Günün Maçı

severall

Kayıtlı Üye
19:00 |Trabzonspor - Beşiktaş |Bein sports-1

Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, Mas, Durica, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Yusuf Yazıcı, Olcay, Castillo, Rodallega

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk

Son düzenleme:
Trabzonspor'un ilk 11'i: Onur, Mas, Durica, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Yusuf Yazıcı, Olcay, Castillo, Rodallega

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Quaresma, Cenk

maç varda açız ya :D haftasonu kredi kartına para eft yapamadık yemeksepetinden bir şeyler alsaydık iyiydi :D aç aç izlenmiyor..

trabzon psikolojik olarak yenik çıkmazsa sahaya bu sezonun en zevkli maçı olabilir

Beşiktaşlıyım, berabere biticek gibi duruyor. A. Palabıyık yine bombalamaz inşallah

Çok zor maç tahmin yürütmek zor inşallah yeneriz ve Şampiyonluk perçinlenir..

---------- Spam Engelliyici 19:09 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

Cenk Tosun. İyi Başladık. :) ama zor maç..

Fenerbahçe tek başına lens ile yenmişti ondan sonra çok değişti trabzonspor güzel bir ivme yakaladı bugün kaybedebilir ama sezok sonu ilk 4'e girerse şaşırmam

Ya yemin ediyorum şu çingene beni deli ediyor, penaltı gibi frikik atan talisca varken her topa vuruyor.

Güzel goldü tebrik ederim.. Sıkıntı yok... Biz oyunumuzu oynayalım.. Ts zaten ligin ikinci yarısı güçlü rakip biz Beşiktaşılılar bunu bilip geldik zaten. Bu gol bizi dahada ateşler..

ilk yarı 1-1 ikinci yarı beşiktaş erkan bi gol bulursa dağıtır bence trabzonu

Son düzenleme:
Ts maçı için skor söylemedim hiç bir zaman. Bu maç zor ve ortada. Ama genel bakarsak yine iyi oynuyoruz ya. :)

Bu çocuğun golüne sevinmicem dedim ama güzel attı ya :) Acemiliklerini atarsa cidden iyi golcü..Cenk golükaçırdı bu arada..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri