Günlük düzenli kazançlarınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek kanal ingilizce içerik ve tamamen özgün çalışıyorum.
Size tavsiyem biraz ingilizceniz varsa özgün çalışın.
Spam gibi kapanma sorununuz olmaz kafanız rahat olur.
1 ay boyunca video atmasanız bile para kazanmanızın arttığını görebilirsiniz.
Kısa sürede hatrı sayılır kazanca sahip olabilirsiniz.

Ingilizce sıkıntı biraz ama yinede denicem peki videonuzdaki konular nedir açıklamanızda sıkıntı yoksa

Mesela nasıl ingilizce özgün olabilirizmi ingilizcem var ama negibi birşey mesela bir örnek verebilirmisiniz

İngilizceniz varsa meraklı olduğunuz sevdiğiniz şeyleri güzel sunarak başlayabilirsiniz işe. örnek olarak hobilerinizi meslek haline getirebilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücü ve bilgi birikiminize kalmış.

hocam özgün den kastın başka kaynaktan olmayan videoyu yükleme değilse hangi kategoride çalıştığınızı söylermisiniz acaba ?

Başka kaynakta değil.
Kamera karşısında kendim anlatım yapıyorum ve yüklüyorum.
Benim kendi mesleğim ekonomistlik ve kendi alanımla ilgili videolar hazırlayıp sunuyorum ve youtube benim ek gelirim.
Siz neyle ilgileniyorsanız neyi seviyorsanız onun üzerine gidin ve bunu diğer insanlara nasıl anlatırım diye düşünün. elbet sonuca ulaşırsınız.

tek bir kanalım,hatta o kanaldaki 2-3 videom iş yapıyor.günde 60tl getiriyor 10 gündür ama yanına hit yapacak video yada açacak kanal bulamadım gitti.

Tek kanal ingilizce içerik ve tamamen özgün çalışıyorum.
Size tavsiyem biraz ingilizceniz varsa özgün çalışın.
Spam gibi kapanma sorununuz olmaz kafanız rahat olur.
1 ay boyunca video atmasanız bile para kazanmanızın arttığını görebilirsiniz.
Kısa sürede hatrı sayılır kazanca sahip olabilirsiniz.

adamın profil resmi yetiyor :D

Kamera karşısında çok zor ing olsaydı azıcık yapabilirdim belki bu arada helâl olsun allah daha çok verir inşallah türkçe yapsak 3 günde kazandığınızı bir ayda kazansam şükür :D
Mümkünmü sizce

Kamera karşısında çok zor ing olsaydı azıcık yapabilirdim belki bu arada helâl olsun allah daha çok verir inşallah türkçe yapsak 3 günde kazandığınızı bir ayda kazansam şükür :D
Mümkünmü sizce

Mümkündür. Fazlası mümkün.
Bakın bir oyun kanalı buldum, youtubeda arayınca karşıma cıktı. Burdan
Bu arkadaşın yaptığının cok zor bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğlenceli de görünüyor. Ve iyide kazanıyordur.
Olmaması için bir sebep yok

Mümkündür. Fazlası mümkün.
Bakın bir oyun kanalı buldum, youtubeda arayınca karşıma cıktı. Burdan
Bu arkadaşın yaptığının cok zor bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğlenceli de görünüyor. Ve iyide kazanıyordur.
Olmaması için bir sebep yok

Ama bu aliveingames zaten baya ünlü :D benim hayalgücüm baya yukarlarda artık bisiler yapıcam tutar umarım :D tekrar teşekkürler

Mümkünmü sizce

Caner müthiş yabancı dilinle harikalar yaratabilirsin :D

günlük 3 4 tl arası ah şu youtubeyi öğrenemedik gitti

9-12 tl ortalama yakalıyorum ama 2.kez gitti kanal yine baştan başlıcaaz bakalım

çok şükür şuana kadar bi zararım yok.dizi,filmlerden telif yedim hep.onlardada zaten tutturamamıştım bişey :) awesomeness da partner olan kanaldan kaybım var ama onun kazancıda sanırım kafaya takmayacagım bi miktardır.genel olarak kazandıgıma gelirsek;şuan kazancımı artırmak için yeni çalışmalar yapıyorum,işler yolunda giderse kazancı katlıycaz inşallah ;)

Herkese Bol Kazançlar...

Bu ay ortalama 100-180 arası birşey kazanıyoruz bakalım ne kadar süre daha böyle sürecek. :)

Aralık 1-11 arası ortalama günlük kazancım 232 TL.
11 günde iyi kazandım ama 2 saat önce çoğu videoyu gizledim telif yağmaya başladı aynı videoyu paylaşanlara:D

günlük en az türk parasıyla 500 tl kazanan bir arkadaşım var, tek kanal, özgün video, yaptığı şeyde yemek pişirmek ve videoya çekmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri