Günün fotoğrafı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah başına bela vermesin ergen kardeş o zaman nerelerine sarılırsın görürüm ben seni allah başımızdan ay yıldızı eksik etmesin konu kapansın artık yeter burası artık bunalttı ya

Bana burda sürekli Liseli Muamelesi yapan Üyeler bilsinki Ergen dediğiniz Adam 29 Yaşında.
Buna göre bir kendinize gelin.
:cool:

29 senedir de İst'de yaşıyorum.

Poliste hayrına yardım etmiyor hocam, vatandaş verdiği paranın tabiki karşılığını alacak.Şu devleti bir kutsal görmekten vazgeçelim ozaman gelişeceğiz de, hayallerine duyguların çok yenik düşen bir milletiz.
Etsin etmesin hocam güvenliğimizi onlar sağlıyorsa saygı göstermek zorundayız.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] - [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] - [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Konu amacını aşalı çok oldu.
Konunun kapatılmasını talep ediyorum.
Sinirli ve Gergin üyeler sürekli beni Taciz ederek kendini bilmez şekilde bana hakaret ediyorlar.
Benki burda kimseyi eleştirmedim, hiçbir siyasi mesaj yazmadım.
İlk mesjaımdan son mesajıma bakabilirsiniz.

ben polisim varsa bi derdi sıkıntısı olan yazsın harbi bu olaylar baya baya can sıkmaya başladı bu tarz konuların açılması bile yanlış gerek yok bakın işinize ^^

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] Hocam, sakın yanlış anlamayın da bu konu siyaset içerikli gibi. :( Değilse bile bazı arkadaşlar siyasete çeviriyor. Bence bu konu çok uzun yaşamaz.:(

Hayır anlamadığım şu siyasetin konuşulması gereken son yer olan yt forumunda her gün 3 4 kere siyasi içerikli konu açılması sonrasında bir çok üyenin banlanması bana çok garip geliyo siyaset konuşulacak birçok ortam var neden gelipte burayı karıştırıyorsunuz zevk mi alıyorsunuz cidden anlamıyorum.

Günün resimlerine şunlar daha uygun:D

Yer ingiltere metrosu.

Sende rahat ol, benim girdiğim sokağa Polis girmez.

Vay arkadaş. Ne yaptın sen öyle yavv. Biz çok gördük İzmit'te buraya polis giremez diyenleri. Öyle bir girerki hem de. :)

Şunuda söyliyim, bir polisin haksız saldırısına uğramış ve darp edilmiş birisi olarak, o polisin gençliğine vererek ve özürünü dinleyerek şikayette bulunmadım. Ama yine böyle bir şey yaşıyım, yine gider devletin polisine sarılırım kardeşim. Boş konuşmayalım burada.

burada polis yaşlı kadın mı mevzu ? mevzu burada insanlık insanlık.neyse kime anlatıyorum.kimsi demiş 25 yaşındayım kimsii demiş 35. insanlık olmadıktan sonraa 55 yaşındada olsan,düştüğün yerden seni kaldırmayı geç üstüne basıp ezmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri