Günlük 3 TL getiren Kanal Satışı - Garantili Satış

• Kullanıcı Denizciyiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Denizciyiz

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Satıştan Sonra Verilecektir.
Kanal Kategorisi : Yabancı Film
Kanal Dili : Yabancı ingilizce ve çince değil
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 14 eylül 2015
Abone Sayisi : 9 abonesi bulunmaktadır --- 11 abone
izlenim Sayisi : 13.332 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : HAYIR
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 5 TL ~ 2 usd
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Screenshot by Lightshot
Kanal Satis Fiyatiniz : 175 TL (ilk satış fiyatım 125 tl idi kanal gün geçtikçe çıkıyor..)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal içinde 30 usd vardır. En son 23.10.2015 tarihinde güncellenmiştir. ve içerisine ort. 4 dolar daha gelecektir. Kazanç grafiği bu şekildedir. Screenshot by Lightshot
15 günlük gelir + 35 usd şeklinde = 175 TL istemekteyim. Kanal 15 günlük garantili şekilde satılmaktadır. Kapanması durumunda yenisi ile telafi edilir veya ücret iadesi yapılır. Adsense ile birlikte vermiyorum. ihtiyacım olduğu için değil keyfi satıştır. Büyük kanallar ile ilgileniyorum. Pazarlık yapmıyorum Garanti verdiğim için.

iletişim pm veya skype: [email protected]

Not: Bu şekilde gelirli elimde günlük 1-100 dolarlı kanallar bulunmaktadır. Fiyat için pm isteyebilirsiniz.

-------- 28.10.2015 ------- KANAL'IN SON DURUMU

img

img

Son düzenleme:
Kanal Adi : Satıştan Sonra Verilecektir.
Kanal Kategorisi : Yabancı Film
Kanal Dili : Yabancı ingilizce ve çince değil
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 14 eylül 2015
Abone Sayisi : 9 abonesi bulunmaktadır
izlenim Sayisi : 13.332 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : HAYIR
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 3 TL ~ 1.1 usd
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Screenshot by Lightshot
Kanal Satis Fiyatiniz : 125 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal içinde 28 usd vardır. En son 22.10.2015 tarihinde güncellenmiştir. ve içerisine ort. 4 dolar daha gelecektir. Kazanç grafiği bu şekildedir. Screenshot by Lightshot
15 günlük gelir + 28 usd şeklinde = 125 TL istemekteyim. Kanal 15 günlük garantili şekilde satılmaktadır. Kapanması durumunda yenisi ile telafi edilir veya ücret iadesi yapılır. Adsense ile birlikte vermiyorum.

iletişim pm veya skype: [email protected]

Not: Bu şekilde gelirli elimde günlük 1-100 dolarlı kanallar bulunmaktadır. Fiyat için pm isteyebilirsiniz.

hayırlı satışlar olsun hocam :) partnerden atılan kanallarınızla da ilgilenir kendileri ayrıca :)

hayırlı satışlar olsun hocam :) partnerden atılan kanallarınızla da ilgilenir kendileri ayrıca :)

Sağol ferhat hocam. Evet Partnerden atılan kanallarınız var ise onlara da talip olabilirim aynı zamanda : )

Misal quizden atılan iyi izlenimli kanalınız mı var. Bir pm atın değerlendirelim boşa duracağına.

Adsense ile birlikte verebileceğin veya quiz e bağlı kanalların varsa ilgilenebilirim.

merhaba alım sonrası yardım amaçlı teknik destek sağlarsanız ciddi alıcıyım. p.m ile watsapp bilgileri ve watsap iletişim yazarsanız sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri