Günlük 40k izlenmeli kanalın Para kazanması gitti!!!!

Hocam para kazanması devre dışı kalanların hepsi aynısını söylüyor sebebi bu sanırım zaten gelen maildede öyle yazması lazım mail geldimi baktınızmı hiç

Mail geldide öyle yazmıyor, her zamanki standart yazı, daha öncede 2 sefer geldi başıma, zaten bir kaç kanalım vardı her bunu yaşadığımda, toplamda 1k dolardan fazla gitti bu lanet olaya, ben dediğin konudan olacağını sanmıyorum, herkese aynı günde olması dikkat çekici üstüne yattı paraların youtube, ben bir aydır boşuna emek veriyorum, daha düzelmeyeceğini biliyorum, dahada normal yükleme yapmicam gibi aynı şeyi sürekli yaşayarak aynen devam etmem aptallık olur, partnere başvuruyu yaptım başka kanaldan ordan denicem bide, olmadı özgün, olmadı alır ceketi eyvallah der gideriz :)

Kesilen agacin davasi kolay olur diye soz var. Umut vermen guzel ama bu kadar da sallama umut verilmez. Gidenler gitti, bundan sonrasi icin tedbirli olmaliyiz.

Sevgili tiger ,

Salladigimi veya umut verdigimi nereden cikardin bilmiyorum ama al asagidaki linki guzelce bi incele..Ben simdi uyuyacagim,umarim uyandigimda ozur dilemis olursun...

Google Grupları

Bazen susmak gerekir..Oyle herseyi bilmek ya da biliyormus gibi yapmak gerekmez..

Mail geldide öyle yazmıyor, her zamanki standart yazı, daha öncede 2 sefer geldi başıma, zaten bir kaç kanalım vardı her bunu yaşadığımda, toplamda 1k dolardan fazla gitti bu lanet olaya, ben dediğin konudan olacağını sanmıyorum, herkese aynı günde olması dikkat çekici üstüne yattı paraların youtube, ben bir aydır boşuna emek veriyorum, daha düzelmeyeceğini biliyorum, dahada normal yükleme yapmicam gibi aynı şeyi sürekli yaşayarak aynen devam etmem aptallık olur, partnere başvuruyu yaptım başka kanaldan ordan denicem bide, olmadı özgün, olmadı alır ceketi eyvallah der gideriz :)

Hocam para kazanması devre dışı kalanların hepsi dünya genelinde engelenen video yükleyenler, yükledikten sonra silenler... Bu tesadüf olamaz 1 olur 2 olur ama çoğu böyle bu durum müssebipi bu bence çünkü herkes aynı şeyi söylüyor ve çoğu arkadaşa gelen mailde gerekçe olara topluluk ve dünya genelinde engelenen videolar diye ibare var.

Isin ilginc yani,benim de oyle kanallarim var ama kapanmamis para kazanmasi?

Sevgili tiger ,

Salladigimi veya umut verdigimi nereden cikardin bilmiyorum ama al asagidaki linki guzelce bi incele..Ben simdi uyuyacagim,umarim uyandigimda ozur dilemis olursun...

Google Grupları

Bazen susmak gerekir..Oyle herseyi bilmek ya da biliyormus gibi yapmak gerekmez..

Kanallar duzeltilsin, ozur senin olacak :)
Hayirdir California'da mi yasiyordun, uyku saati ancak orda olur simdi

3 ay önce basladım bu işe.actıgım ilk kanalım hiçbir telif yemeden uyarı almadan mail bile gelmeden para kazanması kapatılmıstı.aradan 3 ay gecmesine ragmen bir değişiklik olmadı arkadaslar ve dun bir kanalım daha patladı.. bn düzeleceğine ihtimal vermıyorum..spam gibi net bir çözüm bulunabilecegıne de ihtimal vermıyorum..

Link bende açılmadı da.. Gerçekten düzelmesi gibi bir ihtimal söz konusu mu?

Ben surda soyle bir mesaj gordum, imza kisminda Youtube calisani oldugu yaziyor, ve sorun bugun duzeltilecek diyor. Ama o kisinin gercekten youtube calisani oldugu konusunda birsey diyemeyecegim. Normal bir uye de imzasina ayni seyi yazabilir gibi geldi bana

Google Grupları

Sevgili tiger ,

Google Grupları

Neyin kafasini yasiyorsun anlamadim. Google forumunda sorunu olanlar konu acmislar. Bana 1 tane cozume ulasmis mesaj gostersene?

Al senin duz mantiginla gideyim;
Sorunun cozumu cok basit. 2 dakika bile surmez. Asagidaki linki bir incele
Google

Aynen dedigin gibi

Bu gün benimde 1 aylık 1 kanalım gitti, videoları kesip biçip hafta da 1-5 arası video atıyordum ihtar, telif ve ya hit alan video da yoktu, parada günlük 0,50 - 1 $ arası gelir getiren bir kanaldı ama gel gör ki para kazanma kapanmış, ilginç...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri