SerkanYurtsever
Yasaklanmış
Selamlar Bol kazançlar
Kanal Adi : (alıcıya)
Kanal Kategorisi : (dizi)
Kanal Dili : (alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (4 nisan 2016 )
Abone Sayisi : (58)
izlenim Sayisi : (aşağıda resimde)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok )
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (40-50 tl ) ADSENSE
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : resimde
Kanalı Satma Sebebi : Yeni evlendim evin kirası gedi çattı bir çok ihtiyac var..
iletişim : özel mesaj
Kanal Satis Fiyatiniz : (1750 tl )
NOTLAR Selamlar pek bilgim olmadığı için başta haber magazin spor videoları olarak başlaadım kısa 1-4 dakkalık videolarla eylülde başlatım ama kanala ilk video ekleme tarihi 2015 yılında adsense açılış tarihi 2015 bir arkadaş izlenmeyen videoları sil diyince o videoları sildim Şu anda adsensede 760 tl mevcut 136 tl kesinleşti buda barajı aşamadığım için hesapta duruyor pin yeni yola çıktı küçük bir ilde üniversite okuyan bir kardeşimin üzerine pin ona gidicek kimlikle onaylama gerekirse alınabilir
Kanal Adi : (alıcıya)
Kanal Kategorisi : (dizi)
Kanal Dili : (alıcıya)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (4 nisan 2016 )
Abone Sayisi : (58)
izlenim Sayisi : (aşağıda resimde)
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok )
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (40-50 tl ) ADSENSE
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : resimde
Kanalı Satma Sebebi : Yeni evlendim evin kirası gedi çattı bir çok ihtiyac var..
iletişim : özel mesaj
Kanal Satis Fiyatiniz : (1750 tl )
NOTLAR Selamlar pek bilgim olmadığı için başta haber magazin spor videoları olarak başlaadım kısa 1-4 dakkalık videolarla eylülde başlatım ama kanala ilk video ekleme tarihi 2015 yılında adsense açılış tarihi 2015 bir arkadaş izlenmeyen videoları sil diyince o videoları sildim Şu anda adsensede 760 tl mevcut 136 tl kesinleşti buda barajı aşamadığım için hesapta duruyor pin yeni yola çıktı küçük bir ilde üniversite okuyan bir kardeşimin üzerine pin ona gidicek kimlikle onaylama gerekirse alınabilir