Günlün 10 Dolar Kazançlı Kanal Alınacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murattezcan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ugurcicek.com.tr
Merhabalar;

Arkadaşlar günlük 10 dolar kazançlı 1-2 kanal satın almak isitiyorum elinde olan ve satmak istiyen arkadaşlar varsa görüşmek isterim yanlız kanalı almadan görmek istiyorum forumdan birkaç arkadaşla görüştüm kanal gösteremedikleri için anlaşamadık birazda kanal alıcı tarafından bakarsanız kanalı görmek hakkı olucaktır diye düşünüyorum iyi forumlar...

ben herkesin kanalını alırım öyle varsa linkler pm please

bizde alalım öyle satıcı varsa yahu :D hatta fiyatların iki üç katından öderiz :D

Merhabalar;

Arkadaşlar günlük 10 dolar kazançlı 1-2 kanal satın almak isitiyorum elinde olan ve satmak istiyen arkadaşlar varsa görüşmek isterim yanlız kanalı almadan görmek istiyorum forumdan birkaç arkadaşla görüştüm kanal gösteremedikleri için anlaşamadık birazda kanal alıcı tarafından bakarsanız kanalı görmek hakkı olucaktır diye düşünüyorum iyi forumlar...

sana aylık 300$ kazanan kanalı gösterecek olan biri olursa bana yönlendir ben de kanalları almak istiyorum. hocam kimse sana kanalı göstermez (banada :D ) . kategoriyi gördükten sonra cayarsan ne olacak.

Risk almak zorunda olan sensin satan değil. eğer bi sıkıntı olursa forumda şikayet konusu açarsın o arkadaş hakkında gereği yapılır.

Tamam hocam. Gel benim kanalları gör, incele, hatta ben sana şifresini vereyim sıkıntı var mı bak. Kafana uyarsa alırsın.

Tamam hocam. Gel benim kanalları gör, incele, hatta ben sana şifresini vereyim sıkıntı var mı bak. Kafana uyarsa alırsın.

çoğu arkadaş yazmış saygı duyuyorum benim düşüncem bu zaten kanalını gösteren olan arkadaş gelsin zaten yoksa göstermek istemiyen arkadaş lazım değil bana :)

Merhabalar;

Öyle satıcı varsa ulaştır bana ben alayım kanalını :D :D Hocam şaka mısın? Ben kanalımı sana gösterdim sen beğenmedin ardından kopyalamayacğını nerden bileyim veya senin zarf atıp kanalları alıcam deyip milletin kanalına bakıp yok beğenmedim deyip katagori hırsızlığı yapmayacağını nerden bilelim. kimse göstermez :)

Öyle satıcı varsa ulaştır bana ben alayım kanalını :D :D Hocam şaka mısın? Ben kanalımı sana gösterdim sen beğenmedin ardından kopyalamayacğını nerden bileyim veya senin zarf atıp kanalları alıcam deyip milletin kanalına bakıp yok beğenmedim deyip katagori hırsızlığı yapmayacağını nerden bilelim. kimse göstermez :)

mantıklı düşünüyosun sende haklısın :) ama inan şuan kimin hangi katagoride çalıştığı az çok belli merak etme benmde elimde olan kanllarm ve yeterince katagorim mevcut ;)

Kanalı gördükten sonra almana gerek var mı ? Satıcıya da hak ver.
[MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION] Eğer bir markaya, ürüne ( sakın alma, berbat ) diyorsan CAHİLSİN !!!

Bu durumuzu değiştirir misiniz?. Telefon alacaktık Sonra Forumda bir gezindim dandik telefon yolluyorlar fakat bahsettikleri telefon gelmiyormuş çok kötüsü geliyormuş. Sonra her yere sakın almayın Berbattır dedim. Ben şimdi Cahil miyim insanları kandırmasınlar dedim. ürün satıyorsun ürünün kötüyse biride bunu dediyse Kimseye cahil dememen gerekir saygılarımla.

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:25 ----------

mantıklı düşünüyosun sende haklısın :) ama inan şuan kimin hangi katagoride çalıştığı az çok belli merak etme benmde elimde olan kanllarm ve yeterince katagorim mevcut ;)

50 kanalım var bir sürü katagorim ama günlük 10$ kazandıran bir katagorim olsa hiç affetmem hemencecik kopyalarım o katagorideki her şeyi yani senin bir sürü katagorin olması bişi ifade etmez bendeki katagoriden daha az katagorin vardır bence :)

Sana burdan ekmek cikmaz [MENTION=12623]zack[/MENTION] bence konu kilitle daha hayirlisi olur

Böyle birşey mümkün olamaz. Youtube kanal ticareti çok farklı yürüyor normal ticaret gibi değil. Yani kanallardan çok içindeki içerikler değerli oldugu için kanal gösterme gibi birşey mümkün değil. Konuyu kilitledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri