Günlük - Haftalık ve Aylık Raporlarım Normal mi ?

ThePerfecTT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlarım bir youtube kanalı sahibiyim facebook'ta vine çekip iyi derecede izlenme alan iki arkadaş var. Bu arkadaşların youtube'taki kanalını ben açtım ve bundan gelir almaya çalışıyorum. Fakat aylar geçti daha hesapta tık yok. Yardımcı olun lütfen gelir alabilmek için ne yapmalıyım ?

Günlük Raporum:
P8uVgSV.png

Haftalık Raporum:
2ZANruw.png

Aylık Raporum:
O3mUzHd.png

Ya ama bu vine çeken arkadaşların vine'ları daha önce youtube'ta hiç yayınlanmadı ve facebook'ta yayınladıkları her vine ortalama 3-4k izleme alıyor.

Vineları complicate yapmazsan tık gelmez,birleştir vineları fazla olmasada artar biraz tık oranı.

peki yaptım ama sizce bu raporlardaki değerler anormal değil mi ? sayfa to ve tbm mesela?

Tbm gayet iyi görünüyor ;) to da vineleri birleştir yayınla biraz artar o da.

Edit bugün için tbm çok düşük dikkat etmemişim ona heralde vinelarda tbm düşük oluyormuş (ben uzun zamandır vine çalışmadığım için bilmiyorum tam olarak)

Son düzenleme:
Peki videoların hepsini tek bir videomu yapayım sizce yoksa 5'er 5'er falan mı birleştireyim. Birde video düzenleyicisinden yapayım değilmi video birleştirme işlemini ?

Hocam sen formu biraz oku önce forumda video edit programları kullanımları mevcut mesela camtasia var onu kur kullanımını oku öğren vine videolarını 10 ar dakikalık olarak o programla birleştir yayınla sonra bekle biraz,son çare kategori değiştir hadi bol kazançlar.

Vine videoları 7 saniye, YT'nin reklamı 10. saniyede çıkıyor.
Yüklediğin videolarda reklam tıklamak istesen bile başaramıyosundur.

En az 3 vine birleştirip at.

vine videolarını alıp 7 saniyelik atarsan tıklanmaz 4-5dklık al tutulan vineları birleştir öyle at şansın artar

vine işine girenler özgün oluyor fakat reklam çalışması yapıyorlar veya sitelere ücretle ekletiyorlar yoksa bir anca patlama yapmıyor bu videolar

sen videoları birleştir en aşşagı 3 dakka yap sonra şu başlıkla at Ultimate Fail / Epic Best Funny Compilations 204 (New) diye 1 ay sonra önüne sen bile geçemessin bende bir adam eşşek gibi anırıyor aama 30k gitti izlenim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri