Hocam o pozisyonun neyini savunuyorsun , net sarı kart. İşin tuhaf kısmı objektif yorumdan bahsetmişsin.Adam ayağı kayıyor diye rakibe çift ayak girme hakkını mı kim veriyor.
TV'leri bir göz gezdir spor yorumcuları , eski hakemlerin yorumları çok net sarı kart diyorken , kararı doğru bulmayanları boş adam muamelesi yapmışsın.Objektif yorumdan bahsediyorsak kendimize bakalım derim.
pozisyonda ayağı kaydığı için çift giriyor yalnız kendini kontrol edemiyor ki adam elleri de yerde hatta. eğer öyle değilse ben yanlış görmüşüm. ben objektif yorum yaparım mesela ts maçında net kırmızı kart verilmesi gerekirdi o kısma yorum dahi yapmadım farkındaysan çünkü kabul ediyorum ts maçını. kararı doğru bulmayanlara da boş adam muamelesi yapmadım saçmalamayın dedim sadece. boş adam dediklerim ayrı hocam onlar körü körüne yok bizim uefa kupamız var yok sizi öyle yaptık şöyle yaptık yok fetöcü vs diyen arkadaşlar.
sakın yanlış anlaşılma olmasın ben kimseye sataşmadım kimsenin kalbini kırmak istemedim eğer yanlış anlaşıldıysak affola