Hocam sağ olasın ya yurt dışındayım trt de gösterilcek diye okudum trtye uğraşıp duruyordum meğer trt spormuş. Çok sağ ol.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam sağ olasın ya yurt dışındayım trt de gösterilcek diye okudum trtye uğraşıp duruyordum meğer trt spormuş. Çok sağ ol.
Evet bende öyle biliyordum ama maç TRT 1 de olabilir yine.
Trt 1 e geçerse yine açılmicak neyse bekliyorum 10 dk kaldı anlaşılır birazdan.
Golü yedik. 11 den sonra Kiev'de hava sıcaklığı inanılmaz düşer geçen ay oradaydım şu havada değil top oynamak hiçbişey yapılmaz. Hep bu fikstür yüzünden mağdur oluyoruz sonrada beşiktaşlılar ağlıyor oluyor.
Normalde maç daha erken saatte başlıyacaktı ama grupta son maç olduğu için diğer maçla aynı saatte başlatmak zorunda kalındı.. Yoksa dediğin doğru rusya ve ukraynada maçlar hava koşulları nedeniyle diğer maçlardan erken başlıyo..
Klasik seneryo arkadaşlar Geçen sene Braga - Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek'in yaptıklarının bir benzerini bu maçta izliyoruz..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.