Günlük en az 3$ kazançlı Quiz kanal alınacaktır

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Sınırsız garanti vereceğim kanal bulabilirim sana , günlük 10 dolar sabit getiren kanal garanti yi sen bozana kadar ayda 350 dolar Karşılığında sana satabilirim :)

Hocam parasını çıkarana kadar garanti demek istedim.
Bir de ne demek istediğinizi anlamadım hocam.

parasını çıkarana kadar garanti demek istediğini anlamadım kardeşim ben , benim dediğim de SINIRSIZ kelimesini kullandığın için öle bir kanal veririm sana ama sana para kazandırmaz her ay 50 dolar cebinden çıkacak şekilde satarım dedim :D günde 10 dolar ayda 300 dolar gelir ben ayda 350 dolar geri ödemen koşulunda satarım :)

Herkesin kanal alırken bir şartı var arkadaşda haklı olarak şartlarını belirtmiş açmış konusunu nasibini arıyor bundan daha doğal birşey yok, konunun ticaret konusu olduğunu unutmadan tekliflerinizi belirtin, seyran yerine dönmüş konu.

Evet arkadaşlar günlük en az 10 dolar kazandıran garantili daha önceden kanal satmış bir kişiden kanal almak istiyorum.Pm atabilirsiniz veya Skype : elsaati ekleyebilirsiniz.
Not:Arkadaşlar yanlış anladınız parasını çıkarana kadar garanti demek istedim.

Skype tan yazsana bana var öyle bir kaç kanal elimde

Merakimdan soruyorum boyle bir kanalın ücreti ortslama ne olur?

ne fark eder dostum...10 bin TL gene verilir nasıl olsa veridği parayı çıakrıncaya kadar garantili olacak :) o garantiyi versem kanalı neden satayım :) çok acayip geldi bana

Benim kanalımı vereyim. Aylık 150 $ geliri var 1 Yıldır sabit. Kapanma sıkıntısı yok. 3000 abone. Fiyat olarak da 45.000 TL istiyorum. Garanti de veriyorum. Kanal kapanırsa elde ettiğiniz gelirleri düşüp paranızı geri ödeyeceğim.

Son düzenleme:
günde ortalama 10 dolar getirili 2 yıllık hiti stabil 1 videolu kanal için
ne kadar teklif edebilirsin

not; videoyu ilk yükleyen kanal ve sahte telif yemiş youtubeye hak kanıtı saglanmıs tekrar acılmıs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri