Günün Maçı Fenerbahçe Ajax

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Konuyu fazla dağıtmadan Tahminleri alalım :)

Muhtemel 11'leri yazmayı çok isterdim ama maçın son dakikasına kadar Pareira'nın nasıl bir kadro çıkaracağını inanınki o kadar sağlam takip etmeme rağmen kestiremiyorum :)

Maç tahminimde, ilk yarı 0, ikinci yarı 1
Skor : 2-1

Alt biter diyorum.Fenere bu oyunla hiç güvenim yok yanıltır inşallah

İlk önce Beşiktaş ile sonra da Fenerbahçe ile sevinicez inşallah.Fenerbahçe için kritik maç sakatlar da mevcut bakalım ne olacak
Ajax'ın genç oyuncularının tecrübesizliğinden faydalanmamız lazım.

İlk önce beşiktaş ile sonra da Fenerbahçe ile sevinicez inşallah.Fenerbahçe için kritik maç sakatlar da mevcut bakalım ne olacak
Ajax'ın genç oyuncularının tecrübesizliğinden faydalanmamız lazım.

bu hafta Türkler'in haftası olsun ve tüm temsilcilerimiz maçlarını kazansın inşallah.

dün rüyamda skoru 2-0 gördüm.. 25 yaşındayım ilk defa rüyamda maç skoru gördüm :D gidip iddaa yapıcam 50 liralık skora :D

Normalde fenerin ayarında bi takım değil ajax havada karada kazanmamız lazım ama ne oynattığı belli olmayan vitor sağolsun çok güven veriyor.Şu takımı kötü oynatmak iyi oynatmaktan zor nasıl yapıyorsa başarıyor

Son düzenleme:
galatasaraylıyım, gönlümden geçen fenerbahçe, mantığımın söylediği ajax.

Markovic'in maçı olacak izleyin

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deme deme öyle hep beraber totem yapıp yenicez ajaxı biz kimleri yenmedik ajaxta kimmiş ;)

Fenerbahçemizin kadrosu ajax ı 10 a çarpar 2 e böler, ama gel gelelim ki ne hikmetse bizim bu takım oynamıyor anlamadım, grubun en güçlü takımı biziz fakat molde gibi salak gibi bir takıma yenildik, rakip disiplinli oynuyor işini ciddiye alıyor bizimkiler ise baştan salma sebebi ise bence, verilen yüksek paralar.

Ajax'ın yaş ortalaması 23-24 filan. Takım çok genç ve hızlı, ilk golü Fenerbahçe atarsa, Ajax dağılabilir, Fb gol atamadıkça Ajax daha çok pres uygulayacaktır ve Fener'in işi zora girecektir. Umarım tecrübe kazanır :)

UEFA ülke puanı için çok önemli maç. Fenerbahçe nin mutlaka kazanması lazım. :) Başarılar.

B482R9.png

Bende ondan bu maçta çok iyi şeyler bekliyorum, zaten patlama yaptığı ilk maçta liverpool geri çağıracak. böyle adamları kolay kolay bırakmazlar başka takımlara.

Zaten tecrübe kazanması için verdiler , Fenerbahçenin satın alması mümkün değil 30 milyon euro'ya aldılar Benfica'dan , piyasa değeri 15 milyon euro

Gökhan oynayacak büyük ihtimal bu akşam.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri