Günlük 30 K İzlenimli Yabancı İçerik Kanal Satılık

• Kullanıcı fatihben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihben

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : alıcıya
Kanal Kategorisi : alıcıya
Kanal Dili : Yabancı dil türkçe değil
Kanaldaki Video Sayısı : 50 adet video vardır ve Hepsi uzun videolardır.
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 6 Ocak 2017 (tüm videolar aynı tarihte atılmıştır)
Abone Sayisi : 550 (günlük 20-30 abone geliyor)
izlenim Sayisi : 400.000
Kanalinizda UYARI Varmi : yok tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : hiç bağlanmadı bilinmiyor
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : aşşagıda
İstenilen Fiyat : 1500 TL ödeme Enpara
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Kanalın hiti ay başında 2-4 K arası oynarken 10 gündür ortalama 30-35 K larda (50-70 K yı da gördü lütfen caps lere bakın) ayı genelleme yaparsak 20 K felan denk geliyor günlük hiti artık nasıl derseniz . Ve gayet iyi izlenim süresine sahib bir kanal.

Ayrıca İZLENİM KANALDAKİ 1 VİDEOYA İNDEXLİ DEĞİL HER VİDEOYA EŞİT DAĞILAN BİR İZLENİME SAHİP bunun değerini bilmeyenler için şöyle anlatayım. kanaldaki 1 video 1 milyon izlensede diğerleri 2 K da kalsa o video patladığı anda kanalınızın hiti sıfırlanır değeri kalmaz bu kanalda ise hemen hemen her video ortlama bi izlenimde gidiyor çünkü seri halinde bir içerik olduğu için izleyen diğerine geçiyor.

Kanalın profil resmi,kapak resmi ve etiketleri içerikle uyumluk olarak düzenli bir şekilde tarafımca yapılmıştır. bunlar hit çekmeniz için öenmli şeyler heralde bilmeyen yoktur.

Acil ödemelerim yüzünden bu kanalı satışa çıkarıyorum. günlük 30 K ile ne kazanır heralde herkes ortlama bi tahminde bulunacaktır.alana şimdiden hayırlı olsun

Şimdilik bukadar lütfen CAPS lere bakınız.

GARANTİ: kanal veridğim gibi durması şartıyla (içerik ekleme,etiket koyma veya silme , resim değiştirm felan yapılmassa) 15 gün garanti veriyorum. garantimde şudur 15 gün içinde kapanırsa 5 K hitli bir kanal arkadaşa verilecektir. garanti sunmayabilirdim ama olurya kapanırsa arkadaşı mağdur etmemek için bu teklifi sundum.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Son düzenleme:
Kanal Adi : alıcıya
Kanal Kategorisi : alıcıya
Kanal Dili : Yabancı dil türkçe değil
Kanaldaki Video Sayısı : 50 adet video vardır ve Hepsi uzun videolardır.
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 6 Ocak 2017 (tüm videolar aynı tarihte atılmıştır)
Abone Sayisi : 550 (günlük 20-30 abone geliyor)
izlenim Sayisi : 400.000
Kanalinizda UYARI Varmi : yok tertemiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : hiç bağlanmadı bilinmiyor
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : aşşagıda
İstenilen Fiyat : 2000 TL ödeme Enpara
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Kanalın hiti ay başında 2-4 K arası oynarken 10 gündür ortalama 30-35 K larda (50-70 K yı da gördü lütfen caps lere bakın) ayı genelleme yaparsak 20 K felan denk geliyor günlük hiti artık nasıl derseniz . Ve gayet iyi izlenim süresine sahib bir kanal.

Ayrıca İZLENİM KANALDAKİ 1 VİDEOYA İNDEXLİ DEĞİL HER VİDEOYA EŞİT DAĞILAN BİR İZLENİME SAHİP bunun değerini bilmeyenler için şöyle anlatayım. kanaldaki 1 video 1 milyon izlensede diğerleri 2 K da kalsa o video patladığı anda kanalınızın hiti sıfırlanır değeri kalmaz bu kanalda ise hemen hemen her video ortlama bi izlenimde gidiyor çünkü seri halinde bir içerik olduğu için izleyen diğerine geçiyor.

Kanalın profil resmi,kapak resmi ve etiketleri içerikle uyumluk olarak düzenli bir şekilde tarafımca yapılmıştır. bunlar hit çekmeniz için öenmli şeyler heralde bilmeyen yoktur.

Acil ödemelerim yüzünden bu kanalı satışa çıkarıyorum. günlük 30 K ile ne kazanır heralde herkes ortlama bi tahminde bulunacaktır.alana şimdiden hayırlı olsun

Şimdilik bukadar lütfen CAPS lere bakınız.

GARANTİ: kanal veridğim gibi durması şartıyla (içerik ekleme,etiket koyma veya silme , resim değiştirm felan yapılmassa) 15 gün garanti veriyorum. garantimde şudur 15 gün içinde kapanırsa 5 K hitli bir kanal arkadaşa verilecektir. garanti sunmayabilirdim ama olurya kapanırsa arkadaşı mağdur etmemek için bu teklifi sundum.

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot
hocam bu kanalın gunluk gelırı varmı benmı goremıyorum?
ayrıca,sukadar ızlenım var sukadar abone gunluk ne verecegını bellı etmeye yetmıyor malesef.
cunku ıcerık dılı,dızımı cızgımı,vsvs degısıyor.
neye gore 2k fıyat belırledınız hocam?
amacım balta felan dııl sadece merak

Son düzenleme:
hocam bu kanalın gunluk gelırı varmı benmı goremıyorum?
ayrıca,sukadar ızlenım var sukadar abone gunluk ne verecegını bellı etmeye yetmıyor malesef.
cunku ıcerık dılı,dızımı cızgımı,vsvs degısıyor.
neye gore 2k fıyat belırledınız hocam?
amacım balta felan dııl sadece merak

Hayır geliri yok bağlayamıyorum adsensem kalmadı, olsada bağlamak istemiyorum malum adsenseler paramızı ödemedi.

BU KANALI YABANCI ÜLKE ADSNESESİ OLANLAR ALSIN BENCE.

30 K yabacı hitin (Türkiye hiti sıfır) aşağı yukarı ne vereceğini tahmin eder herkes üstad.

İÇERİK YABANCI BİR DİZİ.

Adsenseler paramızı ödemeyince sıkıştım üstad onun için satıyorum ihtiyacım var. Ayrıca dedimki günlük 20 $ verse 1 aylık parasını isteyim dedim mantığımda budur. ama üstünü verir ama altını verir bilemem ...

30 K yabacı hitin (Türkiye hiti sıfır) aşağı yukarı ne vereceğini tahmin eder herkes üstad.

İÇERİK YABANCI BİR DİZİ.

Adsenseler paramızı ödemeyince sıkıştım üstad onun için satıyorum ihtiyacım var. Ayrıca dedimki günlük 20 $ verse 1 aylık parasını isteyim dedim mantığımda budur. ama üstünü verir ama altını verir bilemem ...

Hocam daha önce çalışmadığınız bir içerik anladığım kadarı ile , 20 dolar altını verir üstünü verir bilemem demişsiniz. 30 k Yabancı hitin aşağı yukarı tahmini yoktur hocam YABANCI olduğu için , en azından ispanyolca-italyanca v.s yazarsanız üç aşağı beş yukarı tahmin edebilir alacak olan. Türkiye hiti sıfır ama Türkiye'den daha düşük TBM'ye sahip ülkeler de var. Hayırlı satışlar.

Hocam daha önce çalışmadığınız bir içerik anladığım kadarı ile , 20 dolar altını verir üstünü verir bilemem demişsiniz. 30 k Yabancı hitin aşağı yukarı tahmini yoktur hocam YABANCI olduğu için , en azından ispanyolca-italyanca v.s yazarsanız üç aşağı beş yukarı tahmin edebilir alacak olan. Türkiye hiti sıfır ama Türkiye'den daha düşük TBM'ye sahip ülkeler de var. Hayırlı satışlar.

üstad ne dememi beklerisniz. şimdi burada milleti kandıranlar gibi 100 $ verir daha aşağı vermez diyip milletin aklını mı bulandırayım. aynı içerik bağlamadım adsenye ama aynı dilden kanallar bağladım tbm leri 0,06-0,10 arasındaydı. ama şimdi ben bunu granti nasıl ederim hadi içeirk 15 $ verdi ben ne dicem karşıdaki kişiye 20 diye benım tahminim minumum tutmaya gayret ettim . belkide 10 belkide 30 vercek. anlatabildimmi üstad nasıl kesin şu verir diyebilirim ki ! sizde hak verin lütfen.

Şurdan değerlendirilebilir 30 K hit ortalama 9 dk izlenme süresi ve videolar uzun videolar zaten..yani ne biliyim işte

üstad ne dememi beklerisniz. şimdi burada milleti kandıranlar gibi 100 $ verir daha aşağı vermez diyip milletin aklını mı bulandırayım. aynı içerik bağlamadım adsenye ama aynı dilden kanallar bağladım tbm leri 0,06-0,10 arasındaydı. ama şimdi ben bunu granti nasıl ederim hadi içeirk 15 $ verdi ben ne dicem karşıdaki kişiye 20 diye benım tahminim minumum tutmaya gayret ettim . belkide 10 belkide 30 vercek. anlatabildimmi üstad nasıl kesin şu verir diyebilirim ki ! sizde hak verin lütfen.

Şurdan değerlendirilebilir 30 K hit ortalama 9 dk izlenme süresi ve videolar uzun videolar zaten..yani ne biliyim işte

Hocam gayet net yazdığım şey , milletin aklı bulanmasın tahminini düzgün yapsın diye içerik dilini paylaşabilirsiniz dedim , YABANCI içerik şeklinde hiç bir tahmin yapılamaz. Siz kendiniz diyorsunuz 20 dolar altı da olabilir üstü de :) Şimdi de tbm rakamları yazmışsınız.. Yani akıl bulanması bundan oluyor. Umarım anlatabilmişimdir hocam.

FİYAT GÜNCELLENMİŞTİR. Satış yarın geceye kadar olmazssa iptal edilecektir.

iyi çalışmalar

Son düzenleme:
Arkadaşlar pm ile bazı teklifler geldi kanalı şimdi alayım parası adsense diğer ay ödeme zamanında vereyim diye teklfi için teşekkürler ama zaten sıkışık olduğum için kanalı satıyorum yoksa satmam.

AYRICA HEM KENDİ MADDİ SIKIŞIKLIĞIM HEMDE ALICI OLMASI İÇİN FİYAT 1500 TL YE ÇEKİLMİŞTİR. satılmazssada kısmet diyeceğim.

GÜNCEL FİYAT :1500 TL...başka pazarlık sormayınız lütfen .

iyi çalışmalar

Almayı düşündüm fakat içine atılan videolar atılalı 20 gün olmuş hemen hemen 40-50 günlük olmuş olsa alabilirdim .

Hayırlı satışlar .

güzel kanala benzıyor. hayırlı satıslar :)

Hayır geliri yok bağlayamıyorum adsensem kalmadı, olsada bağlamak istemiyorum malum adsenseler paramızı ödemedi.

BU KANALI YABANCI ÜLKE ADSNESESİ OLANLAR ALSIN BENCE.

İÇERİK YABANCI BİR DİZİ.

dizi dedın soru cozuldu hocam.dogru dıyorsunuz.
hayırlı satıslar

satış bu gece 23:59 a kadar olmazsa iptal.

fiyat : 1500 tl.

ortlama hit 28-30 K civarı devam etmektedir.

Satış iptal olmuştur teklif veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri