Günlük 5$+ Gelir Garantili Dailymotion Kanal Hizmeti (5 adet ile sınırlı)

J
  • Kullanıcı Jolan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
J

Jolan

Guest
Herkese merhaba,

Uzun zaman youtube kategorisinde çalıştım bilen arkadaşlar vardır, en son google 'ın partnerlere kısıtlamalar getiren politikalarından sonra partnerlerin kanalları ağ 'larından çıkartmaları ve alımları durdurmaları üzerine youtube işini bıraktım.
Dailymotion a, vevo 'nun %80ini satın almasıyla birlikte kullanıcılarına partnerlik hizmeti verip kazanç sağlamalarına imkan sunduktan sonra yönelmeye karar verdim.

Dailymotion 'ı youtube ile kıyasladığımızda gelir elde etmek hem çok zor hemde çok düşük. Ama kolaylaştırmanın mutlaka bir yolu olduğunu düşünüyordum ve youtube 'tan edindiğim tecrübelerimi, yöntemleri deneme yanılma ile kullanarak 1 kanal üzerinden günlük 25$ 'a kadar kazanmayı başardım.
Konuyu fazla uzatmayacağım bazı ihtiyaçlarımdan dolayı bu yöntemlerim ile birlikte dailymotion da kanal hazırlayıp satmaya karar verdim.

- Şuana kadar kazanç sağlayan 10-15 tane içerik tespit edebildim, bu içeriklerden 5 tanesini hizmete dahil edeceğim için sadece 5 kişiye bu hizmeti vereceğim.
- Her içerik, anlatacağım adımları uyguladığınız takdirde günlük minimum 5$ civarı kazanç garantilidir.
- Ne kadar ilgi gerektiriyor sorunuzada günlük 10-15 dakikanızı ayırmanız yeterli diyebilirim, belkide daha az, elinizin hızlılığına bağlı.
- Kanalınızı hazırlayıp videoları kendim yükleyeceğim.
- İçerikler Türkçe değil yabancı dildedir.

Ücret 700 + 50tl dir. 50tl 'si sizin ihtiyacınız için kullanılacak.

İsteyen olursa 5 kişinin hizmetini alabilir.

Skype: live:jolanr10 & [COLOR="Black"][U][email protected][/COLOR][/U]

Tüm gereken detayları konuda açıklamaya çalıştım, gereksiz yere pm alabilirmiyim vs. yazmayın lütfen.

Üyelikleri güven vermeyen kullanıcılar ile çalışmama hakkımın olduğunu bilmenizi isterim.

Araştırmalarımın sonucunda bu yöntemi dünyada 3-5 kişiden fazla bilen olmadığının kanısına vardım :) Fazla duyulmaması için ve içerik kısıtlılığı sebebiyle sadece 5 kişi ile çalışacağım, 5 kişiyede 5 farklı içerik vereceğim. Diğer kalanlarıda kendim kullanacağım :)

Yöntemin önü açıktır arkadaşlar aşağıdaki rakamlara veya katlarına ulaşmak tamamen sizin elinizde.

Multi konudur.

Hayırlı satışlar , pm den detaylı bilgi alabilir miyim hocam. Çalışma süresi, video uzunlukları ve her gün videoları güncellenecek mi v.s

5 kişi 700 TL

5X700 = 3,500

Sattığınız hizmette vaadiniz günlük 5 $ x 30 = 150 $ 1 kanal

150 x 5 = 750 $ = 2,250

10-15 içerik var dediniz , 10 içerikte olsa 4,500 1 ayda alırsınız 15 olsa 6-7 Bin TL yapar neden satma gereği duyuyorsunuz

Aynen benimde aklima takildi dm ile boyle kazanc sagliyabiliyorsaniz neden satma geregi duydunuz boyle taktiginiz varsa misliyle kazanacaksiniz zaten

Mobilim yazim hatasi olabilir.

5 kişi 700 TL

5X700 = 3,500

Sattığınız hizmette vaadiniz günlük 5 $ x 30 = 150 $ 1 kanal

150 x 5 = 750 $ = 2,250

10-15 içerik var dediniz , 10 içerikte olsa 4,500 1 ayda alırsınız 15 olsa 6-7 Bin TL yapar neden satma gereği duyuyorsunuz

https://www.youtube.com/watch?v=h9aEc64m1Kc&feature=youtu.be&t=58s

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:35 ----------

Hayırlı satışlar , pm den detaylı bilgi alabilir miyim hocam. Çalışma süresi, video uzunlukları ve her gün videoları güncellenecek mi v.s

Mesaj gönderdim hocam, videoları hergün güncellemeniz gerekmiyor.

Herkese merhaba,

Uzun zaman youtube kategorisinde çalıştım bilen arkadaşlar vardır, en son google 'ın partnerlere kısıtlamalar getiren politikalarından sonra partnerlerin kanalları ağ 'larından çıkartmaları ve alımları durdurmaları üzerine youtube işini bıraktım.
Dailymotion a, vevo 'nun %80ini satın almasıyla birlikte kullanıcılarına partnerlik hizmeti verip kazanç sağlamalarına imkan sunduktan sonra yönelmeye karar verdim.

Dailymotion 'ı youtube ile kıyasladığımızda gelir elde etmek hem çok zor hemde çok düşük. Ama kolaylaştırmanın mutlaka bir yolu olduğunu düşünüyordum ve youtube 'tan edindiğim tecrübelerimi, yöntemleri deneme yanılma ile kullanarak 1 kanal üzerinden günlük 25$ 'a kadar kazanmayı başardım.
Konuyu fazla uzatmayacağım bazı ihtiyaçlarımdan dolayı bu yöntemlerim ile birlikte dailymotion da kanal hazırlayıp satmaya karar verdim.

- Şuana kadar kazanç sağlayan 10-15 tane içerik tespit edebildim, bu içeriklerden 5 tanesini hizmete dahil edeceğim için sadece 5 kişiye bu hizmeti vereceğim.
- Her içerik, anlatacağım adımları uyguladığınız takdirde günlük minimum 5$ civarı kazanç garantilidir.
- Ne kadar ilgi gerektiriyor sorunuzada günlük 10-15 dakikanızı ayırmanız yeterli diyebilirim, belkide daha az, elinizin hızlılığına bağlı.
- Kanalınızı hazırlayıp videoları kendim yükleyeceğim.
- İçerikler Türkçe değil yabancı dildedir.

Ücret 700 + 50tl dir. 50tl 'si sizin ihtiyacınız için kullanılacak.

İsteyen olursa 5 kişinin hizmetini alabilir.

Skype: live:jolanr10 & [COLOR="Black"][U][email protected][/COLOR][/U]

Tüm gereken detayları konuda açıklamaya çalıştım, gereksiz yere pm alabilirmiyim vs. yazmayın lütfen.

Üyelikleri güven vermeyen kullanıcılar ile çalışmama hakkımın olduğunu bilmenizi isterim.

Araştırmalarımın sonucunda bu yöntemi dünyada 3-5 kişiden fazla bilen olmadığının kanısına vardım :) Fazla duyulmaması için ve içerik kısıtlılığı sebebiyle sadece 5 kişi ile çalışacağım, 5 kişiyede 5 farklı içerik vereceğim. Diğer kalanlarıda kendim kullanacağım :)

Yöntemin önü açıktır arkadaşlar aşağıdaki rakamlara veya katlarına ulaşmak tamamen sizin elinizde.

Multi konudur.

Detaylı pm lutfen

Hocam verilen ücreti çıkaracağımızı garanti ediyor musunuz? Evet ise ne kadar sürede? Diyelim dediğiniz olmadı iade durumu olur mu?

Hocam verilen ücreti çıkaracağımızı garanti ediyor musunuz? Evet ise ne kadar sürede? Diyelim dediğiniz olmadı iade durumu olur mu?

Hocam kanal teslimi sonrası 2-3 gün içerisinde 5$ civarı günlük kazancı garanti ediyorum sonrası tamamen size kalmış. Söyleyeceğim adımları uygulayıp dışına çıkmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum, tecrübeme dayanarak söylüyorum. Harici bir sorun olursa mutlaka telafisini yaparız bir şekilde mağdur olmazsınız.

detaylı pm alabılırmıyım hocam?
Ayrıca telif dısı degıl mı sonucta ekleyıp 1 hafta sonra sıler ıse kanal kapanmaya kadar gıdebılır?

Bende Detaylı pm alıyım .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

detaylı pm alabılırmıyım hocam?
Ayrıca telif dısı degıl mı sonucta ekleyıp 1 hafta sonra sıler ıse kanal kapanmaya kadar gıdebılır?

Bende Detaylı pm alıyım .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar konuda gerekli detayları olabildiğince açıklamaya çalıştım, fazlası yönteme giriyor. Videoların telif gibi bir riski yoktur.

Hocam kanal teslimi sonrası 2-3 gün içerisinde 5$ civarı günlük kazancı garanti ediyorum sonrası tamamen size kalmış. Söyleyeceğim adımları uygulayıp dışına çıkmadığınız sürece sorun olacağını sanmıyorum, tecrübeme dayanarak söylüyorum. Harici bir sorun olursa mutlaka telafisini yaparız bir şekilde mağdur olmazsınız.

Hocam ücret biraz fazla geldi. Belki kıyas tam olmayabilir ama buna benzer bir hizmeti hatta çok daha detaylı ve kapsamlısını 350 TL ye almıştım ve o hizmet bana 10 katından fazlasını kazandırmıştı.

25 ocak 2016 tarihinde arkadaşın verdiği hesaba 750 lira gönderip hizmeti aldım ama aradan 1 aydan uzun bir zaman geçmesine karşın garanti ettiği günde 5 doları kazanamıyorum. Makul bir şekilde hizmet için kullanılan vdslerin paranları dışında para iadesi istiyorum. Arkadaşla skype üzerinden de konuştuk ama para iadesi istedikten sonra cevap yazmadı.
Konuyla ilgilenmezsen gün içinde şikayet konusu açıcam. [MENTION=22764]Jolan[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri