Günün Maçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

severall

Kayıtlı Üye
20:30 |Beşiktaş:0 Fenerbahçe:1 | Gol:71' Van Persie

Bir tarafta merkezden iki ayrılmış bir köprü gibi hızla yere düşen bir Fenerbahçe, bir tarafta yoluna doludizgin devam eden Beşiktaş.Umarım bu kez bol pozisyonlu, mücadele ve hırs gördüğümüz bir derbi olur.Benim tahminim Bjk:1 Fb:4

ARALARINDAKİ SON 10 MAÇ FB 4G BJK 2G 4B

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Fenerbahçenin ilk 11'i: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Lens, Alper, Sow, Van Persie.

Beşi

Son düzenleme:
Fenerbahçe Dolmabahçe'de 59 kez galip geldi Beşiktaş ise kendi evinde Fenerbahçe'ye karşı 56 kez galip gelebildi.

Tahminim maç uzatmalara gider uzatmada Fenerbahçe kazanır.

BJK açık ve net biçimde 3:1 alır diye bir kahinlik yapayım, belki tutar. skor tahmını olan varmı ?

--------

Aslında BJk nin elenmesinide istiyorum. Tüm enerjisini ve konsatrasyonunu UEFA (güzel para geliri ve furbolcu izlendikce kıymati artıyor, elindeki kadronun iyi satış geliri olabilir)
Diğer enerjisini de lig şampiyonlugu ve Gelecek yıl şampiyonlar ligine ayırmasını istiyorum.
Malum fenerin tek umudu bu kupa, çokkkkk ciddiye alıyorlar bu maçı.

Son düzenleme:
Ben gs lıyım bu macı normal sartlar altından beşiktaşın almasını ısterdım fakat bu sene fenerın almasını ıstıyorum. Çünkü fener zaten kötü bu maçı alsa bile iki hafta sonra dandik bi takıma yenılır moralı yıne bozulur ama beşiktaş bu sene çok guclu bu macda bı yenılgı alırsa sallanacaktır hafıften :D:D Stratejık bakmak lazım :D

Beşiktaş-Fenerbahçe muhtemel 11'ler

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosica, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Talisca, Cenk Tosun

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Lens, Sow, Van Persie.

Ben gs lıyım bu macı normal sartlar altından beşiktaşın almasını ısterdım fakat bu sene fenerın almasını ıstıyorum. Çünkü fener zaten kötü bu maçı alsa bile iki hafta sonra dandik bi takıma yenılır moralı yıne bozulur ama beşiktaş bu sene çok guclu bu macda bı yenılgı alırsa sallanacaktır hafıften :D:D Stratejık bakmak lazım :D

Bu maçın sonucu bence önemsiz bizim açımızdan bakarsak arenada bjk maçı var o maçı alamazsak berabere bile bitse işimiz zora gir fb yi geç artık havlu attı onlar bugün bjk alır maçı zorlanmadan hemde dün başakşehirin bize yaptığını bjk fb ye yapar.

Beşiktaş-Fenerbahçe muhtemel 11'ler

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosica, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Talisca, Cenk Tosun

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Lens, Sow, Van Persie.

Van Persie'yi oynatmaz bu mal hoca.. Fernandao ayısını oynatır!

ligin açık ara en iyi takımı beşiktaşımızın bu gece en az 2 golü var

kime göre, neye göre?

Mesela Fenerbahçe açısından bakalım, Kayseri den 7 gol yedi 4-1 yenildi ve ilk yarı maçını da son anda 3*3 yapabildi , Kendi sahasında BursaSpora yenildi, Antalyaspora yenildi ,İBB ye yenildi , Adanaya kendi sahasında puan kaybetti ..

Galatasaray Açısından bakalım, kendi sahasında ibb ye yenildi , kendi sahasında trabzona yenildi , karabuğe yenildi ,

Beşiktaşın tek yenilgisi kasımpaşaya ve sahasında henuz kaybetmedi gs ve ibb ile berabere kaldı .. GS 5 puan FB 9 puan son şampiyonun gerisinde ..

Geçen yıla gitmeye gerek var mı BJK 79 puanla GS 51 puanla ligi kapattı :D

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Fenerbahçe,nin ilk 11'i: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Lens, Alper, Sow, Van Persie.

Son düzenleme:
Mesela Fenerbahçe açısından bakalım, Kayseri den 7 gol yedi 4-1 yenildi ve ilk yarı maçını da son anda 3*3 yapabildi , Kendi sahasında BursaSpora yenildi, Antalyaspora yenildi ,İBB ye yenildi , Adanaya kendi sahasında puan kaybetti ..

Galatasaray Açısından bakalım, kendi sahasında ibb ye yenildi , kendi sahasında trabzona yenildi , karabuğe yenildi ,

Beşiktaşın tek yenilgisi kasımpaşaya ve sahasında henuz kaybetmedi gs ve ibb ile berabere kaldı .. GS 5 puan FB 9 puan son şampiyonun gerisinde ..

Geçen yıla gitmeye gerek var mı BJK 79 puanla GS 51 puanla ligi kapattı :D

küçük maçlara değil büyük maçlara bak kardeş :) Siz küçük maçlar takımısınız BİZ BÜYÜK MAÇLAR TAKIMIYIZ

küçük maçlara değil büyük maçlara bak kardeş :) Siz küçük maçlar takımısınız BİZ BÜYÜK MAÇLAR TAKIMIYIZ

iyi ya büyük maçlar sizin kupa ve şampiyonluk bizim olsun :D

bu arada thrayler normalde üşengeç bir insanim ama maçko.. sürekli dolaştığım için girmeye üşenmedim .. Büyük maçlar takımıyız dedin kupa ve şampyonluğu alıp büyük maçlar sizin olsun dedim AMA BÜYÜK MAÇLARDA SİZİN DEĞİLMİŞ :D Ha büyük maçlar dedin belki Ligimiz harici Her yıl şampiyonlar liginde final oynuyorsanız bilemicem :D yada ben senin takımını bilmeden yorum yapıyorum belkide senin büyük maçlar takımıyız derken Real Madridli yada Barcelonalı olabilirsin? :D çok uçuk oldu sanki :D

Tüm Maçlar
Beşiktaş
104
Beraberlik
113
Galatasaray
122

Beşiktaş Evindeki Maçlar
Beşiktaş
67
Beraberlik
54
Galatasaray
42

Tüm Maçlar
Fenerbahçe
127
Beraberlik
89
Beşiktaş
126

Beşiktaş Evindeki Maçlar
Beşiktaş
83
Beraberlik
42
Fenerbahçe
42

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri