Günlük 70-100 Dolar Arası Sabit Gelirle Kanal Fiyat Araştırması

zpostar

Kayıtlı Üye
Merhabarlar arkadaşlar kanalımız 1 aylık olmak üzere.1 Tane bile Telif Yoktur Tertemiz Kanal .Sizce bu Kanalın ederi nedir ?

w08kz.jpg

1 Aylık kanal, 2k ile 3k tl arası aylık kazanc var. Telif gelme riski var 1 aylık oldugu icin. bence 4k tl max. Tabii abone sayısı falan da önemli. İçeriğin ne olduğu, telif gelme riskinin ne kadar oldugu vs vs.

risksiz videolarla bu kazanca ulaşmak zor .o yüzden paraya kıyılmaz derim çünkü aylık kazanç*3 bir hayli para eder....

1 aylik kazancin maks. 3 kati hocam. Piyasa bu sekilde yuruyor

beylee böle değil bir kanal aylık akznacının 3 katına satılması için en az 5-6 aydan beri düzenli bir şekilde aylık sabit bir geliri olması gerekir ki 3 katı fiyatına satılsın 1 aylık kanal 3 katına satılması mümkün değil ve kimse almaz.....

beylee böle değil bir kanal aylık akznacının 3 katına satılması için en az 5-6 aydan beri düzenli bir şekilde aylık sabit bir geliri olması gerekir ki 3 katı fiyatına satılsın 1 aylık kanal 3 katına satılması mümkün değil ve kimse almaz.....
Aynen beyto dediklerine katiliyor ve ekliyorum.Bizlerin 3 kati dedigi zamanki youtube ile su anki youtube bir degil partnerde dahil.Benim kanalim dahi olsa su an ben 1-1.5 aylik kazancindan fazlasina satmam satamam.Her an hersey olabilecek bir zamandayiz youtubeda.Bu yuzden kimseyi zarara sokmak olmaz.

Bu aklinizdaki 3 kati davasini silin.Oyle birsey olamaz.Beyto'nu ndedigi gibi cok ozel ve duzenli bir kanal olursa uzun sureli kazandiran kanal olursa tabiki hakkini vermek gerekir ama dizi film spam vs gibi kanallarin 3 katina filan satilmasi hic uygun olmaz unutmayalim.

Hayirli satislar ustad bu arada senin konun araciligi ile bunu duyurmus olduk yanlis anlasilmalar olmasin.Allah bol kazanc versin.

Aynen beyto dediklerine katiliyor ve ekliyorum.Bizlerin 3 kati dedigi zamanki youtube ile su anki youtube bir degil partnerde dahil.Benim kanalim dahi olsa su an ben 1-1.5 aylik kazancindan fazlasina satmam satamam.Her an hersey olabilecek bir zamandayiz youtubeda.Bu yuzden kimseyi zarara sokmak olmaz.

Bu aklinizdaki 3 kati davasini silin.Oyle birsey olamaz.Beyto'nu ndedigi gibi cok ozel ve duzenli bir kanal olursa uzun sureli kazandiran kanal olursa tabiki hakkini vermek gerekir ama dizi film spam vs gibi kanallarin 3 katina filan satilmasi hic uygun olmaz unutmayalim.

Hayirli satislar ustad bu arada senin konun araciligi ile bunu duyurmus olduk yanlis anlasilmalar olmasin.Allah bol kazanc versin.

Yok be abim benimde bu konularda bir bilgim yok tam manasıyla ilk mesajlarımdan da anlaşılır zaten nerden nereye geldiğim.Allaha şükür sayende(tamamen ) sonra birşeylerin farkında vardım birşeyler kazanmaya başladık çok şükür Allah senden razı olsun abi .TÜm emek verenlere Bin kat fazlasını versin inşallah.

Son olarak benim kisi zaten bilgi edinmek için benden daha tecrübeli kardeşlere abilere danışmak için açmıştım bu başlığı.Cevabımı aldım teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri