Sınırsız garanti vereceğim kanal bulabilirim sana , günlük 10 dolar sabit getiren kanal garanti yi sen bozana kadar ayda 350 dolar Karşılığında sana satabilirim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sınırsız kapanma garantili kanal satan varsa beni de bulsun, risksiz iş ne güzel![]()
Hocam parasını çıkarana kadar garanti demek istedim.Sınırsız garanti vereceğim kanal bulabilirim sana , günlük 10 dolar sabit getiren kanal garanti yi sen bozana kadar ayda 350 dolar Karşılığında sana satabilirim![]()
Hocam parasını çıkarana kadar garanti demek istedim.
Bir de ne demek istediğinizi anlamadım hocam.
Sınırsız garanti vereceğim kanal bulabilirim sana , günlük 10 dolar sabit getiren kanal garanti yi sen bozana kadar ayda 350 dolar Karşılığında sana satabilirim![]()
Sınırsız garanti ise adam nie satsınzaten Parasını çıkacak
Evet arkadaşlar günlük en az 10 dolar kazandıran garantili daha önceden kanal satmış bir kişiden kanal almak istiyorum.Pm atabilirsiniz veya Skype : elsaati ekleyebilirsiniz.
Not:Arkadaşlar yanlış anladınız parasını çıkarana kadar garanti demek istedim.
Skype tan yazsana bana var öyle bir kaç kanal elimde
Merakimdan soruyorum boyle bir kanalın ücreti ortslama ne olur?
özelden pm at gönderiyorumCuma gunu yazayim hocam.Skype nedir?
özelden pm at gönderiyorum
Benim kanalımı vereyim. Aylık 150 $ geliri var 1 Yıldır sabit. Kapanma sıkıntısı yok. 3000 abone. Fiyat olarak da 45.000 TL istiyorum.
bende de murat 131 var 75 bin düşünüyorum alan olursa![]()
![]()
![]()
Ben garanti veriyorum ama.
abi aylık 150 dolar diyorsun 45 bin lirayı kaç yılda çıkaracak garantisini geçtim
20 yılda çıkarır![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.