Günlük 90 TL Getiren Adsense Kanal Satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SelcukAKKUS

Yasaklanmış
Çok şükür forumdan bir abiye satıldı Allah utandırmasın. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
O nasıl bir yazı boyutudur?
:D

Bu yazıyı okuyan kesin kör olur.

Sürekli kazanç düşmeyecekmi gördüğüm kadarı ile güncel dizi ?

Göz hastanesinden yazıyorum. Hayırlı satışlar.

O nasıl bir yazı boyutudur?
:D

Bu yazıyı okuyan kesin kör olur.

kardeşim geçici körlük yaşadım puntoyu düşüremez misin?

Özür dilerim galiba fazla kaçırmışım :)

Hocam "Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2 Hafta önce " olan bi kanalı nası satıyosunuz ? Kanal 2 haftalık ?

Hocam forumun kurallarına sonuna kadar saygım var ancak şuna anlam veremiyorum kanal 30 günü doldurunca kapanmama garantisimi var ? youtube öyle bir kuralmı belirtti kanal 29 gün olunca kapanabilir 30 gün olunca kapanamaz mı? sakın yanlış anlama yazdıklarım sana değil ama gerçekten bu kuralı bir türlü anlamıyorum.

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:26 ----------

Sürekli kazanç düşmeyecekmi gördüğüm kadarı ile güncel dizi ?

Daha önce çalıştığım bir dizi ve kazanç hep bu seyirde devam etmektedir. Aynı zamanda kanalı satın alacak kişi bu kategoride farklı kanallar ilede ekmek yiyeceğini düşünüyorum

Hocam forumun kurallarına sonuna kadar saygım var ancak şuna anlam veremiyorum kanal 30 günü doldurunca kapanmama garantisimi var ? youtube öyle bir kuralmı belirtti kanal 29 gün olunca kapanabilir 30 gün olunca kapanamaz mı? sakın yanlış anlama yazdıklarım sana değil ama gerçekten bu kuralı bir türlü anlamıyorum.

Daha önce çalıştığım bir dizi ve kazanç hep bu seyirde devam etmektedir. Aynı zamanda kanalı satın alacak kişi bu kategoride farklı kanallar ilede ekmek yiyeceğini düşünüyorum

Onun amacı zaten ortalama geliri bulmak kanal kapanmayla alakası yok

dostum bu dizi güncel dizi mi ?

Hocam yanlış anlamanızı istemem fakat;

2 Haftalık kanal.
ingilizce dizi.

Madem hep aynı seyirde devam ediyor (Güncel olmadığını varsayıyorum güncelden kastım çıkar çkmaz atma değil mesela 1 aylık bölümler) Ve siz bu altın gibi kategoriyi satıyorsunuz.Açıkcası pek anlam veremedim detaylandırma ihtimaliniz varmı ?

Sakın yanlış anlamayın çünkü güncel bir dizinin max ömrü 1 haftadır yeni bölüm çıkana kadar.Misal veriyorum diziyi attım 35. bölüm +150 -200k izlendi 1 haftada 1 hafta sonra 36. bölüm atılınca o izlenim 50-100 k arasına düşecek ve sonunda 5-10 k olacak.

peki 20 gün aynı seviyedeyken düşme olasılığı varsa 30.gün düşme olasılığı yokmu ?

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Dizinin son bölümü 2 3 ay önce yayınlandı bu yılın dizisi.

hmm anladım kardeşim hayırlı satışlar...

Hocam yanlış anlamanızı istemem fakat;

2 Haftalık kanal.
ingilizce dizi.

Madem hep aynı seyirde devam ediyor (Güncel olmadığını varsayıyorum güncelden kastım çıkar çkmaz atma değil mesela 1 aylık bölümler) Ve siz bu altın gibi kategoriyi satıyorsunuz.Açıkcası pek anlam veremedim detaylandırma ihtimaliniz varmı ?

Sakın yanlış anlamayın çünkü güncel bir dizinin max ömrü 1 haftadır yeni bölüm çıkana kadar.Misal veriyorum diziyi attım 35. bölüm +150 -200k izlendi 1 haftada 1 hafta sonra 36. bölüm atılınca o izlenim 50-100 k arasına düşecek ve sonunda 5-10 k olacak.
Dizinin bitti hocam 2-3 ay önce. Satış nedenimide özel mesaj atıyorum.

Hayırlı satışlar :)

Son düzenleme:
konu baslıgında yazan : 90tl
konuda yazan :80tl

gerçekte olan ortalama gunluk kazanc : 59 tl

düzeltirsen iyi olur konuyu

hocam videoları attıgımda atar atmaz 90 lira seviyesine çıkmadı ortalam olarak alırsak zaten ilk 4 5 gün zaten 1 2 lira seviyesinde. dünki kazanç 129 Tl bügünkü kazanç şu dk itirabari ile 112 TL o zaman 129 TL yazayım?

53 hocam :)

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 19:00 ----------

hocam videoları attıgımda atar atmaz 90 lira seviyesine çıkmadı ortalam olarak alırsak zaten ilk 4 5 gün zaten 1 2 lira seviyesinde. dünki kazanç 129 Tl bügünkü kazanç şu dk itirabari ile 112 TL o zaman 129 TL yazayım?

hocam zaten sıkıntı bundan dolayı cıkıyo yani kanalın en az 1 2 aylık olması lazımki gerçek ortalaması ortaya cıksın diye

Ya beyler Allah aşkına konumu muhabbet yerine çevirmeyin ben zor durumdayım satış konusu açıyorum ben gerekli garantiyi verdim görüntüyüde koydum hiç birşekildede alıcıyı magdur etmeyecek garantiler verdim sizdende tek ricam lütfen ama lütfen sadece bir sorun yaratayım yeter mantığıyla hareket etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri