Günün Maçı

Bu alttaki kayseri rize felan büyük maçlarda oynadıkları gibi oynasalardı ilk 5 için yarışıyorlardı

gs bu poldiyi iyi satmış tudordada sıkıntı var semihi sola almalar poldi yerine selcugu çıkarmalar bu tolgada hiç iş yok nasıl topcu anlamadım

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

Bu alttaki kayseri rize felan büyük maçlarda oynadıkları gibi oynasalardı ilk 5 için yarışıyorlardı

fener recep niyazi bırakmasaydı şuan salihin yerıne 10 numara oynardı ama emre çolak gibi onada pek şans verilmedi

sabri detayını kaçırmayalım agaa :D hemen bi etiket çakalım :D [MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION]

Evet bi top çaldı ya 10 yıl daha oynar bizde.

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

gs bu poldiyi iyi satmış tudordada sıkıntı var semihi sola almalar poldi yerine selcugu çıkarmalar bu tolgada hiç iş yok nasıl topcu anlamadım

---------- Spam Engelliyici 18:56 ---------- Önceki Mesaj 18:55 ----------

fener recep niyazi bırakmasaydı şuan salihin yerıne 10 numara oynardı ama emre çolak gibi onada pek şans verilmedi

Emre çolak kaç yıl oynadı bizde ne demek şans verilmedi adam rahata alıştı bizde kimse laf etmiyodu onunda umrunda değildi ispanyada mecbur oynamak zorunda kalıyo diğer türlü kadroya bile giremez oda biliyo.

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:01 ----------

Bence sorun onlarda değil sorun bizim takımlarda nasıl olsa yeneriz rize kim , kayseri kim diyoruz sonuç ortada.

Emre çolak kaç yıl oynadı bizde ne demek şans verilmedi adam rahata alıştı bizde kimse laf etmiyodu onunda umrunda değildi ispanyada mecbur oynamak zorunda kalıyo diğer türlü kadroya bile giremez oda biliyo.

Bence sorun onlarda değil sorun bizim takımlarda nasıl olsa yeneriz rize kim , kayseri kim diyoruz sonuç ortada.

kaç maç verildi sinandan farkı yok bruma gibi düşün peki arda neden gitti sorun oyuncuda değil galatasarayda

Onun da etkisi var ama bunlar büyük takımlara karşı kazanmak için herşeyi yapıyor teknik direktöründen futbolcusuna herkes kendini gösterme bir şey ispatlamaa peşinde zaten ülkede iyi futbol oynayan takım olmadığı için biraz dirençli takım her türlü büyüklerden puanı kapıyor

Sorun galatasaray da değil sorun türk futbolunda

camia olarak kastediyorum yapılan seçimler ve tercihler. sorun türk futbolunda diyip bahane aramaya gerek yok. bjk oyunuyor antalya oynuyor kayseri oynuyor istanbul oynuyor ki bjk hariç hepsinin kadrosu yetersiz

sen tutup sabriyi semıhı cedcheouyu oynatırsan ne bekliyorsun ki. önce kulubu idare edecek bir yönetici lazım sistem değil
galatasarayı sistem yönettiği kesin

camia olarak kastediyorum yapılan seçimler ve tercihler. sorun türk futbolunda diyip bahane aramaya gerek yok. bjk oyunuyor antalya oynuyor kayseri oynuyor istanbul oynuyor ki bjk hariç hepsinin kadrosu yetersiz

sen tutup sabriyi semıhı cedcheouyu oynatırsan ne bekliyorsun ki. önce kulubu idare edecek bir yönetici lazım sistem değil
galatasarayı sistem yönettiği kesin

Ederi 1 milyon olan oyuncuyu gidip 5 milyona alıyorsun oyuncuda ben çok iyim bana bu kadar para veriyolar diyo kendini şişiriyo ilk haftalar biraz oynuyo sonra umrunda olmuyo para vererek yolluyorsun bjk hariç hangi kulüp iyi yönetiliyo avrupadan gelen oyuncularda aynı şekilde ilk haftalar biraz oynuyolar sonra yatış , hele türk oyuncular hiç oynamıyo en kötü hocayı kovdururular gerisi umurlarında olmaz yönetici tabiki yok , dursun dan başkan mı olurdu düzgün bir işleyiş olsa.

2 3 maç kazanan takımlar iyi oynuyo diye gelme bana avrupada maça çıktıkları zaman görüyoruz gerçekten ne olduklarını.

Ederi 1 milyon olan oyuncuyu gidip 5 milyona alıyorsun oyuncuda ben çok iyim bana bu kadar para veriyolar diyo kendini şişiriyo ilk haftalar biraz oynuyo sonra umrunda olmuyo para vererek yolluyorsun bjk hariç hangi kulüp iyi yönetiliyo avrupadan gelen oyuncularda aynı şekilde ilk haftalar biraz oynuyolar sonra yatış , hele türk oyuncular hiç oynamıyo en kötü hocayı kovdururular gerisi umurlarında olmaz yönetici tabiki yok , dursun dan başkan mı olurdu düzgün bir işleyiş olsa.

2 3 maç kazanan takımlar iyi oynuyo diye gelme bana avrupada maça çıktıkları zaman görüyoruz gerçekten ne olduklarını.

2 3 maç iyi oynamaktan ziyade elde ki kadroyla bunları yapabiliyorlarsa demek ki iyi bir teknik hoca iyi bir başkan şart ki disiplin olsun yan gelip yatan oyuncuya para veren kim

Ben diğerleri gibi kendi maçımızı oynamadan maçın skoruna sevinmicem. Ha bu Beşiktaşımıza güvenmediğimiz anlamına gelmez. Geçen hafta Biz yenildik hepsi sevindi. Sonra hepsi yenildi. Kendi maçımıza bakalım.. :) Sonra konuşalım..

o degilde Trabzon spor olcayi aldigindan beri mac kaybetmiyor :D bu sene 4 cu biter ts bence tabiki sampiyon BESIKTAS

o zaman sorun türk futbolunda filan değil :D

Nasıl değil kardeşim bjk hariç hepsi kötü diyorum sen hala incik cincik arıyorsun türk futbolu çok iyimi yani sana göre iyise avrupada neden başarımız yok ukrayna ve belçika kadar bile sen kıstas olarak ligi görüyorsun ligde iyilerse sorun değil ama olmaz öyle.

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

C4-ELb3WQAAAU0Q.jpg:large

Türk futbolu var sanki bide tartışıyoruz yok işte kardeşim yok.

Nasıl değil kardeşim bjk hariç hepsi kötü diyorum sen hala incik cincik arıyorsun türk futbolu çok iyimi yani sana göre iyise avrupada neden başarımız yok ukrayna ve belçika kadar bile sen kıstas olarak ligi görüyorsun ligde iyilerse sorun değil ama olmaz öyle.

---------- Spam Engelliyici 21:22 ---------- Önceki Mesaj 21:17 ----------

C4-ELb3WQAAAU0Q.jpg:large

Türk futbolu var sanki bide tartışıyoruz yok işte kardeşim yok.

bu posizyonu biliyorum bu sorundan sadece türkiye yakınmıyor ki öyle olsa avrupada neden kamera sistemine geçiyorlar. tamam haklısın ama bjk ile futbol takımları düzene girecektir örnek takımlar çoğaldıkça diğerleri ayak uydurmak zorunda buna. tabi buna engel olan şeylerde var 2 3 sene daha çekiceğiz bu acıyı uefadan ceza yemek istemiyorsak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri