Günlük 3$+ Kazandıran Kaliteli İçerikli Kanal

Whisdropper

Kayıtlı Üye
Günlük 2$+ Kazandıran Kaliteli İçerikli Kanal

Kanal Adi : (alacaklı kişiye verilecektir.)
Kanal Kategorisi : (Dizi)
Kanal Dili : (Yabancı Dil)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (4 Aralık 2015 )
Abone Sayisi : (32)
izlenim Sayisi : (25.070)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Hayır yoktur, tertemiz.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Altta Mevcut)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Altta Mevcut
Kanal Satis Fiyatiniz : (250 TL)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Kanal içeriğini 2. Yükleyişim. Daha önce ki yüklediğimde ihtihardan yada flag, topluluk gibi değil de quiz vurgunu ile beraber tüm dashboardım gidince kaybetmiştim. O yüzden pek kapanacağını vs tahmin etmiyorum. Ama olmaz diye garanti edemem youtube bu sonucta. Videonun ilk yükleme tarihinden bu yana bir hayli zaman geçti zaten bir sorun olacağını sanmıyorum.Görsellere gelelim.

Günlük görüntülenmesi;

Günlük izlenme süresi;

Günlük Kazanç;

Kazanç tarih olarak;

Analytics Genel Bakış ;

Kanal özellikler durumu;

Ek not: Arkadaşlar çok düşük izlenime bile kazandırdığı ücret ortadadır. İzlenme süresinin de bu denli çok olmasının sebebi videoların uzunluğundandır. 10 Adet video vardır. En düşüğü 52, en uzunu 56 dakika. Açıkcası şöyle de düşünebilirsiniz, sıralamada veya çok fazla popüler olmadığı için günlük kazancı sabit ve kapanma durumu-riski minumum seviyededir. Tüm kanal detayları mevcuttur. Yine de sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, elimden geldiğinde yardımcı olabilirim. Daha önce de ytpara da kanal satışı yapmıştım kendileri verdikleri parayı çıkartıp üzerine kar etmişlerdi. Enpara-Ziraat-Paypal ödeme yöntemleri.
edit: belirtmeyi unuttuğum nokta, arkadaşlar adsenseye ekleyeli çok az bir zaman oldu dolayısı ile kazanç yeni yeni oturdu bilginize. Adsense kazanç görüntüsünü atmak isterdim ama başka kanal bağlı olduğu için ayırt edilmesi zor. Başka sorunuz olursa sorun çekinmeyin, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Kazancı neye dayanarak +3 dolar dıyorsunuz ?

2 mart 29 mart 2016 tarihi kazanç 7 dolar hocam neye göre 3 dolar?

3$ a yakın bir değer olduğu için bunu belirttim. Rahatsız olunucak yada haksız bir durum doğuracaksa düzenleme yapabilirim. Zaten almak isteyen kullanıcılar için detaylı tüm kazançları ekledim görsellerle.

Kanalin gunluk kazanci 0.25 dolara denk bile gelmiyor baslik duzeltilmeli son gunun kazancini baz almissin

3$ a yakın bir değer olduğu için bunu belirttim. Rahatsız olunucak yada haksız bir durum doğuracaksa düzenleme yapabilirim. Zaten almak isteyen kullanıcılar için detaylı tüm kazançları ekledim görsellerle.

hocam günlük kazanç tablosu olmadan satış yapabilmeniz zor hayırlı satışlar. kanalınıza 7$ analyticse yansıdığına göre tarih bölümünden kanalın günlük kazancını alıp konuya ekleyebilirseniz ona göre değerlendirme yapılır.

Kanalin gunluk kazanci 0.25 dolara denk bile gelmiyor baslik duzeltilmeli son gunun kazancini baz almissin

Sanırım konuyu tamamen okumadınız, direk yorum attınız hocam.
4 gündür bağlı adsenseye ve ortalaması 2$ yapıyor. 0.25 değil.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

hocam günlük kazanç tablosu olmadan satış yapabilmeniz zor hayırlı satışlar. kanalınıza 7$ analyticse yansıdığına göre tarih bölümünden kanalın günlük kazancını alıp konuya ekleyebilirseniz ona göre değerlendirme yapılır.

Bu hafta bağlandı hocam adsenseye dediğim gibi daha 1 hafta bile olmadı son 2 gün yansımadığı için 3 dolar yazdım. Ama düzelttim uyarınız için teşekkür ederim 2$ son ortalamalı hali.

Sanırım konuyu tamamen okumadınız, direk yorum attınız hocam.
4 gündür bağlı adsenseye ve ortalaması 2$ yapıyor. 0.25 değil.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Bu hafta bağlandı hocam adsenseye dediğim gibi daha 1 hafta bile olmadı son 2 gün yansımadığı için 3 dolar yazdım. Ama düzelttim uyarınız için teşekkür ederim 2$ son ortalamalı hali.

hocam kanalın 1 aylık kazancı baz alınır 1 haftalık kanalın fiyatı 30 tl dir site kurallarına göre

hocam kanalın 1 aylık kazancı baz alınır 1 haftalık kanalın fiyatı 30 tl dir site kurallarına göre

* Kazançlı kanal satışı yapabilmek için, Kanal yaşı 30 günden fazla olmalıdır.
* Kanal yaşı 30 günden az ise, 30(OTUZ) Liradan daha fazla fiyata
satılamaz.
* Kanalınızın geliri yüksek ve siz kanalınızın değerinin 30 Lira'dan daha
fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer, aynı şekilde 30 gün sonra satışa
sunmanız gerekir.
* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.

Sanırım kural bu hocam ve benim bu kuraldan anladığım kazancın 30 günden değilde, kanal yaşının 30 günden fazla olması gerekiyor? Yanlış mı anlıyorum acaba :)

* Kazançlı kanal satışı yapabilmek için, Kanal yaşı 30 günden fazla olmalıdır.
* Kanal yaşı 30 günden az ise, 30(OTUZ) Liradan daha fazla fiyata
satılamaz.
* Kanalınızın geliri yüksek ve siz kanalınızın değerinin 30 Lira'dan daha
fazla olduğunu düşünüyorsanız eğer, aynı şekilde 30 gün sonra satışa
sunmanız gerekir.
* Ek : Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir

Sanırım kural bu hocam ve benim bu kuraldan anladığım kazancın 30 günden değilde, kanal yaşının 30 günden fazla olması gerekiyor? Yanlış mı anlıyorum acaba :)

Önemli olan videonun kazancının 30 günlük raporunun olması.

bu tarz yanıltıcı başlıklı konuları görünce forumdan soğuyorum niyeyse

Önemli olan videonun kazancının 30 günlük raporunun olması.

Hocam mazur görün tekrar soruyorum, burda kanalın 30 gün önce oluşturulmuş olmasından bahsediyor, benim kanalım aralık çıkışlı videolar da öyle?

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

bu tarz yanıltıcı başlıklı konuları görünce forumdan soğuyorum niyeyse

Benim hatam hocam, ama 2$ diye güncelledim baya oluyor. Sanırım anasayfada 3 olarak gözüküyor birde url.

Hocam mazur görün tekrar soruyorum, burda kanalın 30 gün önce oluşturulmuş olmasından bahsediyor, benim kanalım aralık çıkışlı videolar da öyle?

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:43 ----------

Benim hatam hocam, ama 2$ diye güncelledim baya oluyor. Sanırım anasayfada 3 olarak gözüküyor birde url.

Anlıyorum hocam fakat kanalın fiyatı bir aylık raporuna göre belirlenir. Yani siz bir ay kadar bekleyin kazancınız yansısın ondan sonra o tabloyu ekleyerek konuda tekrar güncelleme yapın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri