Günlük 40k izlenimli kanal

• Kullanıcı Whois
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Whois

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (alıcıya)
Kanal Kategorisi : Çizgi film
Kanal Dili : Yabancı
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 1 ay önce
Abone Sayisi : 977 >> 1050 >> 1206 oldu >> 1320 >> 1545 oldu
izlenim Sayisi : 195bin >> 230k >> 260k oldu >> 295k oldu >> 353k oldu
Kanalinizda UYARI Varmi : hayır
Kanalinizin Gunluk Kazanci : partnere bağlı şu anda. günlük kazancının yansıması 4-5 gün sürüyor bakamadım. son 4 günde günlük 40k hit almaya başladı ve giderek artıyor günden güne. 42 adet video bulunmakta.
Kanal Satis Fiyatiniz : 1000 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

İçerik kimsenin çalışmadığı bir kesime hitap ediyor. İçerikle birlikte aslında yöntem satışınıda yapmış olacağım. Kanalın yanında ayrıyeten bir kanal daha vereceğim aynı videoların olduğu(videolar gizli). Yedekte kalsın diye her daim yaparım bunu her içeriğimde.
İçerik gerçekten çok iyi izlenim çeken bir içerik ve telif riski düşük. Hadi diyelim telif aldı ve kapandı. Siz de içeriğin yedeği olduğu için ve yöntemi öğrendiğiniz için her daim kazanırsınız. Bu işleri yavaştan bırakacağım için kanalı satıyorum yanında yöntem hediye olarak.

Hangi partner diye sormayın. Quiz değil. :)

Youtubedaki spam her içerik risklidir. Kanalı aldınız ve 3 gün sonra kapandı diyelim.. Bunun riskini göz önüne alın sonra gelin benden kanalı alın. Kimsenin ahını almak istemem. Ama içeriği öğrendikten sonra kanal kapansada devam ettirirsiniz zaten istikrarlı bir şekilde.

Hayırlı forumlar

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar, bütçem olsa bir dakika durmam alırım arkadaşlar

Son düzenleme:
Flag varmi o kategoride.odeme almamisin daha.genelde hit alinca patliyo c.film.en cok sunu merk etmisimdir.zaten bu kanaldan bu hitle fazlasını alacaksin neden satma geregi duyuyosun ki.bu isleri birakicam o yuzden deme kenarda durup dururken hesabina para yatcak zaten.

Flag varmi o kategoride.odeme almamisin daha.genelde hit alinca patliyo c.film.en cok sunu merk etmisimdir.zaten bu kanaldan bu hitle fazlasını alacaksin neden satma geregi duyuyosun ki.bu isleri birakicam o yuzden deme kenarda durup dururken hesabina para yatcak zaten.

Rekabet pek yok çalıştığım dilde o yüzden flag riski düşük. Youtube ve daily botu yazıyorum o işe yoğunlaşacağım, ayrıca hub network kuracağım. Zamanım kalmayacak yani.

Bu sektörü az çok biliyorsunuz zaten. Bırak kanalı yıllar boyu kazandırsın diye birşey yok. Her günün riskli. Partner değilde bu yöntemle adsense çalışırsanız çok çok daha iyi bir gelir elde edersiniz. Kanal kapansa bile adsense banlanmadığı sürece paranız yatar. Ama partnerlerde öyle değil. Ben ekmeğini adsense'den yedim bu içeriğin ve adsense hesabım gümleyince ben de başka kanallardan çok kez ödeme aldığım bi networke içerikle yeni kanal yaparak soktum. Durum bu. İçeriği ve gerekli argümanları aldıktan sonra kanal sadece teferruat kalıyor yani.

adsenseden çok ekmek yiyen birisi ocakta üye olmuş vay be fani dünya hayırlı satışlar.

Rekabet pek yok çalıştığım dilde o yüzden flag riski düşük. Youtube ve daily botu yazıyorum o işe yoğunlaşacağım, ayrıca hub network kuracağım. Zamanım kalmayacak yani.

Bu sektörü az çok biliyorsunuz zaten. Bırak kanalı yıllar boyu kazandırsın diye birşey yok. Her günün riskli. Partner değilde bu yöntemle adsense çalışırsanız çok çok daha iyi bir gelir elde edersiniz. Kanal kapansa bile adsense banlanmadığı sürece paranız yatar. Ama partnerlerde öyle değil. Ben ekmeğini adsense'den yedim bu içeriğin ve adsense hesabım gümleyince ben de başka kanallardan çok kez ödeme aldığım bi networke içerikle yeni kanal yaparak soktum. Durum bu. İçeriği ve gerekli argümanları aldıktan sonra kanal sadece teferruat kalıyor yani.
Anladm hocam hayirli satislar

adsenseden çok ekmek yiyen birisi ocakta üye olmuş vay be fani dünya hayırlı satışlar.

Youtube ile uğraşan herkes 2013den beri bu platformda olmak zorunda mı hocam ? Ocak ayında üye oldum diye youtube'da yeni miyim sence

2 günde izlenim 100k arttı, abonelerde 250 civarı arttı. Satış güncel.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri