Günün maçı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
aç son 10 yıla bak fb kaçıncı olmuş ben diyorum ki her sene şampiyonluk yarışında olan bir takım fenerbahçe her zaman ya 1. olur yada 2. olur diğer takımlar gibi değil bu da onu her sene favori takımlar arasın da göstermesine neden oluyor ki öylede burayı anladın mı ?

2. Ben ne doların yükselmesinine dış güçlere bağladım nede ekonomi süper dedim bütün mesajlarıma bak öyle gel... daha da fazla cevap vermicem futbol konusunu tartışma çıkarmak için başka yerlere çekme.

Report edildin

Allah Razı olsun...

Sayende büyük resmi gördüm...

---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 21:09 ----------

aynen emenikenin para sayma görüntüleri hediye edilen arabalae vs hepsi zaten ispatlı.Şu dediklerini sırf rakip takımı tuttuğun için söylüyorsan lafım yok ama gerçekten bunlara inanıp söylüyorsan sıkıntı büyük.Ben her zaman adaletten yanayım senin gibi körü körüne kendi takımımı savunmam varsa fetönün hazırladıkları dışındaki delilleri koysunlar ceza neyse verilsin diğer türlü sadece laftasınız

O kadar tape falan hepsi uydurma zaten, her sıkışan fetö'ye atıyor..Öyle olduğuna inanıyorsan öyle olsun.Aziz başkanınızla size mutluluklar...

Yazmıyım diyorum da bu fenerlilere ne oluyor bu akşam onu anlamadık. Gsliler de ses yok efendi gibi izlediler ve kendi maçlarına bakıyolar. Hayırdır kardaş ne zamandan beri başakşehirli oldunuz ya la??? Ne zamandan beri ondan bundan medet umar oldunuz?. :D Vay be :D bu kadar alçalmak yani. :D

Bence lig oynanmasın çünkü şampiyon olacak takım seçilmiş. 12 haftada bu kaçıncı bjk lehine hakem hatası ben sayamadım.

Hakem hataları nedense homojen bir dağılım göstermiyor!!!

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bence lig oynanmasın çünkü şampiyon olacak takım seçilmiş. 12 haftada bu kaçıncı bjk lehine hakem hatası ben sayamadım.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alehine olan 10000 lehine olan 10 al sana cevap kardaş.. Boş muhabbet yapıp germe ortamı spor bilmem nesi...

Beşiktaş Şampiyon olur arkadaşlar hiç tartışmanıza gerek yok :D

Gerçeği görmek güzeldir hocam. Saygılar. İkinci gol pozisyonundan bahsediyorsanız tekrar tekrar izleyin adımın kolundan çekti indirdi. Bahane aramayalım siz yenildiniz biz berabere kaldık. İyi takım Başakşehir. Sadece ben başakşehire medet umulmasına şaştım koca takım taraftarlarının..

Son düzenleme:
Göze batma dönemindeyiz , ligin tek kaliteli futbol oynayan , (formdan güçten vs bahsetmiyorum ) Beşiktaş . İtiraz eden, taraftarlığından dolayı etme durumundadır , ancak azcık objektif davranılırsa , göze hoş gelen oyun - taraftar - azim - kalite , bir tek beşiktaşta 2 senedir . Diğerleri geçici formda görüntüleriyle , tecrübeyle , defansif tutumla biryerlere gelecek olan potansiyeli yetersiz takımlar . Beşiktaş'da öyleydi ancak doğru seçimlerle bu hale geldi , diğer takımlar da gelebilir elbet,ama ne zaman ? BJK Şampiyon olacaktır , ancak olmasa bile , azmiyle, kalitesiyle , yüksek potansiyeliyle uzun bir süre dillere destan olacağımız kesin :)

Göze batma dönemindeyiz , ligin tek kaliteli futbol oynayan , (formdan güçten vs bahsetmiyorum ) Beşiktaş . İtiraz eden, taraftarlığından dolayı etme durumundadır , ancak azcık objektif davranılırsa , göze hoş gelen oyun - taraftar - azim - kalite , bir tek beşiktaşta 2 senedir . Diğerleri geçici formda görüntüleriyle , tecrübeyle , defansif tutumla biryerlere gelecek olan potansiyeli yetersiz takımlar . Beşiktaş'da öyleydi ancak doğru seçimlerle bu hale geldi , diğer takımlar da gelebilir elbet,ama ne zaman ? BJK Şampiyon olacaktır , ancak olmasa bile , azmiyle, kalitesiyle , yüksek potansiyeliyle uzun bir süre dillere destan olacağımız kesin :)

Özet....... ++++

Alehine olan 10000 lehine olan 10 al sana cevap kardaş.. Boş muhabbet yapıp germe ortamı spor bilmem nesi...

Gerçeği görmek güzeldir hocam. Saygılar. İkinci gol pozisyonundan bahsediyorsanız tekrar tekrar izleyin adımın kolundan çekti indirdi. Bahane aramayalım siz yenildiniz biz berabere kaldık. İyi takım Başakşehir. Sadece ben başakşehire medet umulmasına şaştım koca takım taraftarlarının..

O pozisyon net fauldü hocam ,Yalçın Ayhandı sanırım Oğuzhan'ın kolunu çekti bıraktı Oğuzhan'ın dengesini bozdu .. Benim bahsettiğim pozisyon Mossoro nun kaleciyi çalımlamaya çalıştığı pozisyonda top sol çaprazda Visca'nın önünde kaldı, Visca topu auta attı ..

Merak etme hocam D.Kiev -Beşiktaş maçında herkes Beşiktaşlı olacak çünkü beşiktaş grupdan çıkarsa Türk takımları 2018/2019 sezonunda Avrupada ön eleme oynamadan direk gruplara kalacak

Kaynak : Beşiktaş'tan Türk futboluna ön eleme müjdesi!

Son düzenleme:
Son 10 yılda derbi öncesi sebepsiz yere kart görüp cezalı duruma düşen beşiktaşlı futbolcuların sayısı q7 ye verilmeyen sarı kartlar eşit olana kadar devam edecek. Üstüne meloya emreye verilmeyen kartlar da hesaba katılacak. Beşiktaştan çalınan 5 kupa var. fener birini ödedi bir borcu kaldı. Cimbomun hala 3 borcu var. Fanatik değilim en son delgado fener naçında kırmızı yediğinden beri futbolda hiçbirşeye sinirlenmiyorum gülüp geçiyorum sadece.

sorun o zaten. pozisyon net sarı kart. haftaya derbi var ve oyuncu kart sınırında :)

pozisyon başında quaresmanın ayağı kayıyor istemsizce düşürüyor adamı. kasıt yok bir şey yok. sarılık marılık değil o pozisyon saçmalamayın ya

dipnot: hakikaten objektif olan fenerlilere, galatasaraylılara bir şey demiyorum oturur saatlerce muhabbet ederim her takımın iyisini kötüsünü vs sayarız ederiz falan ama şu kör gözle bakan adamlara hakikaten tilt oluyorum. özellikle bu forumda da böyle boş adamlar çok var arkadaşlar tartışmayın onlarla...

pozisyon başında quaresmanın ayağı kayıyor istemsizce düşürüyor adamı. kasıt yok bir şey yok. sarılık marılık değil o pozisyon saçmalamayın ya

dipnot: hakikaten objektif olan fenerlilere, galatasaraylılara bir şey demiyorum oturur saatlerce muhabbet ederim her takımın iyisini kötüsünü vs sayarız ederiz falan ama şu kör gözle bakan adamlara hakikaten tilt oluyorum. özellikle bu forumda da böyle boş adamlar çok var arkadaşlar tartışmayın onlarla...

sana göre Trabzon maçında yaptığı hareket de kasıtlı değildir o zaman. ayrıca kart sadece kasta bakmıyor :)

sana göre Trabzon maçında yaptığı hareket de kasıtlı değildir o zaman. ayrıca kart sadece kasta bakmıyor :)

he bu maça ağlıyodun baktın olmadı olmayacak bu maçı es geçince trabzon maçına geri mi döndün? klasik işte yorum yapmayacağım sana hayırlı geceler

he bu maça ağlıyodun baktın olmadı olmayacak bu maçı es geçince trabzon maçına geri mi döndün? klasik işte yorum yapmayacağım sana hayırlı geceler
Birincisi ortada ağlayacak bir durum yok. İkincisi maçı falan es geçmedim pozisyon sonuna kadar sarıdır bana göre. ( kırmızı bile verilebilir diyen yorumcular oldu )

Sana da hayırlı geceler...

Not: Futbolu gerçekten bilen herkese selamlar.

Birincisi ortada ağlayacak bir durum yok. İkincisi maçı falan es geçmedim pozisyon sonuna kadar sarıdır bana göre. ( kırmızı bile verilebilir diyen yorumcular oldu )

Sana da hayırlı geceler...

Not: Futbolu gerçekten bilen herkese selamlar.

sarı kartla uzaktan yakından alakası yok o pozisyonun, kasıt yok adamın ayağı kayıyor bu 1, pozisyonun devamı yok devamı olacak bir pozisyon değil olsa verilirdi ama yok bu da 2. yani sarı kartlık bir şey değil o. kırmızı verilir diyen yorumcular da yalakalardır.

futbolu bilenlere sen selam söyle, 3. ligte 5 yıl top oynamış adamım ben abicim sen ygsye hazırlanırken ben top oynuyordum :)

Hocam o pozisyonun neyini savunuyorsun , net sarı kart. İşin tuhaf kısmı objektif yorumdan bahsetmişsin.Adam ayağı kayıyor diye rakibe çift ayak girme hakkını mı kim veriyor.
TV'leri bir göz gezdir spor yorumcuları , eski hakemlerin yorumları çok net sarı kart diyorken , kararı doğru bulmayanları boş adam muamelesi yapmışsın.Objektif yorumdan bahsediyorsak kendimize bakalım derim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri