Günlük 50 TL Kazançlı Kanal Satışı (GARANTİLİ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimsanver

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Satıştan Sonra
Kanal Kategorisi : Film
Kanal Dili : Çince
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 11 Tem 2015
Abone Sayısı : 230
izlenim Sayısı : 107K
Video sayısı : 27
Kanalınızda UYARI Varmı : YOK.
Kanalınizın Günlük Kazancı : 50 TL
Kanal Satış Fiyatınız : 1000 TL

Kanal Hakkında Ek açıklamalarınız : Kanal 11 Nisan'da TR Adsenseye bağlanmıştır.Günlük ortalama kazanç 50 TL 'dir. Kanal daha önce 1 kere kapanmıştır ve itiraz ile açılmıştır (itiraz edilip de açılan kanalların daha zor kapandığı duyumunu belirtmek isterim..)Fiyat 1000 tl'dir ve eğer kanal 1 mayıs gününe kadar kapanırsa paranın yarısını satın alan arkadaşa iade edeceğimin garantisini veriyorum.Detayları zaten ilgili olan arkadaşla aramızda konuşabiliriz.Ayrıca kanalı daha önce [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] adlı moderatörden aldım sıkıntısız bir şekilde.

Son düzenleme:
guzl kanalms hayırlı satıslar..
kanal lınkını alan parayı odeyen harıc vermezsenız alıcı ıcın ı olur hocam.ıcerık gıder yksa.
almak ısterdm ama bu donemde kanal almak rısk

yanlış anlaşılma düzeltildi. hayırlı satışlar.

Son düzenleme:
1 aylık kazancının koyulması şarttı şartlarmı değişmiş hocam iyi satışlar bizde açarız yakında konu

Tr adsenseye bağlı kanal minimum 20 gün açık kalması gerekir. bu haliyle çok riskli

Tr adsenseye bağlı kanal minimum 20 gün açık kalması gerekir. bu haliyle çok riskli

TR'ye bağlı 3. kanalım 2 tane kanal kapandı ve 1 saat içinde geri açtırdım.Diğer kanallarım 0 kesinti ile kesinleşiyor 2 aydır. Bende bir sorun yok yani.

hocam sizden mail aldı diye 1 günlük üyeden satın alınacağını sanmam
beni bilen bilir özellikle çok geçmişte çok sevdiklerim dahil

1 günlük üye değilim bunu belirtiyim öncelikle uzun süredir takip ediyorum ve bir çok kişiyle muhatap olup bilgi alışverişinde bulundum. Zorla satmıyorum alıcı olursa aramızda güven ortamı oluşturup hesabımı satmak istiyorum olay bu sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri