Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60 70 kere ödeme aldım herhalde. Binance gönderip trade ettiğim için net olarak miktarı bilemiyorum.Toplam ne kadar odeme aldınız
Çoook yakın ama iyidir![]()
![]()
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 haftada 1 görürsün kardeşinş bizde görürüz
Bunun bir yöntemi mi var. İnşallah görmek nasip olur.Çooook yaklaştımmm![]()
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun bir yöntemi mi var. İnşallah görmek nasip olur.
yöntemi yok. günde 10-11 kere deniyorum 2-3 günde bir büyük ikramiyelerden biri geliyor zaten.... 30bin sats kolay birikiyor
Site çalışıyor bu gece yine ödeme alacağım. Ne kadar kazandığımı bilemiyorum çünkü binance gönderip trade yapıyorum kazandıklarımı.konu 2 yıl önce açılmış nerdeyse. hala sağlıklı çalışıyormu site. güvenilirmi ? şu ana kadar ne kadar btc kazandınız öğrenebilirmiyim ? teşekkürler...
bitcoin kritik noktada. buradan yukarı çevirirse yönü 10k'ya adım adım gider. ancak kolay geçileceğini düşünmüyorum bir süre buralarda takılacaktır.
hocam bu freebitcoinde şans oyunu haricinde en az tıklama şansınsını arttıracak yöntemler varmış galiba biliyormusunuz onları yani şans oyunları biletler haricinde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.