Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güncel.
var varda.sorun kanalı satamıyom 1 ayı dolmadı![]()
satayım sana 5-6 tane kanalAma ilk 10 gün garantili sadece.
Hocam garanti veriyorsanız satın bana 30 günlük olmadan satarsanız ytpara haricinde bir yerde ytpra forumu sorumlu olmaz sadece.
Hocam garanti veriyorsanız satın bana 30 günlük olmadan satarsanız ytpara haricinde bir yerde ytpra forumu sorumlu olmaz sadece.
---------- Spam Engelliyici 19:29 ---------- Önceki Mesaj 19:27 ----------
Sınırsız garanti verin fiyatı arttırın hocam![]()
1 yıl sonra kanal kapansa parayı iade mi alıcaksın![]()
BeklerimBitane kanalm var gunluk 10 20 dolar arasi gidip geliyor 2 aydir hix telif vermedi bana borc cikabilir bi yerden eger cikarsa satarim sana
bence garanti konususnu belirtmen lazım
mesela :
kanal 1 haftada kapanrsa (1 haftalık kazanç düşülerek) %75 ini iade
kanal 15 günde kapanırsa (15 günlük kazanc düşülerek) %40 ı iade
kanal 20 günde kapanırsa (20 gunluk kazanc düşülerek) %20 i iade
20 gunden sonra garanti verilmez
şeklinde .....
Hocam ben geçenlerde de aldım sınırsız kapanma garantili bir kanal onun gibi alıcam.
Hocam ben geçenlerde de aldım sınırsız kapanma garantili bir kanal onun gibi alıcam.
Sinirsiz garanti ne guzelmis oyle kanaldan on katini kazan sonra kapansin parayi geri iste![]()
Arkadaşlar yanlış anladınız parasını çıkarana kadar.sınırsız kapanma derken kapanınca başka kanal fln mı alıcan?Özgün kanallar bile kapanırken kimse sınırsız garanti veremez
Arkadaşlar yanlış anladınız parasını çıkarana kadar.sınırsız kapanma garantili kanal satan varsa beni de bulsun, risksiz iş ne güzel![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.