Günlük Ortalama 80$ Gelirli Kanal Satılık

• Kullanıcı kastiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

kastiro

Yasaklanmış
konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Kanal Abone Sayısı: +6 Bin ve Üzeri
Kanal Partnere Bağlı mı? Evet güvenilir ve kapanan ödeyen bir partner vermeyeceğim alan kişi partneri de öğrenir. Partner kesintisi %20 yani kanaldan %80 temiz ödeme alınıyor.
İzlenim Sayısı: Belirtmeyeceğim İfşa olmaması için
Kanala İlk Video Eklenme Tarihi: Belirtmeyeceğim İfşa olmaması için
Kanalınızda Herhangi bir uyarı var mı? Hayır yok iyi durumda

Ek açıklamalarınız: Kanalın geliri fazla ilgilenmediğinden sabit değildi fakat 20 mart itibariyle gereken takviyeyi yaptım ve gelir ortada 150$'ın altına düşeceğini de sanmıyorum bundan sonrasın da 2 gün daha zaten 150$ getirirse bir aksilik olmazsa fiyat değişecektir. Acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum ve çevremde para arayışı içerisindeyim Fiyat yüksek çünkü kanalın içinde bir daha ki ay alınacak 3 bin dolar mevcuttur. Onu da ciddi alıcılara gönderirim. Fiyat konusunda pazarlık düşünmüyorum içindeki 3 Bin doları alıcı alacağı için fiyat 21 Bin TL ye inmiş olacak zaten. Ki 20 mart geliri ortada o yüzden inmeyeceğim. Ayrıca alan kişi böyle değerli bir kategoriyi de öğrenmiş olacak.

Kanal Satış Fiyatınız: 30 Bin TL

Gelir Tablosu:

4 aylık gelir az değil mi bu fiyat istediğine göre kanal özgün heralde

4 aylık gelir az değil mi bu fiyat istediğine göre kanal özgün heralde

reaction dediğimiz türden bir kanal hocam ilgilenmiyordum zaten bir süredir 20 mart itibariyle yeni videolarda çekip yükledim gelir ortada. analytics güncellendiğin de tekrar güncelleyeceğim yani özgün de sayılır reaction telif yok. ayrıca 21 bin tlye verilecek kanal 3 k dolar içinde mevcut bir daha ki ay ödemesi yapılacak ayın 20 sinde partnerden alan kişi alacak o parayı ben değil 21 bine almış olacak.

Kanala ilk yüklenen videoyu belirtebilirmisiniz, ilk vdieoyu belirttiğiniz taktirde sanmıyorum kanalın ifşa olacağını, yutubda tonlarca kategori var tonlarca dil, hangi birimiz bulucaz ki,

kanala ilk yüklenenen vdieoyu sormanın nedeni kanalın kaç aylık olduğunu öğrenmek için

hayırlı satışlar

reaction dediğimiz türden bir kanal hocam ilgilenmiyordum zaten bir süredir 20 mart itibariyle yeni videolarda çekip yükledim gelir ortada. analytics güncellendiğin de tekrar güncelleyeceğim yani özgün de sayılır reaction telif yok. ayrıca 21 bin tlye verilecek kanal 3 k dolar içinde mevcut bir daha ki ay ödemesi yapılacak ayın 20 sinde partnerden alan kişi alacak o parayı ben değil 21 bine almış olacak.

reaction dediğiniz nedir hocam birde içindeki para %100 mü nasıl bir partner

reaction dediğiniz nedir hocam birde içindeki para %100 mü nasıl bir partner

adil kullanım şartlarında herhangi bir diziyi filmi çizgi filmi izliyorsunuz yorumluyorsunuz videoya yeni bir anlam katabilirseniz adil kullanım oluyor. partner %100 hocam özgün kanal partneri zaten BBTV gibi büyük bir firma. spam almıyorlar çünkü zaten kanal spam değil youtube'a reaction yazın çıkar karşınıza o tarz videolar. partnerleri de belli yani FullScreen BBTV gibi büyük firmalar.

yorumlama da kendi yüz vs var mı yoksa sadece ses mi birde alacak kişi için devam ettirebilmesi için yabancı dil bilmesi gerekiyor mu ? alacağımdan değil de bazı bilgiler alacaklar için gerekli bence yine de siz bilirsiniz hayırlı satışlar ..

adil kullanım şartlarında herhangi bir diziyi filmi çizgi filmi izliyorsunuz yorumluyorsunuz videoya yeni bir anlam katabilirseniz adil kullanım oluyor. partner %100 hocam özgün kanal partneri zaten BBTV gibi büyük bir firma. spam almıyorlar çünkü zaten kanal spam değil youtube'a reaction yazın çıkar karşınıza o tarz videolar. partnerleri de belli yani FullScreen BBTV gibi büyük firmalar.

anladım peki yorumlar size mi ait hocam yoksa spam mı

anladım peki yorumlar size mi ait hocam yoksa spam mı

yorumlar da görüntü de bana ait zaten alacak arkadaş videoyu izler birde beni gerçekte görür yaşadığım şehre gelebilir dilerse Yalova'ya yüz yüze de yaparız :) [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] görüntü de seste bana ait yabancı dilim var hocam b-2 seviyesin de yeterli oluyor yorumlamak için. Çok iyi değil yabancı dilim ama idare ettiriyor yani durumu.

yorumlar da görüntü de bana ait zaten alacak arkadaş videoyu izler birde beni gerçekte görür yaşadığım şehre gelebilir dilerse Yalova'ya yüz yüze de yaparız :) [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] görüntü de seste bana ait yabancı dilim var hocam b-2 seviyesin de yeterli oluyor yorumlamak için. Çok iyi değil yabancı dilim ama idare ettiriyor yani durumu.

fiyat gayet uygun o zmn bol kazançlar hayırlı satışlar

yorumlama da kendi yüz vs var mı yoksa sadece ses mi birde alacak kişi için devam ettirebilmesi için yabancı dil bilmesi gerekiyor mu ? alacağımdan değil de bazı bilgiler alacaklar için gerekli bence yine de siz bilirsiniz hayırlı satışlar ..

hocam bunları belirtmeniz iyi olmuş bende belirteyim alacak olan kişi veya alan kişi kendisi devam etmek isteyip ederse ve çektiği diziyi filmi her neyi çekiyorsa adil kullanıma uygun anlam katamayarak yorumlar ise veya direkt ihtarı basan bir firmanın içeriğine girer kapanır uyarı alır ise bunlar benim sorumluluğum değil alacak olan kişi bunu bilmeli ister dokunmaz kanal kazanır ister dokunur kazanç artsın der başarılı başarısız olur orası alanın problemi.

Bu ay yada onceki aylarda odeme alindi mi?

2 kere ödeme alındı hocam kanaldan. Pardon 3 ödeme. Satış iptal gereken nakit para ihtiyacımı karşıladığımdan satmaktan vazgeçtim kanalı çünkü gerçekten son çarem idi bu kanalı satışa çıkarmak karşıladık ihtiyacı şükürler olsun :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri