S
siyador
Guest
ben 5$ ile 12 + arası günlük para kazanıyorum daha başlayalı 1 ,5 ay oldu sizce nasıl ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ula doktorlar 6 yıl üniversite okuyor üstüne o kadar ders çalışıyor kafayı yiyor adamlar oturdukları yerden aylık 15-20bin kaldırıyolar![]()
ula doktorlar 6 yıl üniversite okuyor üstüne o kadar ders çalışıyor kafayı yiyor adamlar oturdukları yerden aylık 15-20bin kaldırıyolar![]()
bence bu işi sabit bir iş gibi görmekten vazgeçin ne olucağı hiç bi zaman belli olmaz kanalları kapanır adsense ban yer 0da kalırsın her ay paran yatıcakmı acaba ban yicemmi diye bi dertleri yok doktorların
Peki bu kazançları nasıl sağlıyorsunuz. İzlenimler kendiliğindenmi geliyor yoksa facebook gruplar vb paylaşıyormusunuz videoları?
Ben facebookta paylaşıyorum gruplarda vb bunun banlanma gibi bir riski olur mu sizce?
Arkadaşlar sizlere altın değerinde bir bilgi vereyim.çalışmalarımız yani kanallarımız özgün olmadığı sürece günlük yüksek meblağları aklınızdan çıkartın.yani kazanılmaz demiyorum sürekliliği olmaz.ben günlük 250 $ ı görmüş birisi olarak sizlere şunu söyleyeyim :youtube yada adsense artık ilgilenen kimse mayıs ayından beri her ay bir kanalım patladı gitti.ama her ayın sonunda hatta bırakın sonunu tam ortasında kanallara ihtarlar yağmaya başlıyor.ya kullanıcılar şikayet ediyor yada youtube sizi incelemeye alıyor.ağustos ayının 21 ine kadar 4 ayrı kanalım patlama yaşadı!hatta 1 kanalımda 3 video birden patladı 20 ağustosta 5k tık aldım.ve 20 ağustosa kadar günlük 2.5k tıktan az gelmedi.fakat 3 videosu biirden patlayan kanal kapandı.2 kanal a da spam topluluk telif geldi şu an 2 şer haftalık cezalarını çekiyorlar son kanalda bıçak gibi kesildi izlenimler durdu.demem o ki arkadaşlar çok hit alıp gözü yükseğe dikip dikkat çekeceğine ortalarda sessiz sessiz ilerleyin.bir daha bir videom patlarsa kanaldaki tüm videoları gizlicem.sadece patlama yapan videoları açık bırakacam.2 hafta 1,3 m izlenmiş kanal kenarda duran 3 izlenmeli video yüzünden kapanıyor.
hocam sen nerdesin ya,ramazan sonrası görüşcektik öle kaldı gitti,sürekli ofline sin bi göremedim seni forumda
sorma bayram seyran tatil misafir ıvır zıvır derken öylece kalakaldı.pazarteside gidiyorum tatil bitti.bu gün çarşıya çıkacam foruma vs gidecem müsaitsen gel gitmeden görüşelim.bu arada sana bahsettiğim kanalı takip ediyormusun 21 inde tam bir ay oldu 60$ getirdi10 tane açsan 600 hesabı
![]()
Arkadaşlar sizlere altın değerinde bir bilgi vereyim.çalışmalarımız yani kanallarımız özgün olmadığı sürece günlük yüksek meblağları aklınızdan çıkartın.yani kazanılmaz demiyorum sürekliliği olmaz.ben günlük 250 $ ı görmüş birisi olarak sizlere şunu söyleyeyim :youtube yada adsense artık ilgilenen kimse mayıs ayından beri her ay bir kanalım patladı gitti.ama her ayın sonunda hatta bırakın sonunu tam ortasında kanallara ihtarlar yağmaya başlıyor.ya kullanıcılar şikayet ediyor yada youtube sizi incelemeye alıyor.ağustos ayının 21 ine kadar 4 ayrı kanalım patlama yaşadı!hatta 1 kanalımda 3 video birden patladı 20 ağustosta 5k tık aldım.ve 20 ağustosa kadar günlük 2.5k tıktan az gelmedi.fakat 3 videosu biirden patlayan kanal kapandı.2 kanal a da spam topluluk telif geldi şu an 2 şer haftalık cezalarını çekiyorlar son kanalda bıçak gibi kesildi izlenimler durdu.demem o ki arkadaşlar çok hit alıp gözü yükseğe dikip dikkat çekeceğine ortalarda sessiz sessiz ilerleyin.bir daha bir videom patlarsa kanaldaki tüm videoları gizlicem.sadece patlama yapan videoları açık bırakacam.2 hafta 1,3 m izlenmiş kanal kenarda duran 3 izlenmeli video yüzünden kapanıyor.
hocam 2 haftalık ceza derken benim de 2 kanal topluluk ve/veya telif hakkı ihlali falan diye bir uyarı yüzünden gitti 2 günde 2 hafta sonra ceza kalkıyor mu ?
Bilgilendirebilir misiniz rica etsem ?
yoo hayır ceza 2 hafta sonra kalkmıyor.6 ay sonra kalkar sadece 2 hafta kanala giremezsiniz.2 hafta sonra eğer kanalınız kapanmazsa tavsiyem izlenim alan para kazandıran videoları açık bırakın diğerlerini 6 aylığına gizleyin.
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ile kurmuşsunuz şirketi bakıyorumsakıncası yoksa bizde takip ederiz, olmadı fikir verebilirsin yani
$60 bir kanal için güzel para. [MENTION=51]beyto33[/MENTION] paylaşımı sever o bakımdan da dedim hani
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.