Günlük Kiralık Evler Hakkında

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaz tatilinde şehir dışına çıkmak istiyorum yol uzak olması nedeniyle günük ev kiralamak istiyorum sahibinden.com a baktım fiyatlar genelde 80-90 civarında ama ben 40 a falanda buldum özellikli olmasına gerek yok evin gece uyumaya geleceğim zaten sadece ama fiyatlar bu kadar fark ediyormu. evin resimlerine baktım gayet güzel ve şehir merkezine falanda yakın daha önce günlük ev kiralayan oldumu ne gibi orunlar yaşayabilirim nelere dikkat etmem gerekir.

Arkadaşlar yaz tatilinde şehir dışına çıkmak istiyorum yol uzak olması nedeniyle günük ev kiralamak istiyorum sahibinden.com a baktım fiyatlar genelde 80-90 civarında ama ben 40 a falanda buldum özellikli olmasına gerek yok evin gece uyumaya geleceğim zaten sadece ama fiyatlar bu kadar fark ediyormu. evin resimlerine baktım gayet güzel ve şehir merkezine falanda yakın daha önce günlük ev kiralayan oldumu ne gibi orunlar yaşayabilirim nelere dikkat etmem gerekir.

Buldugunuz fiyatlar genelde aylik veya haftalik kiralandiginda olan gunluk fiyatidir. Ayrica yaz doneminde tarihe bagli olarak da fiyatlar degiskenlik gosterir. Siz mutlaka kiralamaya karar verdiginiz evin aracisi veya sahibi ile goruserek en son fiyati alin. Internette yazan fiyatlara pek inanmayin.

Çok sık kiralarım. Güvenilir problemsiz istiyorsan hemenkiralik.com diye bi site var. Sistemleri oldukça kaliteli ordan alabilirsin. Sahibinden'de genelde ev sahipleri kiralıyor bazen pek özenli olmuyor temizlik titizlik açısından. Evi tutmadan önce arayıp fotoğraftaki gibi olup olmadığını teyit etmenizi öneririm.

Hangi şehirde tutmayı planlıyorsunuz hocam. Bir çok yerde kaldım ben ona göre yardımcı olabilirim belki ya da en azından fikir üretebiliriz

sakın öyle bir hata yapma. 5 yıldızlı otellerde kal daha mantıklı. günlük kiralık ev olayı tamamen mantıksız. hele istanbulsa sakın sakın sakın yani. zaten istanbulda otellerde 200 300 tl ortalama fiyatları çok da iyi oteller.

sakın öyle bir hata yapma. 5 yıldızlı otellerde kal daha mantıklı. günlük kiralık ev olayı tamamen mantıksız. hele istanbulsa sakın sakın sakın yani. zaten istanbulda otellerde 200 300 tl ortalama fiyatları çok da iyi oteller.

sadece yatak için kullanacağım denebilir hocam o yuzden ucuzsa günük kiralık ev düşünüyorum ama elbette otel parasına yakınsa risk almam :)

www.hemenkiralik.com

Biz bugün kiraladık inanılmaz pro bir site direk kredi kartı ile kiralıyorsun.

Taksim meydanda 3 günlük kiraladık bugün

adana düşünüyorum hocam

Hocam ben Adana'da çok kalmadım ama kaldığımda bu aylardı yine facebook gruplarından öğrencilerle iletişime geçip onların evini kiralamıştım. 1 haftadan fazla kalmayı düşünürsen sende böyle birşey düşünebilirsin.

Daha az kalırım ve yalnız kalırım diyorsan sahibinden.com da Adana'da güzel daireler bulabilirsin hocam. Yalnız fotoğraflarda gördüğünden biraz kalitesiz olabilirler. Fiyat için de mutlaka gitmeden önce arayıp konuşmalısın günlere göre fiyat değişiyor ve genelde evler dolu oluyor rezervasyon yapıyosun.

Hemenkiralik.com sanırım bu sitede fiyatlar uçuk olur ama biraz daha güvenlidir.

Hocam ben Adana'da çok kalmadım ama kaldığımda bu aylardı yine facebook gruplarından öğrencilerle iletişime geçip onların evini kiralamıştım. 1 haftadan fazla kalmayı düşünürsen sende böyle birşey düşünebilirsin.

Daha az kalırım ve yalnız kalırım diyorsan sahibinden.com da Adana'da güzel daireler bulabilirsin hocam. Yalnız fotoğraflarda gördüğünden biraz kalitesiz olabilirler. Fiyat için de mutlaka gitmeden önce arayıp konuşmalısın günlere göre fiyat değişiyor ve genelde evler dolu oluyor rezervasyon yapıyosun.

Hemenkiralik.com sanırım bu sitede fiyatlar uçuk olur ama biraz daha güvenlidir.

maks 1 gece kalırım sanırım sabah 9 günü orda olurum akşama kadar gezer akşam evde uyurum sabahdan çıkıp akşamda dönüş otobüsüne binerim.sahibindendeki evler gayet uygun ordaki fiyatların 10-20 fazlasınıda verebilirim bakalım tam tarih kesinleşince ilan sahipplerini arayacağım.

maks 1 gece kalırım sanırım sabah 9 günü orda olurum akşama kadar gezer akşam evde uyurum sabahdan çıkıp akşamda dönüş otobüsüne binerim.sahibindendeki evler gayet uygun ordaki fiyatların 10-20 fazlasınıda verebilirim bakalım tam tarih kesinleşince ilan sahipplerini arayacağım.

vallahi hocam ben ne olursa olsun otel derim. :) 20 30 lira için değmez riske. anahtar al anahtar ver depozito ister bilmemne ister şunu ister bunu ister. saçma saan iş. senet isteyen bile oluyor :) en temizi oteldir böyle kısa vadeli seyahatlerde.

Hocam çok ucuz yere ve evi görmeden gitmeyin derim. Bazı evler oluyor leş resmen temizlik desen sıfır. Temiz uygun bir yer dersen minimum 100 TL gözden çıkarın.(Ankara için normal bir zaman). Tatil zamanı derseniz diğer illerde daha da artabilir. O yüzden en temizi orta halli bir otele gidin kalın kafanızda rahat olur ortamda temiz olur.

Üstad öle bi yazmışssın ki Gizli Özne oalrak kullandığın İL neresi diye tüm yazdığını okudum ama bulamadım :D:D

Üstad öle bi yazmışssın ki Gizli Özne oalrak kullandığın İL neresi diye tüm yazdığını okudum ama bulamadım :D:D

:) adana hocam bende riske girmiyim diyorum kefenin cebi yok daha arahat olurum diye ev düşünmüştüm ama otel daha mantıklı sanırım

tatil diyince antalya falan sandım bu arada 1 gün kalmana çok değmez süre bakımından hayırlısı

Selam,

2 gün için gerek yok bence. Geçen sene veya önceki sene gittim adanaya hava limanına 5 10 dk mesefade bir otel vardı. 1 günlük sanırım 60 70 tl bişeydi. internet, açık büfe kahvaltıda vardı. Otelde temizdi memnun kaldım.

İsmini hatırlayabilirsem yazıcam.

edit : sanırım burasıydı:

Booking.com: Kristal Hotel , Adana, Türkiye . Yerinizi hemen ayırtın!

aslında tatilde değil hocam bir arkadaş var 2 gun gezdirecek adananın güzl yerlerini hemde görüşmüş olacağız

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri