Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Hocam 2000 Quiz Kanal Teklif Etsem![]()
Alanada Satanada Hayırlı Olsun
keşke benim olsa![]()
![]()
![]()
hayırlı satışlar hocam gayet güzel kanal
----- kullanici olmayanlar gormesin diye ek yazi -----
bir gunde 429 dolara cikmis hey masallah heyy. daha fazlasini gormedi bu gozler![]()
![]()
hayırlı satışlar. fiyatta biraz indirim yaparsanız alıcısı çıkacaktır.
İndirim yapmayı düşünüyorsanız son fiyatınızı pm alabilirmiyim..
Fiyattan anladığım kadarıyla niyet kanalı satmak değil de bakın benim böyle bir kanalım var diye gösterişte bulunmak gibi geldi bana zira 1 aylık kanala ne zamandan beri aylık kazancın 7 katı fiyat biçiliyor ben görmedim şuana kadar neyse hayırlı satışlar.
kanal satıs fiyatı asırı derece abartılms. fiyat revize edilmeli
İçinde 2240$ var ama kesintiyle adamın eline geçecek 1792$(4784 TL) paradır. Günde Min 20$ kazansa 1 ayda kesintiyle beraber 1280 TL eline geçecek. Arkadaş 15bine satıyor içinde 5bin vardı geriye 10bin kalıyor. 7 katından da fazla.
kanal çok güzel lakin fiyatı uçmuş resmen![]()
bu kanalın ederi 5 bin tl dir hocam içindeki para hariç
İçinde 2240$ var ama kesintiyle adamın eline geçecek 1792$(4784 TL) paradır. Günde Min 20$ kazansa 1 ayda kesintiyle beraber 1280 TL eline geçecek. Arkadaş 15bine satıyor içinde 5bin vardı geriye 10bin kalıyor. 7 katından da fazla.
Düşüncenize saygım var ama o kadarda değil hocam...
Fiyat biraz ucuz kaçmış
güzel kanal içinde 5000 TL olduğu düşünülürse 10 K ya satılır tahmınımce...ama şöle 2 ay sonra felan gene bu değerlerde kazanırsa ve kanal halen ayakta olursa ozaman 15-18 K tl yi bulur bu kanal....
z yerine k ya basacaktınız sanırım...
nasıl 5000 tl fıyat bıcersınız zaten kanal quız kapanasa bıle ıcındekı 4 bın kusur tl gelıyor mesut arkadasın verdıgı fıyat cok olabılır ama biraz saygı çerçevesınde yorum yapsanız. tahmınımce su an en cok ederı 8-10 k ama beyto hocamın dedıgı gıbı kanal 2 ay ayakta kalırsa rahat ederı en ez 15 k hayırlı satıslar olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.