aç son 10 yıla bak fb kaçıncı olmuş ben diyorum ki her sene şampiyonluk yarışında olan bir takım fenerbahçe her zaman ya 1. olur yada 2. olur diğer takımlar gibi değil bu da onu her sene favori takımlar arasın da göstermesine neden oluyor ki öylede burayı anladın mı ?
2. Ben ne doların yükselmesinine dış güçlere bağladım nede ekonomi süper dedim bütün mesajlarıma bak öyle gel... daha da fazla cevap vermicem futbol konusunu tartışma çıkarmak için başka yerlere çekme.
Report edildin
Allah Razı olsun...
Sayende büyük resmi gördüm...
---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 21:09 ----------
aynen emenikenin para sayma görüntüleri hediye edilen arabalae vs hepsi zaten ispatlı.Şu dediklerini sırf rakip takımı tuttuğun için söylüyorsan lafım yok ama gerçekten bunlara inanıp söylüyorsan sıkıntı büyük.Ben her zaman adaletten yanayım senin gibi körü körüne kendi takımımı savunmam varsa fetönün hazırladıkları dışındaki delilleri koysunlar ceza neyse verilsin diğer türlü sadece laftasınız
O kadar tape falan hepsi uydurma zaten, her sıkışan fetö'ye atıyor..Öyle olduğuna inanıyorsan öyle olsun.Aziz başkanınızla size mutluluklar...