gunluk ortalama 150 tl getırılı kanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizkan38

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Alıcıya
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 3 temmuz
Abone Sayisi : 1400+
izlenim Sayisi : 900k+
Kanalinizda UYARI Varmi : hayır yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : ortalama 150tl
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
lE09Ok.png

VEg6rV.png

vZQRjR.png

Kanal Satis Fiyatiniz : 4500tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : ındırım yoktur.3-5gun durucak ılan.kanal lınkı vs ıstemeyın arkdslr su ortamda kımse kısmeye vermez boyle bırsey.alıcıya sadece butun bılgıler.
odeme yaparsınız bılgılerı verırım.
kanalı aldıktan sonra 1 haftada kanal kapanırsa odenen mıktarın yarısını ıade ederım.
ayrıca kanalda bırkac tane telıflı vıdeo var ama kaldrmıorum kanala zararı yok ve abone getırıyor.
ayrıca kanal adsenseye baglayalı cok olmadı bır hafta felan oldu..adsense pınsız onaysız oldugundan bırıken parada sanırm alan kısınn adsensesıne aktarılır keısnlesme gunu

Son düzenleme:
hayırlı satışlar
kazanç görüntülerinide koyarsanız daha sağlıklı olur hocam.

Aylık 4.5 bin tl net kazancı olan bir kanalı neden satıyorsunuz?

Eklerim hocam.
Ayrica neden satiyorum nakit ihtiyaci tabiki hocam.ayrica tek kanallarim bunlar diil.

kanalın son 30 günlük kazancını konuya eklemek zorundasınız.kazanmaya başlayalı 30 gün olmadıysa kanal satışı yapamazsınız....

kanalın son 30 günlük kazancını konuya eklemek zorundasınız.kazanmaya başlayalı 30 gün olmadıysa kanal satışı yapamazsınız....

o kuralda bir ikilem var yada yorum farkı oluyor

Kanal 1 ay önce oluşturulmuş ve gelir getiren video(lar) 1 hafta önce atılmış ise, videoların yükleme tarihi baz alınır. Yani gelir getiren videoların da 30 gündür stabil bir
şekilde kanalınızda durması gerekmektedir.

burda kanal açılış tarihi bir ay öncesi ama videolar bir hafta önce açılırsa olmaz denmiş.burda bütün forum hem fikir.

sonrasında gelir getiren videoların da 30 gün önce yüklenmiş olması gerekir kısmında ;
adam 3 temmuz da yüklemiş 30 temmuz da kazançları açtı diyelim.sonuçta gelir getiren videolar 30gündür stabil şekilde kanalda durmuş oluyor...

o kuralda ya kelimeler düzenlenmeli yada bu şekilde yorumlanmamalı...
30temmuza kadar adsensede tutup sonrasında partnere de girmiş ve kazançları o an sıfırlanmış kanal satışı olabilir ki bu şekildeki kanal satışı engellenmedi forumda.

burda kanal açılış tarihi bir ay öncesi ama videolar bir hafta önce açılırsa olmaz denmiş.burda bütün forum hem fikir.

sonrasında gelir getiren videoların da 30 gün önce yüklenmiş olması gerekir kısmında ;
adam 3 temmuz da yüklemiş 30 temmuz da kazançları açtı diyelim.sonuçta gelir getiren videolar 30gündür stabil şekilde kanalda durmuş oluyor...

30temmuza kadar adsensede tutup sonrasında partnere de girmiş ve kazançları o an sıfırlanmış kanal satışı olabilir ki bu şekildeki kanal satışı engellenmedi forumda.
yannız hocam bu arkadaş 2 konu açmış 2 sindedemi silinmiştir anstıy kısmı veya adsense raporları tek kanalsa koysunda millet alacağı kanalın getirisini tam görsün

yannız hocam bu arkadaş 2 konu açmış 2 sindedemi silinmiştir anstıy kısmı veya adsense raporları tek kanalsa koysunda millet alacağı kanalın getirisini tam görsün

ben kanalın sadece yüklenme tarihine baktım.kazanç raporlarını alıcı da görmeden almasın zaten.

şimdi bende bir kanal satayım dedim.video 1 ay önce atılmış kazanç 20gün mesela .benim demek istediğim kural yanlış uygulanıyor yada uygulanmak istenen kuralda yanlış yazıyor.

ben kanalın sadece yüklenme tarihine baktım.kazanç raporlarını alıcı da görmeden almasın zaten.

şimdi bende bir kanal satayım dedim.video 1 ay önce atılmış kazanç 20gün mesela .benim demek istediğim kural yanlış uygulanıyor yada uygulanmak istenen kuralda yanlış yazıyor.

aynen arkadaş kazanç raporlarını koysa milletin aklındaki fikir netleşir

Hocam birsey dikkatimi cekti sormak istedim. Kanalin ucretli icerik aktiflestirme kisminda en az 1k abone olmasi gerekir diyor. Size 1.4 k abone varken neden ucretli icerige uygun degildir yaziyor? Ulke konumu falanmi ?

Acaba forumda neyin sorununu cekıyoruz suan anlamıyorum..ben ılan nasıl acılıyorsa baktım ornegıne uygun actım.ortak bır karar verılırse forum yonetımı olarak ona gore acarım.
konu baltalamak gguzel bısey basarılar.
vayy analız 30 gunluk olucak vs benım bıldıgım boyle bır kural yok.
30gundur para kazanıo olması lazım dıe baktım goremedım.
forum yonetıcılerı dedıgınız gıbıyse eger 30gunluk kazanc eklemem gerekıyorsa kanallar 30gundur adsenseye baglı dııl.daha oncede belırttıgım gıbı 1 HAFTADIR BAGLI
bunn raporunu paylasmam gerektıgıyle ılgılı bana forum kuralı lınkı gosterırmısınız sayın beyler....
cok merak eden alıcı arkdslar cddı alıcılar amacı balta dısındakı skype verırler butun raporları atarım..
kımseyı dolandırma amacında dıılım..
zaten bu kanlların baglı oldugu adsensede suan 3 kanal baglı bu kanllarla berber gelır 4 lu rakamlarda.sorun yok yanı.
satılmazsada sorun yok zararı yok faydası var...

cvp

Hocam birsey dikkatimi cekti sormak istedim. Kanalin ucretli icerik aktiflestirme kisminda en az 1k abone olmasi gerekir diyor. Size 1.4 k abone varken neden ucretli icerige uygun degildir yaziyor? Ulke konumu falanmi ?

cok enteresan seylerı bulup sordugunuz ıcın tesekkurler hocam.
nedır neye yarr bılmedıgım bırsey..
ayrıca 1 k aboneyle kım acılıo dıosanz yanılıo 7k abonelı kanalımdada yoktu yanlıs hatrlamıosam..
ayrıca belkı tıklayıp aktıf etmenız gerekır benım suan ucretlı vs ıcerkle ısımyok gunluk kazancma bakıyorum.
tesekkurler

bu kural kondugunda ben ya yeni mod olmuştum yada henüz normal üyeydim,kuralın neden kondugunu hatırlıyorum hocam.kanal satış kategorisinde hergün bisürü konu açılıyordu;kanal açılma tarihi 1 hafta önce,kanala son 2 gün video atılmış ve günde 100tl para vermiş.konu sahibi bu kanalı günlük kazancı +100TL diye satıyordu ve magdur olan çok adam oldu.ondan sonra yönetim bu kuralı koydu ve dedilerki kazancı 1 ayı doldurmayan kanalları ya satamazsın yada 50tl ye mi ne satabilirsin en fazla.seninde söyledigin gibi kuralda hata/eksik olabilir ve yönetime iletilirse yeniden düzenlenebilir ama bize en son iletilen bu şekildeydi ve daha sonra bunla ilgili bi degişiklik yapılmadı.

bu kural kondugunda ben ya yeni mod olmuştum yada henüz normal üyeydim,kuralın neden kondugunu hatırlıyorum hocam.kanal satış kategorisinde hergün bisürü konu açılıyordu;kanal açılma tarihi 1 hafta önce,kanala son 2 gün video atılmış ve günde 100tl para vermiş.konu sahibi bu kanalı günlük kazancı +100TL diye satıyordu ve magdur olan çok adam oldu.ondan sonra yönetim bu kuralı koydu ve dedilerki kazancı 1 ayı doldurmayan kanalları ya satamazsın yada 50tl ye mi ne satabilirsin en fazla.seninde söyledigin gibi kuralda hata/eksik olabilir ve yönetime iletilirse yeniden düzenlenebilir ama bize en son iletilen bu şekildeydi ve daha sonra bunla ilgili bi degişiklik yapılmadı.
hocam sızde haklısınız dogrudur.suan ılanda ıkı kanalım var.
bırındekı para kazandıran vıdeo kanala ılk vıdeo atılma tarıhı yazan vıdeo..yanı 1.5ay oncesı.
bu kanalımdada aynı tahmınen 1 aylıktır vıdeo fakat adseney gc bagladm tahmınen 1 hafta once bagladım..
eger 30gunluk kazancı olmayan ılanları lıstelemek ılan accmak yasakkı bılmıyorum..
konu sılınebılır sımdlık 30 gunluk kazanc yansıyınca acarım ılanı..
kanallar 1.5-2 aylık

hocam sızde haklısınız dogrudur.suan ılanda ıkı kanalım var.
bırındekı para kazandıran vıdeo kanala ılk vıdeo atılma tarıhı yazan vıdeo..yanı 1.5ay oncesı.
bu kanalımdada aynı tahmınen 1 aylıktır vıdeo fakat adseney gc bagladm tahmınen 1 hafta once bagladım..
eger 30gunluk kazancı olmayan ılanları lıstelemek ılan accmak yasakkı bılmıyorum..
konu sılınebılır sımdlık 30 gunluk kazanc yansıyınca acarım ılanı..
kanallar 1.5-2 aylık

daha önce de söyledigim gibi kanalın yada içindeki videoların kaç aylık oldugu önemli degil hocam.son 30 günlük kazancı gösteremiyorsan satamıyorsun.dedigim gibi kuralda eksik/hata olabilir ama bu benim tek başıma karar verebilecegim,degiştirebilecegim bi karar degil ne yazıkki.30 günlük kazancı ekleyebildiginde haber verirsin tekrar açarız konuyu,sende düzenleyip satışını yaparsın ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri