Günün Maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alper38

Kayıtlı Üye
Maçın Başlama Saati : 22:45
Yayıncı : TRT1

Avrupa Kupalarında mücadele eden her Türk takımı benim için milli takım gibidir..Başarılar Beşiktaş.

Beşiktaş Grupda ki son maçında Ukrayanada Dinamo Kiev ile karşılacak...
İniallah kazanırız ve son 16 ya kalırız..

Beşiktaş'ın son 16 ya kalması durumunda ;

Belçika ile ilk 9 için kıyasıya bir yarış içine giren Türkiye, Beşiktaş'ın bu mücadeleyi kazanması halinde Temmuz ayında hiç bir takımını Avrupa Kupaları için ön elemeye yollamayabilir. Eğer Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan sonra bir tur daha geçerse, Bonus puanı (+5) de Türkiye'nin hanesine yazılacak. Belçika'nın temsilcilerinden Club Brugge, grupta sonunculuğu garantilediği için bu bonus puanı alamayacak.

Son düzenleme:
1-0 olsun bizim olsun. Bireysel hata olmadığı surece kazanacagımızı dusuruyorum. Basarilar Karakartal

Başarılar beşiktaş maç başında ekrandayız

Kaybetmek daha mantıklı görünüyor. Bu sene de biz şampiyon olacağımız için seneye ş.ligine tek başımıza katılıp katılma bedelinin tamamını kasamıza koymak var. Ayrıca uefa da daha yukarılara çıkabiliriz ama gruptan çıkarsak nasıl olsa ilk maçta elenecez.

Kaybetmek daha mantıklı görünüyor. Bu sene de biz şampiyon olacağımız için seneye ş.ligine tek başımıza katılıp katılma bedelinin tamamını kasamıza koymak var. Ayrıca uefa da daha yukarılara çıkabiliriz ama gruptan çıkarsak nasıl olsa ilk maçta elenecez.

yok artık, kardeşim sen hayırdır ? hangi takımlısın anlamıyorum ?

beşiktaşın gruptan çıkması demek, seneye ön eleme oynayan takımların ön eleme oynamaması demek, ülkeye fayda demek.

iyi düşün ve dileklerini sun ki, iyi şeyler olsun.

yok artık, kardeşim sen hayırdır ? hangi takımlısın anlamıyorum ?

beşiktaşın gruptan çıkması demek, seneye ön eleme oynayan takımların ön eleme oynamaması demek, ülkeye fayda demek.

iyi düşün ve dileklerini sun ki, iyi şeyler olsun.

Beşiktaş'lıyım ön eleme devam ederse işte 5 milyon Euro'yu havadan alacaz az para değil dosta verilmez oladar para.. Firket başkan Ronaldo'yu getirir o paraya

fb li olarak besiktasa gonulden basarılar insallah 3 puanı alıp tur atlar.

Bir Fenerbahce’li olarak Beşiktaş'a başarılar dilerim. İnşallah kazanırız. Haydi Beşiktaş'ım!!

başka takım taraftarı olabiliriz ama bu akşam hepimiz beşiktaşlıyız
beşiktaşa başarılar dilerim türk bayrağını armasında o ülkede taşımasından gurur duyuyoruz

internetten maçı izleyemiyorum trt sağ olsun her zaman olduğu gibi izin vermiyor. Var mı izleyebilieceğimiz bir site link veren elleriniz dert görmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri