günlük 75 tl gelirli kanal

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (çizgi film)
Kanal Dili : (ingilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (17.09.2015)
Abone Sayisi : (60)
izlenim Sayisi : (35000)
Kanalinizda UYARI Varmi : (kanal ihtar veya telif almadı. ancak açıldığı zanam dünya engelinden dolayı uzun videolar kapanmıştı 60 gün geçtiği için tekrar açıldı.)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (75tl)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : alıcı arkadaşlara yolalyacağım kanala gir çık yapmıyorum)
Kanal Satis Fiyatiniz : (1000tl)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (kanalın içinde sadece 1 tane çizgi film vardır . kanalı adsenseye ekleyeli 3 gün oldu. ondan önce kanal öylece duruyordu yeterince izlenim alınca ve kapanmadığını görünce bağladım.)
r8ElrP.png

ilk günün kazancının 30 olmasının sebebi adsenseye akşam saatlerinde bağlamamdan dolayıdır. son gün saat 13:05de 64 tl gördüğün
z gibi . izlenimin çoğu gece geliyor öğlen 12 den sonra yavaşlıyor akşama kadar artış olmuyor. saat 13:05 de 64 se gece 150 olur diye düşünmeyin :)

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar fakat anlamadığım konu şu. Günlük 75 TL gelirli olan kanalı neden 1000 TL'ye satıyorsunuz ki ?

hocam bu aralar adsenseden zararım çok fazla artık kalbim kaldırmaz .eğer eskide olsa bu kanalı değil 1000 tl 4000 5000 tlyede satmazdım. ama artık bi adsense banlamayı daha kaldıramam o yüzden satıyorum

30 75 65 tl kazanan kanal nasil oluyoda gunluk 75 tl kazandırıyor goz gore gore kandirmayin milleti

30 75 65 tl kazanan kanal nasil oluyoda gunluk 75 tl kazandırıyor goz gore gore kandirmayin milleti

hocam bilip bilmede iftira atmayın . o 30 olan gün kanalı akşam 7 de bağladım ben ayıp yaptığın.
son 65 olanda saat 1in geliri

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:46 ----------

Forum kurallarına göre kanalınızın fiyatı 30TL den yüksek olamaz. Bir kanalın satılabilmesi için son 30 gündür aktif olarak para kazandırıyor olması gerekir.

yanlışın var hocam öyle bir kural yok

kural tam olarak şu. bir kanalın içerisindeki para kazandıran videonun en az 30 gün önce yüklenmiş olması gerekir yazıyor

buyrun "Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir."

Son düzenleme:
Kanalinizda UYARI Varmi : (kanal ihtar veya telif almadı. ancak açıldığı zanam dünya engelinden dolayı uzun videolar kapanmıştı 60 gün geçtiği için tekrar açıldı.)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : alıcı arkadaşlara yolalyacağım kanala gir çık yapmıyorum)
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (kanalın içinde sadece 1 tane çizgi film vardır . kanalı adsenseye ekleyeli 3 gün oldu. ondan önce kanal öylece duruyordu yeterince izlenim alınca ve kapanmadığını görünce bağladım.)
r8ElrP.png

istatistikler güzelmiş iyi satışlar kardeşim :)

hocam bilip bilmede iftira atmayın . o 30 olan gün kanalı akşam 7 de bağladım ben ayıp yaptığın.
son 65 olanda saat 1in geliri

---------- Spam Engelliyici 16:47 ---------- Önceki Mesaj 16:46 ----------

yanlışın var hocam öyle bir kural yok

kural tam olarak şu. bir kanalın içerisindeki para kazandıran videonun en az 30 gün önce yüklenmiş olması gerekir yazıyor

buyrun "Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir."

Ben yazdiktan sonra o ibareyi eklemissin simdi normal neden iftira atiyim. Hayirli satislar

r8ElrP.png

ilk günün kazancının 30 olmasının sebebi adsenseye akşam saatlerinde bağlamamdan dolayıdır. son gün saat 13:05de 64 tl gördüğün
z gibi . izlenimin çoğu gece geliyor öğlen 12 den sonra yavaşlıyor akşama kadar artış olmuyor. saat 13:05 de 64 se gece 150 olur diye düşünmeyin :)

daha 3 gün olmuş günlük 75 tl diyosun ve daha 3 günlük adsense iilginç. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri