Günün Maçı

net penaltıyı vermedi hakem

avrupada Türk takımı istenmıyor zaten. malesef siyasetten dolayı. hakemden herşeyi bekliyorum bu maçta...

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

al kırmızı kart verdi ler :((((

net penaltıyı vermedi hakem

hangi penaltı hocam süper lig değil burası penaltı çalmazlar öyle :D

şenol yine ağlamasa bari abubakara iyi bir ceza şart

bjkde bir ego sorunu var 2 gol attıktan sonra bir gevşeme pas yaparak dalga geçme adamlar bildiğin yılan gibi 30 dk yatmışlar sonrada yılan gibi soktular

inş böyle biter

kaleye 35 metrede ofsayta düşülmesini de bu maçta görüyorum...

bu olaya penaltı çalışmaz ama, diğer olayada kırmızı kart verilmez....

sağ bek duman oldu 52 numara ezdi geçti sol bekte öyle gol deki hatasıda var adriaonun.
bjk elenirse ile şasırmam 11 kişi zaten dk 25 den sonra berbat oynadılar 10 kişi daha dirençli olacaklardır.
atibayi gören var mı takıma katkısı nedir bu adamlar nasıl böyle takır takır geliyor? hiç beğenmedım

Aynısnı yunanlı yapsa kırmızı verir miydi tartışılır çok basit bir kırmızı kart Türk takımlarına nedense hep absürd kartlar veriliyor

Bakıyorum bazı karaktersiz adamlar Beşiktaşın yenilmesi için göbek atıyor yine. Yunanlar bile sizden daha adamdır!!! Türk düşmanı karaktersizler..

Bu arada Abubakarın attığı golün ne önemi kaldı şimdi arkadaş. O nasıl bir kırmızı kart görme. Sen kimsin Abubakar.. Sen bu takımın emeğiyle oynayamazsın. Bu taraftar seni yücelttiği gib yerin dibine sokmasını bilir. Böyle salak herifleri takıma bir daha almayacaksın direk şutlayacaksın. Kimsenin böyle kart görme lüksü yok. Kimse Beşiktaştan daha büyük değil bu takımda.

Aynısnı yunanlı yapsa kırmızı verir miydi tartışılır çok basit bir kırmızı kart Türk takımlarına nedense hep absürd kartlar veriliyor

katılıyorum. gole giden son adamı yıksan sarı kart veriliyor. Bu kırmızı kart çokkkkkkk ağır. Hakemler 2 yarıda yunanlılar gol atmaz ise oyunlarına devam edecekler belliki

allaha şükür alnımız ak sonuna kadar her önüne gelenin karakteriyle oynuyanlar kendi karakterlerini hiçe saymış

doğruları yazıyorum sorun ne adam her röportajda ağlıyor. senin oyuncun yaptı bunu sen ilk 11 e koydun belkide elenmene sebep olacak topsuz olanda kafa atıyor nasıl sarı kart verilsin bence hakem maçı gayet iyi yönetiyor duygunuzu bir kenara bırakın objektif olun

Beyler böyle sürekli kavga edip atışacaksanız maç konusu açmayalım.Zaten bir ben açıyorum ağzınızın tadı bozulacaksa açmayalım olsun bitsin

trtdeki maçı çaycı anlatıyo heralde :D

çaycı gitmiş 2 yarı biraz iyileşme var sesde.:)

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

allaha şükür alnımız ak sonuna kadar her önüne gelenin karakteriyle oynuyanlar kendi karakterlerini hiçe saymış

doğruları yazıyorum sorun ne adam her röportajda ağlıyor. senin oyuncun yaptı bunu sen ilk 11 e koydun belkide elenmene sebep olacak topsuz olanda kafa atıyor nasıl sarı kart verilsin bence hakem maçı gayet iyi yönetiyor duygunuzu bir kenara bırakın objektif olun

Hocam tek bu maçı izlersen böyle karar verebilirsin, yanıla bilirsin.. Tüm şampiyonlar ligi ve uefa maçlarındaki kırmızılara ve benzer olaylara bakarsan, yada izlemişsen anımsarsan, bu kırmızının ağır olduğunu göreceksin.

Karaktersiz deyince nasılda kendilerini biliyorlar hemen atlıyorlar konuya. Demekki yaraları var. Biz boşuna konuşmuyoruz kardeşim. Kimin ne mal olduğu ortada.

Yunandan betersiniz.. Üstüne alınan zaten alınıyor sıkıntı yok. İnşallah yenicez.. Sizide susturucaz..

ulan cocuk gibi adamsın benden başka bjk eleştiren mi var burada nerede özgürlük nerede düşünce zoruna giden ne aga daha 1 sene önce burada konu açıp birilenin karakterliğini sorgulayıp 6 ay ban yiyen benim zaten adama bak.
bizde istiyoruz bjk yensın ama abubakardan sneın gibi oldugu için çaktı adama kafayı efendi seni

Beşiktaş atacağı bir golle işi bitirir son 15 dk kalmadan atsın aksi takdirde yunanlıları cesaretlendirir

bjk orta saha oyuncu almalı. Rakip akınları orta sahada kesilmeli. yoksa sıkıntı çıkacak gibi.Hakemide beyenmedim, bişe olsada düdük çalsam gibi bekliyor.

katılıyorum. gole giden son adamı yıksan sarı kart veriliyor. Bu kırmızı kart çokkkkkkk ağır. Hakemler 2 yarıda yunanlılar gol atmaz ise oyunlarına devam edecekler belliki

Bizlere karşı bir önyargı olduğu yadsınamaz ama 2-0 öne geçmişsin 10 kişi de kalsan 1 tane daha at işi bitir hakemi de yunanlıları da sustur

orta saha necip girdi formdase iyi, formda değilse kart görebilir biraz çılgın :D ...son 15 dk dada cenk alacak tek forvet. gökhanla birliktede alabilir belki

bjk orta saha oyuncu almalı. Rakip akınları orta sahada kesilmeli. yoksa sıkıntı çıkacak gibi.Hakemide beyenmedim, bişe olsada düdük çalsam gibi bekliyor.

ben bunları diyince neden karaktersiz oluyorum bende aynı şeyi diyorum değişen ne

şuan yunana takımında sadece 1 tane yunan oyuncu ver 10 uda yabancı

Türk düşmanlarıyla daha fazla muhattap olmucam.

Haydi Kartalım. Önce içimizdeki Türk düşmanlarına sonra yunanlara göm..

ben bunları diyince neden karaktersiz oluyorum bende aynı şeyi diyorum değişen ne

şuan yunana takımında sadece 1 tane yunan oyuncu ver 10 uda yabancı

hocam istediğini söyleye bilirsin. Farklı bakış açıları olmasa tatı olmaz futbolun, illa rekabet olacak. farklı bakış açılarıda. küfür olmasın, saygısızlık olmasın yoksa sıkıntı yok.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri