Günlük 30-150 TL Arası Kazançlı Adsense Kanallar Alınacaktır.

• Kullanıcı YTCEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

YTCEO

Yasaklanmış
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Dizi,Çizgi,Program,Talk gibi Belirtin.)
Kanal Dili : (Turkcemi,ingilizcemi belirtiniz.)
Kanal Açılış Tarihi : (En az 1 Ay Olmalıdır)
Kanal'a ilk ve Son Video Ekleme Tarihi : (En az 1 Ay Olmalıdır)
Abone Sayisi : (kanalinizdaki abone sayisini belirtin)
izlenim Sayisi : (Kanalinizdaki izlenim sayisini belirtiniz)
Kanalinizda UYARI Varmi : (Kanaliniz Eslesen 3.Taraf,yada Topluluk ihtari gibi ihtar aldimi,aldiysa kac tane onu belirtiniz.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Kanalinizin Gunluk kazancini Analitics Resmi)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : (Açık Olduğuna Dair Resim.)
Kanal Satis Fiyatiniz : (Fiyat Teklifinizi Belirtin.)(Minimum:20 Günlük - Max:30 Günlük' Kazancına Alıyorum Kanalları)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanaliniz hakkinda ek bilgileri burda yazabilirsiniz.)

Özel Mesaj İle İletiniz Lütfen.

Not: Lütfen Satıcılar Önce Parayı Gönderin Şeklinde Muamele Yapmayın İTibarınıza Göre ben belirliyorum önceliği Çıkıp Eski sağlam bir üye İsterse Önce Parayı yollarım tabiki :D

Günlük 50TL kazandıran bi kanalımı sattım arkadaşa bilgileri verdim, eftyi geçti. hayırlısı olsun ikimiz içinde.

Son düzenleme:
kanalın url istiyormusunuz satıcı onuda gönderebilir

bence bukadar yüksek kanal alacan fiyatta yüksektir istemelisin bence
Hocam Bu konuda ilk defa kanal almıyorum nerede link isteyeceğimi nerede istemeyeceğimi biliyorum tavsiyen için teşekkür ederim yinede :) he birde şunu unutma ben istersen sana tüm url'lerimi özel mesaj olarak atabilirim hepsini kopyalayabilirsin artık eskisi gibi kategori bilmek yetmiyor kanal patlamıyor eskisi gibi direk Önemli olan kanal kazancı oturmuş kanaldır.

günlük 150TL ve artan kanal var ne kadar veriyorsun pm alabilirmiyim ?

Hocam Bu konuda ilk defa kanal almıyorum nerede link isteyeceğimi nerede istemeyeceğimi biliyorum tavsiyen için teşekkür ederim yinede :) he birde şunu unutma ben istersen sana tüm url'lerimi özel mesaj olarak atabilirim hepsini kopyalayabilirsin artık eskisi gibi kategori bilmek yetmiyor kanal patlamıyor eskisi gibi direk Önemli olan kanal kazancı oturmuş kanaldır.
eyvallah hocam gerek görmüyorum zaten kazanç sağlasan kanal alacağını düşünmüyorum saygılar..

amacım konuyu baltalamak değil ama bendende bir zamanlar link istemiştiniz, bu şekilde neredeyse hiç kimsenin siz ne şartlar sunarsanız sunun bu işte gönüllü olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun.

amacım konuyu baltalamak değil ama bendende bir zamanlar link istemiştiniz, bu şekilde neredeyse hiç kimsenin siz ne şartlar sunarsanız sunun bu işte gönüllü olacağını sanmıyorum hayırlısı olsun.

hocam anlaşırlarsa parasını yatırsa zaten anlaşırlar insanlar saklamazlar
sıkıntı kalmaz diğer türlü çok arar

Kanalı satın almadan içindeki videoları kımse göstermez hocam.Belki vazgecerseniz adamın kategorisi ifşa olmuş olacak.Link olayını unutun bence.Ne kadar bütçeniz var pm atın konusalım.

Saygı Duyarım hocam Satma zorunlulugunuz yoktur malesef.

Lєσηidαs;1416138' Alıntı:
Kanalı satın almadan içindeki videoları kımse göstermez hocam.Belki vazgecerseniz adamın kategorisi ifşa olmuş olacak.Link olayını unutun bence.Ne kadar bütçeniz var pm atın konusalım.
Bütçem var siz kanal'dan bahsedin.

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Amacın Nedir? Şikayet Ettim. Ve o konuda ne yazmışım 3 aylık fiyatına kanal mı satılır demişim evet 3 aylık fiyatına kimse kanal almaz bende satmamda Almamda.

Amacın Nedir? Şikayet Ettim. Ve o konuda ne yazmışım 3 aylık fiyatına kanal mı satılır demişim evet 3 aylık fiyatına kimse kanal almaz bende satmamda Almamda.
amacım yok sadece senin vereceğin duruma göre bizde kanaldan bahsedelim hocam yoksa sana kimse durduk yere link vermez düşüncesindeyim

http://i.hizliresim.com/goqynO.png

Bu kanala 3000 lira istiyorum hocam.

Lєσηidαs;1416161' Alıntı:
Günlük 60 tl kazandırıyor bu kanal ben max 1 aylık kazancına kadar alıyorum hocam. konuda belirticem az sonra.

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

amacım yok sadece senin vereceğin duruma göre bizde kanaldan bahsedelim hocam yoksa sana kimse durduk yere link vermez düşüncesindeyim
ne diyosun ya ne dediğinde belli deil :)

Günlük 60 tl kazandırıyor bu kanal ben max 1 aylık kazancına kadar alıyorum hocam. konuda belirticem az sonra.

---------- Spam Engelliyici 21:25 ---------- Önceki Mesaj 21:24 ----------

ne diyosun ya ne dediğinde belli deil :)

alacagın kanalların limitini belirtte herkes ona göre davransın :) ben de teklif yapacam limite göre

[MENTION=43336]YTCEO[/MENTION] sıkıntı değil hocam bütçem var dediniz oyüzden.Siz yinede bir bütçe biçerseniz kafanızda ona görede kanal ayarlamaya çalışırız.

Lєσηidαs;1416171' Alıntı:
[MENTION=43336]YTCEO[/MENTION] sıkıntı değil hocam bütçem var dediniz oyüzden.Siz yinede bir bütçe biçerseniz kafanızda ona görede kanal ayarlamaya çalışırız.
Bütçem Tek kanal için 20 bin Tl Hocam :D Konu'yu güncelledim bakınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri