Sitenin tarifiği tamamen pinterestten geliyor tam olarak bilmiyorum belki google dan da geliyor olabilir analytics falan eklemedim siteye
PİNTEREST HESABI ASKIYA ALINMIŞTIR KONU SİTE SATIŞI KONUSUDUR PİNTEREST HESABI VE ADSENSE BERABERİNDE VERİLMEYECEKTİR.
ÖNEMLİ NOT : Yeni pinterest hesabı açılıp site bağlanmıştır pinterest hesabını dün açtık şuan organik takipçileri var ve pinterrest hesabıda verilecek
Pinterest hesabı 30 Aralıkta Kapandı ama siteye trafik geldiğini biliyordum ve adsensem yoktu 4 ocakta adsense bulup siteyi adsenseye bağladım o gün bugündür düzenli gelir getirmektedir hiç bir ilgi göstermedim ve göstermeme gerek de yok amaalacak olan arkadaş isterse pinterest hesabı açıp sitedeki postları pinleyebilir.
Site adresi : Site adresi kesinlikle paylaşılmayacak.
Açık artırma başlangıç fiyatı : 2500 TL
Açık artırma minimum artış : 50 TL
Sonlanma : Son Tekliften 48 Saat sonra
Hemen Al : 6500
Sitenin getirisi : Günlük 40-80 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir : Yemek
Günlük hit sayısı : Açıklama yapıldı
Domainin yaşı : 1 - 2 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Kullanabilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yok
KESİNLİKLE : Kesinlikle hiçbir garanti vermiyorum siteyi alan risk almış olduğunu kabul edecek ve benden iade talep edemeyecektir. Ancak diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Ayrıca Alıcı arkadaş isterse güncelleme öncesi adsense sağlayabilirim piyasa fiyatının çok altında vereceğim adsenseye siteyi bağlarız kazandığı yere kadar kazanır belki 1 gün kazanır belki 1 yıl garantisi YOK.
Hayırlı sabahlar
Saat 09:17
Hayırlı Akşamlar
19:54
Hayırlı Sabahlar...
09:05
Lütfen konu dışı yorum yapmayalım.
Anlayışınız için teşekkürler...
PİNTEREST HESABI ASKIYA ALINMIŞTIR KONU SİTE SATIŞI KONUSUDUR PİNTEREST HESABI VE ADSENSE BERABERİNDE VERİLMEYECEKTİR.
ÖNEMLİ NOT : Yeni pinterest hesabı açılıp site bağlanmıştır pinterest hesabını dün açtık şuan organik takipçileri var ve pinterrest hesabıda verilecek
Pinterest hesabı 30 Aralıkta Kapandı ama siteye trafik geldiğini biliyordum ve adsensem yoktu 4 ocakta adsense bulup siteyi adsenseye bağladım o gün bugündür düzenli gelir getirmektedir hiç bir ilgi göstermedim ve göstermeme gerek de yok amaalacak olan arkadaş isterse pinterest hesabı açıp sitedeki postları pinleyebilir.
Site adresi : Site adresi kesinlikle paylaşılmayacak.
Açık artırma başlangıç fiyatı : 2500 TL
Açık artırma minimum artış : 50 TL
Sonlanma : Son Tekliften 48 Saat sonra
Hemen Al : 6500
Sitenin getirisi : Günlük 40-80 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir : Yemek
Günlük hit sayısı : Açıklama yapıldı
Domainin yaşı : 1 - 2 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Kullanabilirsiniz.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yok
KESİNLİKLE : Kesinlikle hiçbir garanti vermiyorum siteyi alan risk almış olduğunu kabul edecek ve benden iade talep edemeyecektir. Ancak diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Ayrıca Alıcı arkadaş isterse güncelleme öncesi adsense sağlayabilirim piyasa fiyatının çok altında vereceğim adsenseye siteyi bağlarız kazandığı yere kadar kazanır belki 1 gün kazanır belki 1 yıl garantisi YOK.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı Akşamlar
Hayırlı Sabahlar...
Lütfen konu dışı yorum yapmayalım.
Anlayışınız için teşekkürler...
Son düzenleme: