Günün Maçı Lokomotiv Moskova - Beşiktaş

sopcast yayını türkçemiydi? fener maçı için var mı sopcast?

Çok zor bir deplasmandan alınmış 1 puan hiç fena değil ,tebrikler beşiktaş

Kötü oldu ya yenmemiz lazımdı.. Ama bunada şükür.. Zor deplasman..

bir fb olarak yorumumu yapıyorum. avrupa arenasında herzaman Turk takımları tabiki.
yenseydiniz lider olacaktınız, sansı teptiniz maalesef. gomez bu yılın en iyi golcusu bana gore. bjk 1-1 beraberligi yakaladıktan ve rakip 10 kisi kaldıktan sonra golu atar diye beklentiye girdik ama, hem bu macta hemde diger avrupa maclarında golden sonra oynamıyor, oynamıyor, yada oynatılmıyor ben cozemedim :) sanki deplasmanda 1 puanın ustune yatıyormus gibi. ulan rakip 10 kisi kalmıs saldır at al 3 puanı. 2 macta toplam 4 puanı haybiyeden verdi.

bir fb olarak yorumumu yapıyorum. avrupa arenasında herzaman Turk takımları tabiki.
yenseydiniz lider olacaktınız, sansı teptiniz maalesef. gomez bu yılın en iyi golcusu bana gore. bjk 1-1 beraberligi yakaladıktan ve rakip 10 kisi kaldıktan sonra golu atar diye beklentiye girdik ama, hem bu macta hemde diger avrupa maclarında golden sonra oynamıyor, oynamıyor, yada oynatılmıyor ben cozemedim :) sanki deplasmanda 1 puanın ustune yatıyormus gibi. ulan rakip 10 kisi kalmıs saldır at al 3 puanı. 2 macta toplam 4 puanı haybiyeden verdi.

Kesinlikle katılıyorum ve Q17 çok kötüydü.. O çıkması gerekirken Şenol hoca nedense Gökhanı çıkardı. Olsun.. Bunada şükür..

Kesinlikle katılıyorum ve Q17 çok kötüydü.. O çıkması gerekirken Şenol hoca nedense Gökhanı çıkardı. Olsun.. Bunada şükür..

bizim turk takımlarının hocalarını anlamak, kuantumu anlamak gibi bisey zaten. ben cok uzuldum acıkcası yazık oldu. kaybedilen birsey yok fakat ilerde cok arayabilir bu puanları. umalımda daha iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri