Günün Bombası Anlayamassınız '2

Oldum gulmekten bu nedir yahu hahahhah :D Super yapmis yapan.

Anlayamazsınız pis fakirler :D demek istedi sanırım

Bu gemicik alma moda heralde, tvde bol bol dolanır oldu.

aslında elini vicdanına koyup düşününce bahçelinin dedikleri doğruymuş diyor insan ya. Vallahi çok garip.

741790.jpg

Aslında 17 yaş ideal böyle gemicik falan için :D bize de bi gemicik alan olsa diyecem ama Ankara da deniz mi var en iyisi varsa bir hayır sever ford mustang alsın böyle giderse ben 50 yaşımda dahi alamayacağım :p

7 senedir para biriktiriyorum 10 yaşımdan beri yani toplam 50 tl biriktirmişim. Tüm masraflardan kısınca hiç bir masrafım olmadığını anladım gelde dertlenme

Birde şu velete bak

bu çocugun anası baabsı youtubede dizi film işindeymiş ilk bunlar atarmıs videoları :D

Kilo hesabına vurursam kesinlikle gram gülmedim.

ya şimdi zenginin malı züürtün çenesini yorarmış diye bi laf var ya adam almış işte kime aldıysa aldı sanki kimsenin başka sorunu yokmuş gibi bütün sosyal medyanın odağı oldu adamın kendi parası istedigini istediği kişiye alır ve bence cocuk orda anlayamazsınız dedigi kelime de siz fakirsiniz falan bence onu kastetmemiştir benim duygumu anlayamazsınız ne yaşadıgımı falan kastetmiştir herhalde :) yada ben yanlış düşünüyorumdur.

ya şimdi zenginin malı züürtün çenesini yorarmış diye bi laf var ya adam almış işte kime aldıysa aldı sanki kimsenin başka sorunu yokmuş gibi bütün sosyal medyanın odağı oldu adamın kendi parası istedigini istediği kişiye alır ve bence cocuk orda anlayamazsınız dedigi kelime de siz fakirsiniz falan bence onu kastetmemiştir benim duygumu anlayamazsınız ne yaşadıgımı falan kastetmiştir herhalde :) yada ben yanlış düşünüyorumdur.

hocam herkes farklı düşünebilir ama tek gerçek var egerki bu çocuk bu videoyu kendisi ataydı youtube 2 günde 1 tekne parası çıkardı :D

Yav amma fakir edebiyatı yaptınız ha, ağlayıp duracağınıza oturun da halinize şükür edin, gidi Orta Afrika'ya bakın, Irak'ın haline bakın, Suriye'ye bakın.
Tamam , insanız güzel yaşamayı hakediyoruz ama yok bilmem kaç yaşına gelince şunun sahibi olurum falan filan gerek yok bunlara.
Şu ülkede en sevmediğim insan tipi fesat düşünen insan tipidir.Adam zengin diye anasına avradına küfür yer, borcu zenginden istersiniz (hani vermek zorundadır ya bu fesatlara göre) , vermez anasına bacısına sayarsınız, lüks araca biner bilmemne çocuğu olur daha sayabilirim ?

Eee, nerede kaldı sizin ahlakınız ?

Arkadaş, para onun başka insanlara bir zarar vermediği sürece, toplumu değiştirmediği sürece istediğini alır size mi soracak birşey almadan önce ?

Bütün dertleri bitmiş milletin, onun bunun malına iç çekiyorlar, Allah daha çok versin demeyi öğrenelim arkadaşlar, kıskançlık fesatlık yapmayalım.

Parayı siz verdiniz de , hesabına damı siz çekiyorsunuz ? Haberim yok o zaman pardon :)

Mesajımı, bu şekilde fesat düşünenler üzerine alınabilir.
Daha öncede yazdım.

Allah istediğine mal mülk verir, bu cümle tüm konuyu özetliyor da gene de uzun yazayim dedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri