Günlük Ortalama 70 Euro Kazançlı Tertemiz Kanal Satışı

• Kullanıcı xkurt10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence son 20 gün mü son 30 gün mü diye tartışmaya gerek yok. arkadaş son 20 günü baz almış satın alacak kişi tüm geçmişine bakarak karar verebilir. Sonuçta bu gelir arttığı gibi düşebiliyor; aynı şekilde düştüğü gibi de artabilir. Bana göre fiyat makul.
Hayırlı satışlar...

Bu tarz bir kanal benim de vardı. İlk 3 ay hiç birşey kazandırmadı ama sonra günlük 300-350 tl ye kadar çıktı. Sonra. Sonrası yok. Kanal kapandı :) İnşallah bu kanal için bu durumu yaşamazsınız hocam. Hayırlı satışlar.

İyi veya kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim . Satış devam etmektedir. Güncel resim aşağıdadır.Henüz kapanma yok :) duyrulur
Saygılar !

JOYv7j.png

Hayırlı satışlar hocam, alan kişiye de şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim hocam. Bu son 3 günün istatiklerini paylasıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyrulur. Bu arada fiyat hala yukselmedi kuru sabitledim. :)

WGZEGY.png

Hayırlı satışlar hocam, alan kişiye de şimdiden hayırlı olsun.

Kendisiyle çok defa yüksek miktarlarda ticaretimiz oldu gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Güven konusunda tereddüdünüz olmasın.

Kendisiyle çok defa yüksek miktarlarda ticaretimiz oldu gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Güven konusunda tereddüdünüz olmasın.

çok teşekkür ederim hocam. dün 180 € kazancı aştı kanal. İstatistikleri paylasıyorum. Satış günceldir.

yzlDd7.png

WGZP2N.png

hocam öncelikle hayırlı satışlar bol kazançlar 44 videonun da para kazanması açıkmıdır ? video uzunluk süreleri nedir ?

Hayırlı bol kazançlar diliyorum
Alanada satana da hayırlı olsun inşallah

Şöyle kanallar görünce acayip hevesleniyorum gerçekten Allah nazardan korusun
Hayırlı satışlar

Son ve güncel istatistikler . Kapanma ***** vs hiçbir sıkıntı yoktur. İçindeki paranın tamamı sizindir. Lütfen inceleyin. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
lb9qYb.jpg

d70BV7.png

bLY6oG.png

XEJ6z0.png

QpW2dv.png

Son düzenleme:
detaylı bir pm alabilirmiyim son fiyatı ile birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri