanal Satis Fiyatiniz : 1200 TL (İçindeki 188 dolar dahil) Yaklaşık 2.5 aylık kazancına bırakıyorum hatta daha azına,Kategori hakkında iyi kötü fikirde vercektir onu da düşünün.
Konu satış konusu olduğu için DM soru cevap şekline dönmezse sevinirim arkadaşlar
Son düzenleme: