Günün Maçı

severall

Kayıtlı Üye
19:00 Galatasaray Trabzonspor

Bu senin en muhtemel şampiyonu galatasaray trabzonu ağırlıyor skor tahminim 4-1

Maç sonucu

Galatasaray:0 Trabzonspor:1

Gol 17' Dame N'Doye

GALATASARAY: (4-2-3-1) Muslera - Cavandai, Chedjou, Semih, Carole - Selçuk, Tolga - Bruma, Podolski, Sneijder - Eren

TRABZONSPOR: (4-2-3-1) Onur - Zeki , Uğur, Durıca, Mustafa Akbaş - Okay, Onazi - Bero, Mehmet Ekici, Castillo - N'doye

Son düzenleme:
Galatasaray XI: Muslera, Cavanda, Chedjou, Semih, Carole, Tolga, Selçuk, Podolski, Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok.
Trabzonspor XI: Onur, Zeki, Uğur, Durica, Mustafa Akbaş, Okay, Onazi, Mehmet Ekici, Bero, Castillo, N'Doye.

olması gereken kadroyu çıkartmış sonunda riekerink
3-0 kazanırız.

Ah zeki ah... Yine hata yapacaksın gibime geliyor... Onaziden gol veya asist bekliyorum

Mobil Mesaj

Gs bir yerde takılacak eninde sonunda oynadığı oyun hiç güven vermiyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarla Birlikte Gangbang olacak :D Sabri yi kesmis sonunda

etkisiz oynuyoruz bütün takım bruma birşey yapsında pozisyona girsek diye bekliyor şaka gibi

Şimdiden sevinmiyorum ne yapacağımız belli değil zeki ve mustafa olunca defansta kendimi 7-1lik skora bile hazir tutuyorum

Mobil Mesaj

ah o rövaşata nasıl girmez ya
neyse sağlık olsun galatasaray'ımızın canı sağolsun.

Valla maç bizim hakkımızdı trabzon atak bile yapamıyordu 1-0 yenildik işe bak ya :(

bitti adamlar maça bildiğin yattı ts ne hale gelmiş karabükten kaç yedi gs bilenmiş belli topla oynama 72 /28

Çok karaktersiz bir oyunla yenilmeyi sonuna kadar hakettik. Şu takımda yürüyerek oynayan Sneijder, Selçuk, Josue, Podolski istemiyorum arkadaş. 70 dk nasıl tahammül ediyosun sen bu adamlara. Ayrıca Semih beş para etmez bi oyuncu Chedju ile ne Semih ne Serdar Aziz olmayacak. Hakan Baltaya kurban olsun hepsi. Carole de beş para etmez bir sol bek.

Olayın özeti: Beşiktaşın şampiyonluğu kutlu olsun. (Devre arası etkili bir sol bek + stoper alınmaz ise)

bir Trabzonspor lu olarak skora cidden şaşırdım :) erken gelen golun şansı diyim yoksa bu oyunla bizden bir cacık olmaz malesef

Galatasaraylı Arkadaşları Teselli Edecek Müjdeli Haber Yarın
Kazma Fenerbahcemiz Yenilecek Bozmayın Moralinizi

Çok karaktersiz bir oyunla yenilmeyi sonuna kadar hakettik. Şu takımda yürüyerek oynayan Sneijder, Selçuk, Josue, Podolski istemiyorum arkadaş. 70 dk nasıl tahammül ediyosun sen bu adamlara. Ayrıca Semih beş para etmez bi oyuncu Chedju ile ne Semih ne Serdar Aziz olmayacak. Hakan Baltaya kurban olsun hepsi. Carole de beş para etmez bir sol bek.

Olayın özeti: Beşiktaşın şampiyonluğu kutlu olsun. (Devre arası etkili bir sol bek + stoper alınmaz ise)

Sol bek mi carole gayet güzel oynadı defansif olarak gayet iyi hücumdada elinden geleni yapıyo sol bek transferi de yapılması imkansız ben sana söyliyim stoperimiz çok diye denayeri kiralamadılar bunlar şimdi görüyon ched semih mecbur oynuyo.

Eğer bek alınacaksa sağ tarafa alınmalı ne cavanda ne sabri ne linnes hiç biri bize yakışmıyor.

Bjk yı izlemesek dünyanın en iyi takımı olacak ha cl maçlarını bi kenara koyalım ligde aynı bizim şu maçta oynadığımız gibi oynuyolar biz bugün şanşsızdık olmadı her maç olacak diye bişey yok lig uzun kaldı 26 maç.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri