Gunluk 8-12 Dolar Gelirli Quiz Kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mercurial

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Aliciya
Kanal Kategorisi : Aliciya
Kanal Dili : Ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 Mayis
Abone Sayisi : 82
izlenim Sayisi : 40,000
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayir yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 8-12 dolar arasi
Kanal Satis Fiyatiniz : 930$ - 2500 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanal 1K izlenime en kotu 10 dolar birakiyor, bazen dahada uzerinde. Videolar bir anda toplu sekilde degil, bir kac seferde atilmistir. Toplamda 50 video var suanda ve yeni sezonun sadece ilk bir kac bolumunu ekledim. Diger bolumleri ciktikca alan arkadas ekleyebilir. Kanalin icinde gectigimiz aydan 363$ 1-5 Temmuzdansa 54 dolar bulunuyor. Haziran ortalamasi 12$ Temmuz baslangiciysa 9$ civari suan fakat ileride tekrar 12-15$ seviyesine cikacaktir.

Kanal 10'undan once satilir ise 363$ alan arkadasa gidecek, oda dahil fiyati 2500 TL, eger 10'undan sonraya kalir ise fiyati 930$-360$ . Odeme yontemi olarak WMZ oncelikli fakat yoksa enpara yada Kuveytturkte olabilir.

Kanal sadece olurda gercek teliften dolayi kapanir ise arada kalan miktarin %70ini iade ederim. Spam, sahte telif yada flagdan kapanmalarda herhangi bi sorumluluk kabul etmiyorum.

Kanala ait resimler asagida,

Haziran
rQAlr3.jpg

g573aO.jpg

94nJyN.jpg

Temmuz
qY5oLd.jpg

QA6rqy.jpg

Genel Omur Boyu Gorunum
XvaQO5.jpg

nakitim olsa kaçırmazdım.Alan zaten kategoriyi satın alacak gibi birşey.Hayırlı olsun şimdiden

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun çok güzel bir kategori. Hayırlı satışlar hocam..

Ayın 10 unu geçmiş TL değerini güncelleyebilir misiniz :)

Konuyu kilitlemeyi unutmusum. Bu konu suanlik pasif, izlenmeler gunluk 2000 seviyesine, gelir ise 20$ uzerine cikmis durumda. Agustos baslangici gibi dahada artacaktir o yuzden simdi degilde gelirler duzeldiginde aktif edicem tekrar satisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri