Günlük 40$ getiren kanal gitti

• Kullanıcı osmsmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

osmsmr

Kayıtlı Üye
Günlük 20k izlenimli 40$ getiren kanal para kazanmaya kapatıldı, an itibari ile hemen komple sildim kanalı umarım biriken paraları alabilirim.

arkadaşlar şunuda söyleyeyim normalde hiç 3.taraf yoktu kanalda fakat videoları yüklediğim zamanlarlar geliyordu ara ara eşleşenler sanıyorum bundan sebeb oldu hemde uyarı falan da gelmedi direk kapatmışlar bilğinize.Mümkün oldugunca eşleşmeyen videoları bulmaya ve yüklemeye çalışın.

ne 40 lar ne 50 liler gitti,geçmiş olsun takma kafaya.

Gecmis olsun. Neden dolayi gitti? telif, ünlem vs?

adam gelmiş burda dert yanmış fırsatcılarda hemen üşüşmüşler katagoriyi öğrenmek için kimseye söyleme kardeşim ne çalıştıgını

Konuyu gördügüm gibi mailleri kontrol ediyim dedim. 2 Kanala ünlem gelmis. Günlük kontrol cok önemli.

benimde aynı durum geldi ünlemden.dün açtım bugün yine gitti.
g+ yöntemiyle para kazanmayı açıp o şekilde silsek parasını alabilirmiyiz acaba?

Konuyu gördügüm gibi mailleri kontrol ediyim dedim. 2 Kanala ünlem gelmis. Günlük kontrol cok önemli.

tEK Kanal çalışıyorum yani özgüne döndüm. Kanalım 24 saat açık denetimimde.
Ben videoyu gizli hem de manuel yüklüyorum daha sonra para kazanmayı açıyorum böylece lambası yanmayan video pek olmuyor.Geçmiş olsun.

tEK Kanal çalışıyorum yani özgüne döndüm. Kanalım 24 saat açık denetimimde.
Ben videoyu gizli hem de manuel yüklüyorum daha sonra para kazanmayı açıyorum böylece lambası yanmayan video pek olmuyor.Geçmiş olsun.

Ben gizli harici , 1-2 gün sonra genelde para kazanmalari aciyorum fakat bazi videolar yinede ünleme düsüyor. Gizli olunca index almiyor galiba youtube'den?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri